Brannbloggen: Endelig etter 15 år!

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Meninger...

Fosshaugadn - banen som er Bergens mareritt

I beste fall en uavgjort, som regel bare dritt

Med halvtimen igjen, var vår forbannelse intakt

Da lå det an til nok en pinlig Fosshaugadn-slakt

*

For Piotr ga de hvitkledde en scoring i presang

Så dermed så det dystert ut, før vi var kom’t igang.

Vi hadde mye ball, men noe mål var Brann knapt nære

Men heller ikke Sogndal hadde sjanser som var svære

*

I andre var vi bra, men veien frem ble veldig lang

da Sogndal fikk sitt andre, motsatt vei av spillets gang

Rettferdig var det ikke, jeg ble ganske irritert

Men heldigvis fikk Barmen ganske hurtig redusert

*

Og ti minutt før slutt så fikk vi endelig balanse

Orry scoret først, og så gikk Brann-fansen i transe:

For dagens siste Brann-mål, det ble ikke det fra Peter:

For Haugen fikk en kjempetreff fra syvogtyve meter

*

Vi jublet som besatte, det var ikke til å tro

For sist vi vant i Sogndal, var i totusen-og-to

Og sist vi i eliten snudde 0-2 om til seier

Var totusen-og-syv, da ble det seriegull og greier…

*

Foto:

Endelig tok vi knekken på Fosshaugane-spøkelset! Banen har vært et mareritt for oss opp gjennom historien. På de 18 foregående seriekampene våre der oppe (i begge de to øverste divisjonene), hadde vi før lørdag kun vunnet der tre ganger: I 1980, i 1994 og i 2002. Og vi har ofte der oppe mellom frukttrærne spilt mot et supertent hjemmelag som har gått ut i hundre i det som alltid er «årets kamp» for sogndølene. Vi har da heller ikke tatt ledelsen 1-0 der oppe i en seriekamp siden 1989…

De siste sesongene har vi imidlertid hengt bedre med, vi har ikke latt oss overrumple av noe hjemmelag som har skutt ut av startblokkene, og vi hadde da også unngått tap der både i 2015 og 2016. 

Innmarsj. Foto: Alexander Osdal

Innmarsj. Foto: Alexander Osdal

Imidlertid så den lange rekken av seriekamper der oppe uten seier (to uavgjorte og seks tap siden forrige) ut til å fortsette også i 2017. For etter en start der vi styrte spillet, gjorde Piotr Leciejewski en tabbe for andre bortekamp på rad - bare drøye minuttet senere i kampen enn han gjorde det mot Rosenborg. Erik Schulze var årvåkent frempå og satte den unødvendige returen i mål. Det var så typisk!

Brann fortsatte å ha mye spill, men resten av omgangen kom vi til få sjanser. Heller ikke Sogndal skapte noe nevneverdig. Selv om det kanskje ikke var blodig urettferdig, så var det likevel litt tilfeldig at sogndølene ledet til pause. 

I andre omgang fortsatte vi å dominere banespillet, og begynte også å nærme oss noe i tellende resultat. Men typisk nok; rett etter at vi kanskje ble snytt for straffe da Jakob Orlov ble holdt i trøyen, så gikk Sogndal opp til 2-0 da hjemmelaget fikk en dobbeltsjanse og trøyeholder Per Magnus Steiring klinket ballen opp i hjørnet. Mot spillets gang. 

Da forbannet jeg både Sogndal og Fosshaugane. «Arrrgh! Få det j**** sognelaget ned i 1.divisjon! Vi vinner jo aldri her oppe! Eg e så lei!». 2017 så nemlig akkurat da ut som enda et år i Branns Sogndal-forbannelse. Og denne gang var det ikke fortjent engang. Flakse-saftkokere! Alle marginer gikk visst imot oss i år. Vi vant jo omtrent bare de kampene der vi var motstanderne klart overlegne. 

Men Kristoffer Barmen skulle gi oss håp 85 sekunder senere. 2-1… Jaja? Kunne vi klare å få med oss et fortjent poeng likevel?

