Brannbloggen: Og serienedturen fortsetter

DEL

Meninger...

*

Brann virker slitne, programmet er tøft

De færreste AV oss forventet et løft

når knallsterke Sarp hadde HVILT i en uke

Så HER kunne Rosenborg fort få en luke

*

I tiden før pause så skjedde det lite

Med SIST kamp på torsdag, så merker vi slitet

Vi mangler litt kraft og vi mangler litt gnist

Så mangler vi Braaten, det merkes såvisst

*

I andre så kviknet vi likevel litt

Men SKAPTE få sjanser, ja sånn har det blitt

Og like før slutt ble de blå bare ti

Seier til Sarp sku’ det likevel bli

*

Langt inn i overtid, typisk, igjen

Enda en nedtur for LAN sine menn

som FØR scoret mest - jo verden er snål

For NÅ har vi plutselig TRE uten mål

*

Neineinei. Nå igjen. Og så mot ti mann da…

Det skal ikke underslås at jeg og mange andre virkelig fryktet denne kampen. Ikke bare fordi vi ikke er i form eller fordi S08 er et godt lag som hadde et solid balletak på oss i Sarpsborg for noen uker siden. Men også fordi et fra før av slitent Brann-lag spilte europacup så sent som på torsdag, med tilhørende lang flyreise hjem natt til fredag. Samtidig kunne motstanderen lade opp i ro og mak til denne kampen i nesten en hel uke. 

Dessuten manglet fremdeles viktige Daniel Braaten, og for sikkerhets skyld manglet også Piotr Leciejewski. Kunne dette gå bra da?

At første omgang ble en kjedelig og jevn affære, ga oss i grunn bare det svaret vi forventet: Dette programmet tar på for et lag som har hatt smått med rullering og utskiftninger frem til nå. 

Høydepunktet i omgangen var strengt tatt Vito Wormgoors vidunderlige takling på Krepin Diatta inne i feltet fire minutter før pause. En vågal, men likevel fair  - og ikke minst veldig viktig - inngripen av nederlenderen, og som fikk tankene tilbake til legendariske Jokke Bjørklund sine susende taklinger på begynnelsen av 90-tallet.

(Fortsetter under bildene)

Flaggtifo (Foto: Alexander Osdal)

Flaggtifo (Foto: Alexander Osdal)

Innmarsj og glisne tribuner (Foto: Alexander Osdal)

Innmarsj og glisne tribuner (Foto: Alexander Osdal)

Nystemten og fremdeles glisne tribuner (Foto: Alexander Osdal)

Nystemten og fremdeles glisne tribuner (Foto: Alexander Osdal)

Slitne lag pleier gjerne å henge med en stund, for så å sakke akterut utover i kampen. Derfor var det litt overraskende at Brann tvert imot tok over etter pause og en god stund klarte å skape et trøkk mot østfoldingene. Dog uten å skape all verdens av skikkelige sjanser. 

Men så tok sarpingene mer over mot slutten. Åtte minutter før slutt var vi litt heldige når Horwath gjorde en dårlig utboksing og Patrick Mortensen så og si fikk ballen i hodet (i hvert fall kom den veldig brått på ham) og headet utenfor fra to-tre meter. 

Så ble det dramatikk med vel to og et halvt minutt igjen. Sarpingene hadde startet omgangen med at Diatta mente det var straffespark for å snuble i egne bein, og drøye 42 minutter senere prøvde de igjen å få straffe. Denne gang var det Andreas Albech som forsøkte å filme seg til ellevemeterspark. 

Kampens dommer, VIF-supporteren Trond Ivar Døvle, hadde gjort mye underlig i løpet av kampen, men her tok han en tøff og sannsynligvis riktig beslutning og ga Albech sitt andre gule kort og dermed tur til dusjen som antagelig hadde et lavere vanntrykk enn regnværet ute. 

Men til tross for ti mann, skulle likevel de blå ta med seg alle tre poengene. Først laget Vito et unødvendig frispark. Det frisparket førte først til en heading fra Sigurd Rosted som Alex Horwath med nød og neppe reddet. Så ble det headet inn igjen foran mål, og i det påfølgende flipperspillet klarte hverken Vito eller makker Bismar Acosta å få klarert, og så kom Mortensen på tre meters hold og beinet ballen - via Horwath - og i mål. To minutter og tyve sekunder på overtid…

Så utrolig bittert; 1-0 til Sarpsborg 08, og Brann «raste» dermed med 40 sekunder igjen av den tillagte tiden, ned fra sølvplass til fjerdeplass som følge av det tapte poenget - og de to ekstra til S08. 

