– Vi i Brann bryr oss!

Branns gatelag satte fokus på årets TV-aksjon. Fra venstre: Linn Espeland, Kim Thure Devik, Caroline Stephansen, Fredrik Negaard og Janco Larsen. Tommy Ramstad løp også for laget, men var ikke til stede da bildet ble tatt.

Branns gatelag satte fokus på årets TV-aksjon. Fra venstre: Linn Espeland, Kim Thure Devik, Caroline Stephansen, Fredrik Negaard og Janco Larsen. Tommy Ramstad løp også for laget, men var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Branns gatelag løp for TV-aksjonen på Knarvikmila.

DEL

Tradisjon tro er det ett stafettlag på Knarvikmila som løper for TV-aksjonen. I år var det Branns gatelag som løp den fem kilometer lange løypen med et medisinskrin som stafettpinne. Formålet er å skape blest og oppmerksomhet rundt aksjonen.

– Jeg synes dette er fantastisk. Dette er en fin ting for oss på gatelaget å gi tilbake til samfunnet, sier Fredrik Negaard, som løp den én kilometer lange ankeretappen for Branns gatelag.

– Det føltes lengre. Jeg tror jeg begynte hardt, og det er lenge siden jeg har løpt på denne måten. På kondisjonen har jeg mye å gå på ennå, sa en sliten Negaard etter målgang.

Linn Espeland, leder for samfunnsansvar for SK Brann, var sammen med laget på Knarvik Stadion.

– Vi i Brann bryr oss! Det er helt riktig at gatelaget løper for TV-aksjonen i år, sier Espeland.

Midlene fra årets TV-aksjon skal brukes til å styrke Røde Kors sitt arbeid til sivile ofre i krig og konflikt. Årets TV-aksjon går av stabelen 23. oktober.

Artikkeltags