Tiden gikk, Brann presset. Så ble Peter Orry Larsen - som Brann snappet foran Sogndal i vinter - byttet inn. Jeg tenkte at dette umulig kunne være et matchvinnende trekk... Med drøye ni minutter igjen ble Azar Karadas holdt i armen inne i feltet. Men neida, ikke straffe nå heller. Vi får jo aldri straffe! I stedet ble det corner, og den satte Sogndal-fansens mest upopulære mann inn; Innbytter Peter Orry Larsen skallet nemlig inn 2-2! Jaaaaa!!!! Kanskje vi skulle unngå tap likevel? Jeg må innrømme at jeg ble litt forvirret av dommer og linjedommer etter målet, da - etter hva jeg fikk med meg - ingen av dem ga noe tydelig signal om at det var dømt mål. Men det var heldigvis ingen grunn til engstelse. Målet var godkjent. 

6-700 Brann-supportere - hvorav vel 400 på det utsolgte bortefeltet. Foto: Alexander Osdal

6-700 Brann-supportere - hvorav vel 400 på det utsolgte bortefeltet. Foto: Alexander Osdal Foto:

«No e eg fornøyd med uavgjort», sa jeg til sidemannen. Det var jo ikke gale med poeng etter å ha ligget under 0-2, og i det minste unngå ydmykelsen det er å tape enda en gang for den lille klubben i den lille bygden.

Men 149 sekunder senere rablet det helt gal i Brann-svingen. Fredrik Haugen fyrte løs med sin gullbelagte skuddfot og dundret inn 3-2 nede i hjørnet! JAAAAAAA!!!!!! Vill ekstase! Vi jublet som gale bak Mathias Dyngelands bur. Dette var ikke til å tro!

«No e eg IKKJE fornøyd med uavgjort» sa jeg til sidemannen. 

Det ble noen spennende sluttminutter og overtidsminutter, selv om Sogndal egentlig aldri var virkelig nære. Vi hadde jo rotet det til på slutten tre ganger i tidligere i år… Men det kunne da ikke skje NÅ igjen??? 

Og det gjorde det da heller ikke. Vi klarte å hale det i land, vi vant 3-2 etter en fantastisk sterk snuopreasjon, og feiringen på bortetribunen ble lang og heftig. 

ENDELIG seier igjen på Fosshaugane - for første gang på 15 år! Etter ydmykelse på ydmykelse mot bittelillebror der oppe, fikk vi endelig brutt den forbannelsen! Og det etter DEN kamputviklingen...

Dette var første seriekamp siden Åsane-kampen i 2015 at vi snudde 0-2 til 3-2. I eliteserien hadde vi ikke hatt en slik snuoperasjon siden vi gjorde det samme borte mot Sandefjord i 2007. Og alle vet hvordan det endte det året...

Jeg vil fremdeles anse RBK som klar favoritt til gull i kraft av sitt åpenbare makspotensiale (de kan jo plutselig komme i flyten)  og sine økonomiske muskler de kan få bruk for i neste overgangsvindu. Men slik de to klubbene fremstår for tiden, vil jeg hevde Brann har en fair sjanse til å kunne ta opp kampen mot dem. For nå har trønderne vært svake en stund (to poeng på tre runder - hvorav to av kampene på Lerkendal), mens vi selv er åpenbart i form etter tre strake seire.

Ikke det at seier på Fosshaugane i seg selv bærer bud om gullpotensiale. Men med tanke på hvordan vi snudde fra 0-2 til 3-2, og med tanke på den historikken vi har på Fosshaugane, så kan man ikke si annet enn at dette - etter 4-1 over Molde og 5-0 over Sandefjord - lukter kamp om edelt metall. Jeg har også troen på at Lars Arne Nilsen er flink til å holde guttene nede på jorden. Det har han allerede vist. Det er viktig å finne balansen mellom tro på seg å selv og overdreven tro på seg selv. Man skal ha selvtillit, men ikke for mye selvtillit heller. Alt er mulig, men man må ikke tro at tingene går av seg selv. Neste kamp starter på 0-0. Da får man ingen flying start av hva man har gjort i kampene før. Da er det kun hardt arbeid som gjelder.