Og det er jo ikke første gang i år at poeng ryker helt på slutten. I Tromsø røk to poeng med 47 sekunder igjen av ordinær tid, mot Viking røk to poeng to minutter og 24 sekunder på overtid, og mot RBK røk ett poeng ett minutt og 27 sekunder på overtid. Og så denne… altså to minutter og tyve sekunder inn i den tillagte tiden på tre minutter. 

Men dette var i ny og forverret utgave, for denne gang var det når motstanderen hadde ti mann på banen. 

Nei det tette programmet og den lange reisen til og fra Slovakia, ser ut til å ta litt for mye på for dette laget. Ja faktisk virket vi jo slitne allerede før det begynte å tette seg til med kampdager på kalenderen. 

Jeg er derfor meget spent på hvordan vi vil fremstå på torsdag mot Ružomberok. Vi har riktignok en dag mer å hvile på før den kampen enn vi hadde mot S08. Men i likhet med S08 har også slovakene kunnet lade opp til kampen mot oss i ro og mak i vel en uke. De har nemlig ikke seriestart før til helgen.

Mot Ružomberok bør Jakob Orlov være tilbake fra start, og det er bare å krysse fingrene for at også Daniel Braaten er det. For Braaten viser seg nok en gang å være utrolig viktig for oss. Jeg tror noe av nedturen i det siste kan forklares med hans fravær. Men ikke alt, for den startet allerede før han forsvant ut på sykelisten. Likevel; vi har to strake serietap nå, og disse to kampene har ikke Braaten spilt.

En stor nedtur har det uansett vært. Etter 20 poeng på de første ti kampene og 25 poeng på de første tretten, har vi nå gått ned til syv poeng på de siste syv kampene, og to poeng på de siste fire. Og for den del null på de siste to. Vi har også hatt to svake cupkamper de siste par månedene, mens vi hadde et lite lyspunkt med seieren i bortekampen mot Ružomberok sist torsdag.

Ser vi på målfrekvensen, så har den virkelig gått ned! 23 mål på de første ti og 29 mål på de første 13, har blitt til syv på de siste syv, ett på de siste fire, og ingen mål på de siste tre. Ja faktisk er dette første gang siden 2003 at Brann har unngått å score i tre seriekamper på rad! Hvem skulle trodd det for noen uker siden? For øvrig var søndagens tap vårt første hjemmetap i serien siden oktober. 7-3-0 hadde vi på hjemmekampene i mellomtiden.

Den typiske løsningen på alle offensive problemer er jo at «vi må ha en notorisk målscorer». Det er noe alle vil ha, og noe som definitivt har større etterspørsel enn tilbud. Da vet alle som har hatt sosialøkonomi og bedriftsøkonomi valgfag at prisene går opp. Og det spørs om Brann med sine ikke akkurat rause budsjetter vil bla opp det som trengs for å få en slik en i sommer. En annen ting er jo at vi i så fall må ha en spiss som skaper sjansene sine selv, for nå for tiden skaper vi jo knapt sjanser engang. 

Nå for tiden skuffer de fleste offensive spillerne vi har i stallen, og vi kan ikke i det uendelige forvente mål fra enhver back og midtstopper. 

Det som uansett er sikkert, er at det er bra det er en stund til neste seriekamp nå. Før vår neste kamp om poeng, mot Aalesund 6. august, skal vi spille en eller tre europacupkamper. Ergo er ikke programmet like tøft etter kommende torsdags returoppgjør mot Ruzomberok. Da vil det nemlig (hvis vi slår ut slovakene) være en uke til neste kamp - borte mot Everton, og så vil det være enda en uke til kampen etter der igjen - hjemme mot Everton. 

Dessverre kommer seriekampen mot Aalesund bare tre dager etter den siste (eventuelle) Everton-kampen, så også til den seriekampen vil vi nok risikere å stille mer slitne enn motstanderen. Og til den kampen må vi også klare oss uten Bismar Acosta på grunn av karantene.