Verd å merke seg av statistiske poenger, er at vi på øverste nivå ikke har hatt så god målforskjell etter ti kamper siden 1961/62-gullsesongen, ikke har hatt så mange poeng etter ti kamper siden 2007-gullsesongen, og ikke har scoret så mange mål på de ti første siden 2001. (Se for øvrig «kuriosa»-bolken lenger nede)

Vi har scoret totalt tolv mål de siste tre kampene, og de har blitt gjort av ni forskjellige spillere!

Komisk nok var Sogndal-trener Eirik Bakke etter kampen mest opptatt av å rette fokus på hvordan Brann-trenerne hadde jublet på 3-2-målet. Og media bet på. Smart å få vekk fokus fra sitt eget tap...

Og nok en gang de gode tallene fra VGs sjansestatsitikk, som nå er så gode at det irriterer at vi ikke har fått uttelling ut fra den: For hvis deres sjansetelling avgjorde kampene (eller sagt på en annen måte; hvis vi fikk en uttelling som harmonerte med den), ville vi nå stått med 27 poeng. RBK med 15... Dessverre er det i stedet vi som er ett poeng bak dem. Men vi har tatt innpå syv poeng etter det sure overtidstapet mot nettopp dem... Ja, og hadde det ikke vært for det overtidsmålet på Lerkendal, hadde vi vært to poeng foran nå. Surt, men det gir i hvert fall god grunn til optimisme at vi ikke er der vi er fordi vi har hatt flaks.

Publikum:

Som vanlig folksomt på Fosshaugane når de møter oss. Supportergjengen Saftkokaradn er imidlertid bare en håndfull. 

Branns bortefelt med plass til 400 var utsolgt, selv om det fysisk nok var plass til flere. Men det kunne se ut som at flertallet av de som satt på den andre halvdelen av samme kortside også var Brann-supportere. Så det var kanskje 6-700 Brann-supportere totalt på den siden av banen. I tillegg til at det sikkert var noen andre steder på stadion også. Mye bra trøkk, og spesielt den siste halvtimen. Helt ekstremt etter at vi gikk opp til 3-2. Da hørtes det ut som om kampen gikk på Brann Stadion. 

Foto:

Hendelsene:

05:00: Brann hadde hatt mye ball de første fem minuttene.

07:00 - Brann: Fredrik Haugen med et langt og høyt frispark, men Mathias Dyngeland plukker det lett ned.

08:45 - Brann: Haugen med frispark fra høyre mot bakerste hvor Bismar Acosta med et høyt spark forsøker å treffe ballen, men han bommer på den.

09:05 - 1-0, SCORING SOGNDAL; ERIK SCHULZE: Lars Christian Kjemhus avanserer fremover og skyter til slutt fra 20 meter. Piotr Leciejewski ser ut til å redde greit, men så mister han ballen. Schulze er våken og setter den unødvendige returen inn fra fem meter. Tabbe av polakken.

12:55 - Brann: Etter litt frem og tilbake inne i feltet etter en corner, er det til slutt Daniel Braaten som skyter fra fjorten meter. Ballen går langs bakken og inn til keeper. 

14:15 - Sogndal: Kjetil Wæhler vinner på hodet inne i feltet, men lander forkjært. Ballen har uansett ikke retning mål. Teller ikke som avslutningsforsøk.

17:45 - Sogndal: Gilbert Koomson utfordrer Haugen og kommer til innlegg fra vår venstreside. Fredriksen skyter over fra tolv meter.

21:00 - Brann: Amin Nouri med et innlegg fra høyre mot Jakob Orlov, men Dyngeland tar det.

24:10 - Brann: Et innlegg fra Nouri går mot Kristoffer Barmen på bakerste, men det er for høyt.