(Fortsetter under bildet)

Sørgemarsj (Foto: Alexander Osdal)

Sørgemarsj (Foto: Alexander Osdal)

Situasjonen:

Da ligger vi altså på fjerdeplass, på overtid passert av Sarpsborg 08 og Molde som ligger henholdsvis tre og ett poeng foran oss. Skulle Haugesund i tillegg vinne sin hengekamp borte mot VIF, er vi nummer fem etter denne runden. Men det vet vi visstnok ikke før i oktober…

Det er åtte poeng opp til RBK, og det løpet virker kjørt. Vi skal riktignok ikke glemme at RBK har ledet med åtte poeng på oss også tidligere i år - og at vi likevel tok serieledelsen fra dem på et senere tidspunkt, men det skal godt gjøres å få det til enda en gang. 

Det ene tapte poenget mot Sarp var på en måte tre poeng tapt, siden de er en tabellrival og de samtidig tjente to poeng ekstra på det sene målet. Med andre ord; et dyrt mål i trynet. Det er selvsagt ikke umulig å ta det igjen, men da må vi finne tilbake til formen - og kanskje gjøre noen grep med spillerstallen i løpet av sommervinduet. 

Fortsetter vi i den tralten vi har kommet inn i nå, er veien imidlertid kort til plasser langt nede på tabellen. Selv kvalikplassen er bare ni poeng bak oss, uten at jeg dermed tror at vi står i fare for å rykke ned. Men det er uansett utrolig jevnt, og flere lag har hengekamper på oss.

Publikum:

10721 er fremdeles ikke veldig imponerende, men jeg er tilbøyelig til å hevde at det var en større prestasjon enn 12019 mot AaFK i slutten av mai. Den gang hadde vi i forkant tre strake seire med 12-3 i målforskjell, været var bra, avspark var klokken 18 og det var ikke fellesferie. Denne gang hadde vi 0-2-1 og 1-3 i målforskjell på de tre forrige kampene, været var dårlig, avspark var klokken 20 og det er fellesferie. Det reelle oppmøtet var vel neppe mer enn 7000. 

For øvrig tam stemning. 

Hendelsene:

08:35 - Brann: Fredrik Haugen slår et frispark langt frem og inn i feltet hvor Sivert Heltne Nilsen vinner på hodet, men ballen går over til motsatt side av feltet. 

10:05 - S08: Tobias Heintz kommer til avslutning fra ti meters rimelig spiss vinkel. Alex Horwath må gi retur helt nede ved nærmeste stolpe, men Vito Wormgoor klarerer. 

12:35 - Brann: Gilli Rólantsson skyter fra skrått hold noen meter utenfor feltet. Det går via Sigurd Rosted og over mål til corner. 

13:20 - Brann: Bismar Acosta får en Haugen-corner på bakerste og header fra skrått hold på femmeteren, men det blåses for at Haugens corner har vært over dødlinjen.

15:00 - Brann: Sivert slår frem og inn i feltet, men helt inn til keeper.

16:15 - Brann: Vi får et fint angrep som avsluttes med at Kasper Skaanes sender ut til Gilli på venstresiden, sistnevnte utfordrer og kommer seg inn i feltet, men mislykkes med den siste pasningen. S08 får klarert.

19:00 - Brann: Bortelaget med en dårlig klarering som lander hos Gilli på siden av sekstenmeteren. Han legger inn fra venstre, men S08 stopper det. 

20:00 - gult kort, S08: Andreas Albech for holding i trøyen til Gilli. 

20:50 - Brann: Haugen med frispark fra venstre side som går mot bakerste. Bortelaget får headet vekk, Skaanes vinner ballen tilbake fra Ole Jørgen Halvorsen på sekstenmeteren og til slutt forsøker Gilli på noe brassespark-lignende fra rett innenfor feltet. Keeper redder greit. 

23:05 - S08: Heintz skyter fra nærmere 30 meter. Enkelt for Alex Horwath.

25:35 - S08: Anders Trondsen med et frispark som slås inn i feltet, men Acosta får klarert.

26:30: Bortelaget var kommet mer med i det siste.

28:10 - S08: Albech med et innlegg som går i klypene til Horwath.