28:05 - Brann: Braaten slår inn fra høyre, Orlov vinner på hodet på ti meters hold, men hans heading blir styrt utenfor av Ulrik Fredriksen til corner.

28:40 - Brann: Nouri slår høyt og langt frem. Braaten vinner på hodet inne i feltet, men ballen går langt utenfor. Ikke åpenbart et avslutningsforsøk, så jeg teller ikke denne som det. 

31:30 - Brann: Vito Wormgoor med et frispark han triller kort til Haugen som skyter fra 30 meter. Rett i muren.

32:45 - Brann: Ruben Kristiansen med innlegg fra venstre. Orlov vinner på hodet mot Per-Magnus Steiring og header over fra tolv meter. 

34:10: Kjetil Wæhler blir annonsert byttet ut, men jaggu er det han som «byttes inn» også.

35:10 - Sogndal: Koomson kommer seg forbi Kristiansen nede ved dødlinjen og legger småfarlig inn. Acosta header vekk. Wæhler vinner på hodet, men ballen spretter bare inn til Piotr.

37:40 - Sogndal: Koomson herjer på deres høyreside og kommer til dødlinjen igjen, men heldigvis får Acosta blokkert innleggsforsøket til corner. 

39:25 - Brann: Corner fra høyre ved Haugen. Wormgoor header over fra åtte meter. 

42:45 - Brann: Kristiansen kommer til innlegg fra venstre. Sivert Helte Nilsen skyter fra atten meter. Det blokkeres inne i feltet hvor Sogndal etter en del klabb og babb etter hvert får ryddet opp.

44:45 - Sogndal: Steiring header over fra ti meter etter et frispark som slås høyt inn i feltet. 

45:00 + 1:00: Pause

- 2. omgang: -

46:45: Brann: Haugen med frispark fra venstre. Det lander rett ned hos Barmen som får dempet ballen på brystet syv meter fra mål og med bare keeper mellom seg og dette målet. Dyngeland er til og med på vei feil vei når Barmen skyter fra seks meter. Og så skyter han over venstre kryss… Heldigvis for Barmen var det avvinket for offside. Dermed teller jeg heller ikke dette som avslutning inne i feltet. 

48:40 - Sogndal: Koomson med frispark fra vår høyreside, men det går over alle inne i feltet.

53:15 - Brann: Nouri slår høyt inn i feltet, men hjemmelaget får såvidt klarert til corner før Barmen når innlegget.

53:45 - Brann: Haugen får ballen tilbake etter en klarert corner og slår inn igjen fra høyre. På bakerste finner han Acosta som i duell med Eirik Birkelund header utenfor fra fem meters spiss vinkel. 

54:50 - Brann: Nouri slår høyt inn i feltet, men Dyngeland får snappet innlegget over hodet på Orlov.

56:40 - Brann: Orlov får ballen inne i feltet etter et mislykket klareringsforsøk fra Espen Næss Lund. Med Fredriksen i ryggen får han vendt rundt og skutt fra ti meter. Dyngeland får bokset vekk.

57:15 - bytte Brann: Azar Karadas inn for Gilli Rólantsson

57:30 - Brann: Karadas header utenfor fra åtte meter på den påfølgende corneren. 

58:05 - Sogndal: Eirik Birkelund får stå helt alene og heade fra åtte meter på et innlegg fra vår høyreside. Rett i klypene til Piotr.

59:55 - Brann: Orlov blir tydelig holdt i trøyen av Steiring inne i feltet, men straffe får vi selvsagt ikke.

60:50 - 2-0, SCORING SOGNDAL; PER MAGNUS STEIRING: Og selvfølgelig, bare minuttet etter vi kanskje skulle hatt straffe, så scorer synderen fra den situasjonen mot oss. En corner daler ned hos Næss Lund som vender av Heltne Nilsen og skyter fra femmeterhjørnet. Det blokkeres, men ballen går rett til Steiring som får ballen på seks meters hold. Han lurer av Acosta ved å bevege seg rett mot høyre, før han skyter fra seks meter. Det går opp i høyre hjørne.

62:15 - 2-1, SCORING BRANN; KRISTOFFER BARMEN: Det går bare 85 sekunder før reduseringen kommer. Wormgoor slår langt frem. Ballen går over både Karadas og Orlov, men Barmen tar imot feilvendt, får snudd seg rundt og skutt fra fjorten meter. Ballen går inn i venstre hjørne. 

64:30 - Sogndal: Steiring header utenfor fra åtte meter på en cornersituasjon. 

64:50 - bytte Brann: Steffen Lie Skålevik inn for Jakob Orlov

66:15 - Brann: Haugen demper på brystet og skyter like over fra tolv meter. Faktisk treffer ballen oversiden av tverrligger.

69:20 - Brann: Wormgoor slår langt frem, Karadas vinner på hodet og på åtte meters hold slenger Skålevik frem en fot og får til en avslutning som blir reddet på streken av Taijo Teniste, men dommer mener det er farefullt spill mot Dyngeland. 

70:05 - Brann: Skålevik forsøker en volleyavslutning fra rett utenfor femmeterhjørnet, men sleiver og ballen går rett opp og ut.

73:55 - bytte Sogndal: Henrik Furebotn inn for Gilbert Koomson.

74:40 - bytte Brann: Peter Orry Larsen inn for Kristoffer Barmen

74:55 - Sogndal: Schulze skyter fra skrått hold noen meter innenfor feltet. Langt utenfor. 

75:55 - Brann: Orry med et dårlig skuddforsøk fra femten meter. Sogndal ordner opp. 

76:35 - gult kort, Sogndal: Martin Ramsland for å dytte Acosta over ende.

79:35 - gult kort, Sogndal: Eirik Schulze for en soleklar trøyeholdning på Nouri.

80:40 - Brann: Karadas blir holdt i armen og lagt i bakken av Birkelund inne i feltet. Heller ikke dette var visst straffe. Men vi får en corner ut av situasjonen. 

81:04 - 2-2, SCORING BRANN; PETER ORRY LARSEN: Haugen slår en corner fra venstre og Orry vinner hodeduellen mot Schulze og header inn fra tre meter. 

83:33 - 3-2, SCORING BRANN; FREDRIK HAUGEN: Sivert Heltne Nilsen gir på tvers til Haugen som lader kanonen og skyter fra 26-27 meter. Ballen skrur seg inn i høyre hjørne. Ekstase hos oss i borteseksjonen! Målet kom for øvrig to minutter og 29 sekunder etter det forrige.

84:55 - bytte Sogndal: Bendik Bye inn for Lars Christian Kjemhus

85:25 - Brann: Vi kontrer, Braaten gir på tvers over til Skålevik som etter hvert kommer seg til skudd fra like utenfor feltet. Dyngeland redder.

87:50 - gult kort, Brann: Piotr Leciejewski for uthaling av tiden. Det kom jo ikke som noen bombe.

89:35 - Sogndal: Vi får klarert et småfarlig Sogndal-innlegg.

90:00 + 2:55 - Sogndal: Hjemmelaget forsøker desperat å slå inn i feltet, men Piotr plukker det ned.

90:00 + 4:00: Kampen er over!

Kuriosa:

* Sist Brann snudde en eliteseriekamp der vi lå under med to mål til seier, var da vi slo Sandefjord 3-2 borte 12. mai 2007 etter å ha ligget under 0-2. I 1.divisjon 2015 skjedde det samme borte mot Åsane. 

* Sist gang Brann vant en kamp der vi lå under, var i nest siste runde borte mot Start i fjor, der vi lå under 0-1 og vant 2-1. 

* Brann har 20 poeng. Det er det meste vi har hatt etter ti kamper siden vi også hadde 20 i 2007. I fjor hadde vi 17.

* Brann har syv bortepoeng. Det hadde vi også i fjor etter fem bortekamper. 