29:50 - Brann: Haugen slår mot Torgeir Børven inne i feltet, men sistnevnte er i offside.

30:35 - gult kort, Brann: Torgeir Børven for at Albech gikk i bakken i nærheten av ham.

36:15 - Brann: Nouri skyter fra over 30 meters skrått hold. Høyt over. Hva var vitsen? 

37:30 - S08: Trondsen slår et frispark fra deres høyreside og inn foran mål. På seks meters hold vinner Rosted på hodet og header over.

38:20 - gult kort, Brann: Bismar Acosta for å ha brukt armen i en hodeduell mot Patrick Mortensen.

40:50 - S08: Krepin Diatta blir spilt igjennom og kommer nesten alene med Horwath, men på syv-åtte meters skrått hold blir han taklet helt fantastisk av Vito. 

41:25 - Brann: Børven får ballen fra Nouri og kommer til skudd fra skrått hold vel fem meter utenfor feltet. Det går over og til siden for mål.

44:40 - Brann: Haugen med et høyt frispark som går helt inn til keeper. 

45:00: Pause. 

- 2. omgang: -

45:10 - S08: Diatta går i bakken inne i feltet, helt nede ved dødlinjen, i en duell med Acosta. Vanskelig å se at Acosta gjorde noe galt der. Ser mest ut som Diatta snubler i sine egne sko.

47:25 - Brann: Haugen slår et frispark mot bakerste. Etter litt klabb og babb får Vito skutt fra rett innenfor femmeterhjørnet, men ballen går via Anders Østli og til corner.

47:55 - Brann: Corneren fra Haugen slås mot første og Sivert header like utenfor fra fire meter. 

52:40 - Brann: Haugen slår inn i feltet og Børven er ikke langt unna å nå innlegget vel tretten meter fra mål.

54:35 - Brann: Gilli legger inn fra venstre mot Børven som taper hodeduellen syv meter fra mål mot Østli.

55:00 - Brann: Ruben Kristiansen legger inn fra venstre og Skaanes kommer til heading fra 14 meter, men den går høyt over.

58:25 - Brann: Nouri legger inn i feltet, Børven stusser videre, men S08 klarerer.

60:20 - Brann: Haugen legger inn i feltet og innenfor femmeteren går Kristoffer Barmen i bakken i duell med Albech og vil ha straffe. Vanskelig å få å øye på noe ulovlig. Litt armbruk kanskje.

61:20 - gult kort, S08: Anders Trondsen for en takling på Kristoffer Barmen. Relativt ampert rett før og etter dette.

62:20 - Brann: Haugen med et frispark der han forsøker å nå Acosta på bakerste, men Acosta er offside.

63:50 - S08: Etter en lang periode med Brann-press kommer et innlegg til Heintz på nærmeste, som stupheader fra ti meter. Det går utenfor.

65:15 - bytte Brann: Jakob Orlov inn for Torgeir Børven.

65:55 - S08: Kristoffer Zachariassen med et innlegg mot bakerste, men som går gjennom hele feltet og ut over dødlinjen. 

70:00 - Brann: Skaanes fosser oppover hele høyresiden, men i stedet for å gå rett mot mål når han begynner å nærme seg feltet, går han ned mot dødlinjen og legger inn. Her er det mulig han kunne hatt fri bane mot mål hvis han løp i den retningen, men det er også mulig han gikk mot dødlinjen for å unngå at Joachim Thomassen skulle avskjære ham. Uansett førte hans valg til at flere S08-spillere rakk å komme tilbake, og at sjansen rant ut i sanden når Haugen ikke fikk avsluttet.

70:30 - Brann: Gilli med innlegg fra venstre som er for høyt til at Skaanes kan nå det rett utenfor femmeteren.

72:10 - bytte S08: Tor Øyvind Hovda inn for Anders Trondsen.

74:30 - bytte Brann: Peter Orry Larsen inn for Kristoffer Barmen.

78:30 - S08: Horwath må bokse vekk en corner fra Thomassen som slås helt inn mot målstreken.

79:15 - bytte S08: Jonas Lindberg inn for Tobias Heintz.

80:20 - Brann: Haugen skyter fem meter utenfor fra 22 meter. Uvanlig dårlig skudd til han å være.