* Brann har scoret 23 mål. Det er det meste vi har hatt etter ti kamper siden vi hadde 27 mål i 2001, og i fjor hadde vi bare ni på denne tiden…

* Brann har scoret syv bortemål. Det er det meste vi har hatt etter de fem første bortekampene siden vi hadde syv i 2012, og to flere enn i fjor. 

* Brann har sluppet inn ni mål. Det er ett mer enn i fjor.

* Brann har sluppet inn seks baklengs borte. Det er ett mindre enn i fjor, og det minste vi har hatt etter de fem første bortekampene siden vi hadde kun to i 2006.

* Brann har 14 plussmål. Det er det meste vi har hatt etter de ti første kampene en sesong på øverste nivå siden vi hadde +20 i 1961/62-sesongen. I fjor hadde vi +1. 

* Brann har ett plussmål borte. I fjor på denne tiden hadde vi minus to. Brann har ikke hatt så god målforskjell etter de fem første bortekampene siden vi hadde +7 i 2006.

* Brann har vunnet tre seriekamper på rad. Sist vi ikke vant var 7. mai da vi tapte 1-2 på Lerkendal. Sist vi vant tre seriekamper på rad var da vi vant de tre siste i fjor.

* Brann har scoret i syv seriekamper på rad. Sist vi ikke scoret, var 10. april da vi tapte 0-1 for KBK. Sist vi scoret i syv seriekamper på rad, var i 15.-22. runde i fjor da vi scoret i åtte på rad.

* Det ble to baklengs i Sogndal. Sist Brann holdt nullen bak i to seriekamper på rad, var i 25. og 26. runde i fjor da vi slo TIL 1-0 hjemme før vi spilte 0-0 borte mot Sogndal. Sist vi vant to på rad uten å slippe inn mål, var i 6. og 7. runde i fjor da vi slo Viking 1-0 borte før vi slo Sogndal 2-0 hjemme. Ingen av disse tingene klarte vi denne gang. 

Brann mot Sogndal i serien:

  K S U T Mål Bakl
I Bergen 18 14 2 2 42 14
I Sogndal 19 4 4 11 22 33
Totalt 37 18 6 13 64 47

* Brann har ikke tapt en seriekamp i Sogndal siden 2014 da det ble 2-1 til SIL. Siden det har vi nå fått én seier og to uavgjorte. 2014 var før lørdag sist vi slapp inn mål i seriekamp på Fosshaugane. 

* Brann hadde før lørdag ikke vunnet en seriekamp i Sogndal siden 2002 da vi vant 3-2. Siden det hadde vi to uavgjorte og seks tap på de åtte seriekampene før vår neste seier der altså kom på lørdag. I mellomtiden vant 25 klubber totalt 52 seire mot Sogndal i seriekamper på Fosshaugane...

* Endelig scoringer igjen for oss i Sogndal! Sist vi scoret i seriekamp på Fosshaugane, var i 2014.

* Sist Brann tok ledelsen 1-0 i en seriekamp på Fosshaugane, var i 1989(!). Det skjedde ikke nå heller…

KAMPFAKTA: (kilde: brann.no)

Sogndal - Brann 2-3 (1-0)

1-0: Eirik Schulze (10.)

2-0: Per Magnus Steiring (61.)

2-1: Kristoffer Barmen (63.)

2-2: Peter Orry Larsen (82.)

2-3: Fredrik Haugen (84.)

10. serierunde Eliteserie. Fosshaugane Campus. 5600 tilskuere. Dommer: Espen Andreas Eskås, Bækkelagets SK. Gult kort: Eirik Schulze og Martin Ramsland, Sogndal og Piotr Leciejewski, Brann.

Sogndal (3-4-3): Mathias Dyngeland (k) - Ulrik Fredriksen, Kjetil Wæhler (Espen Næss Lund fra 46.), Per Magnus Steiring - Taijo Teniste, Eirik Birkelund, Chidiebere Nwkali, Lars Christian Kjemhus (Bendik Bye fra 86.) - Gilbert Koomson (Henrik Furebotn fra 74.), Martin Ramsland, Eirik Schulze.