82:20 - S08: Thomassen med corner fra deres høyreside, Horwath gjør en dårlig boksing og ballen går mer eller mindre rett i hodet på Mortensen som header like utenfor fra to-tre meters hold ved stolpen. 

83:35 - Brann: Haugen forsøker å finne Skaanes inne i feltet, men mislykkes. 

84:45 - Brann: Azar Karadas inn for Kasper Skaanes. 

87:00 - S08: Bortelaget med et press, men kommer ikke til avslutning.

87:25 - gult og rødt kort, S08: Andreas Albech for å forsøke å filme seg til straffe i en duell mot Acosta. Kunne se riktig ut det, og for en gangs skyld meget god dømming i denne kampen. 

89:15 - bytte S08: Jon-Helge Tveita inn for Krepin Diatta

89:35 - Brann: Jakob Orlov løper på et fremspill, men avblåses for offside. TV-bildene viser at det i så tilfelle må ha vært med en millimeters margin.

90:00 + 0:45 - Brann: Haugen får ballen like utenfor feltet og forsøker å chippe seg forbi forsvareren, men ballen går inn til keeper.

90:00 + 1:35: Vito lager et unødvendig frispark pga holding av Mortensen omtrent ti meter fra sidelinjen og femten meter fra dødlinjen på egen halvdel. Ikke hadde Mortensen ballen heller.

90:00 + 2:20, SCORING S08; PATRICK MORTENSEN: Jonas Lindberg slår frisparket midt foran mål. På syv meters hold header Rosted, og Horwath må strekke seg for å bokse vekk. Så heades det inn igjen foran mål fra femmeterhjørnet til et flippespill hvor hverken Vito eller Acosta får klarert, og som ender med at Mortensen fra tre meter setter ballen via Horwath og i lengste hjørne. 

90:00 + 3:40: Kampen er over. 

Kuriosa:

 • Vi har 27 poeng. I fjor hadde vi 30 etter 17 kamper. 
 • VI har 18 hjemmepoeng. I fjor hadde vi 25 hjemmepoeng etter 9 hjemmekamper.
 • Vi har scoret 30 mål. I fjor hadde vi scoret 22 etter 17 kamper. 30 mål etter 17 kamper er det meste siden vi hadde 31 i 2012.
 • Vi har scoret 22 hjemmemål. Det er det meste vi har hatt etter 9 hjemmekamper siden vi hadde 22 i 2013. I fjor hadde vi scoret 17 etter etter 9 hjemmekamper.
 • Vi har 14 baklengs. I fjor hadde vi 13 baklengs etter 17 kamper.
 • Vi har 5 hjemmebaklengs. I fjor hadde vi ett eneste baklengs etter ni hjemmekamper.
 • Vi har 16 plussmål. Det er det meste vi har hatt etter 17 kamper siden vi hadde +22 i 2001. I fjor hadde vi 9 plussmål etter 17 kamper. 
 • Vi har 17 plussmål hjemme. Det er det meste vi har hatt etter 9 hjemmekamper siden vi hadde +22 i 1961/62. I fjor var den på +16 etter 9 hjemmekamper.
 • Brann har to serietap på rad. Forrige gang Brann tapte to eliteseriekamper på rad, var i 25. - 28.runde i 2014 da vi tapte fire på rad. På de 33 siste seriekampene har Brann bare tapt syv ganger. 
 • Brann har nå spilt tre seriekamper på rad uten å score. Forrige gang Brann gikk målløse av banen i tre strake seriekamper var i 2003. 
 • Brann hadde før søndag ti strake hjemmekamper i serien uten tap(7-3-0). Forrige gang vi tapte hjemme i serien var 16. oktober i fjor da det ble 1-2 for LSK. 
 • Brann har ikke scoret i de to siste hjemmekampene. Forrige gang Brann fikk målløse av banen i to strake hjemmekamper i serien, var i juni og juli 2014 da vi tapte 0-1 i tre etter hverandre.

Brann mot Sarpsborg 08 innbyrdes i serien:

  K S U T Mål Bakl.
I Bergen 5 3 0 2 7 5
I Sarpsborg 5 1 1 3 8 11
Totalt 10 4 1 5 15 16

* Brann hadde før søndag scoret i alle de fire hjemmekampene mot S08 i serien.