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen (Peter Orry Larsen fra 75.) - Daniel Braaten, Jakob Orlov (Steffen Lie Skålevik fra 65.), Gilli Rólantsson (Azar Karadas fra 58.).

Kampstatistikk:

Sjanser: 7-4 til Brann (VG)

Ballbesittelse: 60 % til Brann (VG)

Avslutninger: 17-8 til Brann (VG), 14-7 til Brann (NTF)

Avslutninger på mål: 7-4 til Brann (VG og NTF)

Angrep med avslutninger inne i feltet: 12-7 til Brann. Et av Sogndals angrep hadde to slike, slik at de totalt hadde 8 avslutninger inne i feltet. 1. omgang: 4-3 til Brann. 2. omgang: 8-4 til Brann (8-5 inkl. Sogndals doble)

NB! VGs tall på VG Live harmonerer ikke alltid med dem i tekstsaken om kampen.

Spillerstatistikk:

(Det er en viss fare for at denne statistikken ikke kommer frem i sin helhet i mobilutgaven)

  Acos Barm Braa Børv Grøn Haug Horw Jons Kara Kris Leci
TIL b 90 90 90 14 90 76       90 90
God h 90 90   63 10 90       90 90
KBK b 90 90 45 24   90     13 90 90
FKH h 90 90 90 84   75     6 90 90
LSK b 90 90 90 90   90     12 90 90
Vik h 90 90 90 58   86     4 90 90
RBK b 90 83 90 17   90     7 90 90
MFK h 90 90 89 45 90 90       90 90
SF h 90 90 56     90   34 24 90 90
SIL b 90 74 90     90     33 90 90
                       
Totalt 900 877 730 395 190 867 0 34 99 900 900
Kamp 10 10 9 8 3 10 0 1 7 10 10
Starte 10 10 9 5 2 10 0 0 0 10 10
Mål   3 2 2 1 3   1   1  
Gule 2 2 2   1       1   1
2 gule                      
Røde                      
  Nils Nour Orlo Orry Pett Rola Skaa Skål Sten Vega Worm
TIL b 90 90 76     87 14 3      
God h 90 90 27     90   27   63 80
KBK b 90 77 66     90       45 90
FKH h 90 90       66 15     24 90
LSK b 90 90       78         90
Vik h 90 90 32     73       17 90
RBK b   90 73 59   90 31       90
MFK h 90 90 45     74 16 1      
SF h 90 90 90     56       34 66
SIL b 90 90 64 16   57   26     90
                       
Totalt 810 887 473 75 0 761 76 57 0 183 686
Kamp 9 10 8 2 0 10 4 4 0 5 8
Starte 9 10 5 1 0 10 0 0 0 1 8
Mål 1   4 1   3          
Gule 3                 1 2
2 gule                      
Røde                      

Linker:

Høydepunkter fra kampen: https://www.ba.no/se-hoydepunktene-fra-sogndal-brann/v/5-8-579777

BA: https://www.ba.no/sport/fotball/sk-brann/mirakel

BT: http://www.bt.no/100Sport/fotball/Haugen-fullforte-snuoperasjonen-med-perlescoring-235911b.html

VG: http://www.vg.no/sport/fotball/eliteserien/brann-trener-lars-arne-nilsen-haaper-bergen-har-laert-av-gullprat/a/24002886/

VG Live: https://vglive.no/event/73023

Dagbladet: http://www.dagbladet.no/sport/bakke-raser-mot-brann-etter-tap---ha-respekt-nar-dere-er-i-sogndal/67615212

TV2: http://www.tv2.no/sport/9140270/

NRK: https://www.nrk.no/sport/bakke-om-brann-benken_-_-dei-ma-oppfore-seg-nar-dei-kjem-til-sogndal-1.13525315

Brann: http://www.brann.no/nyheter/sogndal-brann-2-3

Flashscore: http://www.flashscore.nu

Artikkeltags