* Brann har sluppet inn mål i de åtte siste seriekampene mot S08. Sist vi holdt nullen mot dem i serien var da vi vant 1-0 hjemme i 2011. 

* Brann har sluppet inn mål mot S08 i de fire siste hjemmekampene mot S08 i serien. Eneste gang vi har holdt nullen mot dem på Stadion i serien, var i det første møtet i 2011. 

BAs KAMPFAKTA:

Brann - Sarpsborg 08 0-1 (0-0)

Eliteserien, runde 17. Stadion. 10.721 tilskuere. Dommer: Trond Ivar Døvle, Fjellhamar FK. Rødt kort: Albeck, Sarpsborg 08 (to gule, 88). Gult kort: Børven, Acosta, Brann. Albeck, Trondsen, Sarpsborg 08. 

Mål: 0-1: Patrick Mortensen (90)

Brann (4-3-3): Alex Horwath - Amin Nouri, Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen (Peter Orry Larsen fra 75) - Kasper Skaanes (Azar Karadas fra 85), Torgeir Børven (Jakob Orlov fra 66), Gilli Rolantsson.

Sarpsborg (4-4-2): Anders Kristiansen - Andreas Albeck, Anders Østli, Sigurd Rosted, Joachim Thomassen - Ole Jørgen Halvorsen, Kristoffer Zachariassen, Anders Trondsen (Tor Øyvind Hovda fra 73), Tobias Heinz (Jonas Lindberg fra 80) - Patrick Mortensen, Krepin Diatta (Jon Helge Tveita fra 90).

Kampstatistikk:

Sjanser: 3-0 til S08 (BT), 3-1 til S08 (VGLive)

Avslutninger: 8-7 til S08 (NTB/BA og VGLive)

Avslutninger på mål: 4-1 til S08 (NTB/BA og VGLive)

Angrep med avslutninger i feltet: 5-4 til S08 (mine egne tall). 1.omg: 2-1 til S08. 2. omg: 3-3.

Ballinnehav: 51 % til Brann (VGLive)

Spillerstatistikk:

Tallene for hver kamp indikerer minutter spilt.

  Acos Barm Braa Børv Grøn Haug Horw
TIL b 90 90 90 14 90 76  
God h 90 90   63 10 90  
KBK b 90 90 45 24   90  
FKH h 90 90 90 84   75  
LSK b 90 90 90 90   90  
Vik h 90 90 90 58   86  
RBK b 90 83 90 17   90  
MFK h 90 90 89 45 90 90  
SF h 90 90 56     90  
SIL b 90 74 90     90  
Aal h 90 81 90     90  
Odd b 90 90   30   90  
Sta h 90 64 90     90  
S08 b 90   90     90  
VIF h 90 73 82     90  
Sta b 90 80   10   90  
S08 h 90 74   65   90 90
               
Totalt 1530 1339 1082 500 190 1497 90
Kamp 17 16 13 11 3 17 1
Starte 17 16 13 6 2 17 1
Mål 1 3 3 2 1 3  
Gule 3 2 3 1 1 1  
2 gule              
Røde              
  Jons Kara Kris Leci Nils Nour Orlo
TIL b     90 90 90 90 76
God h     90 90 90 90 27
KBK b   13 90 90 90 77 66
FKH h   6 90 90 90 90  
LSK b   12 90 90 90 90  
Vik h   4 90 90 90 90 32
RBK b   7 90 90   90 73
MFK h     90 90 90 90 45
SF h 34 24 90 90 90 90 90
SIL b   33 90 90 90 90 64
Aal h   1 90 90 83 90 89
Odd b 1   90 90   90 60
Sta h     90 90 90 90 73
S08 b   3 90 90 90 90 70
VIF h   9 90 90 90 90 81
Sta b   10 90 90 90 90 30
S08 h   6 90   90 90 25
               
Totalt 35 128 1530 1440 1343 1517 901
Kamp 2 12 17 16 15 17 15
Starte 0 0 17 16 15 17 10
Mål 1   1   1 1 4
Gule   1   1 4 1  
2 gule         1    
Røde              
  Orry Rola Skaa Skål Sten Vega Worm
TIL b   87 14 3      
God h   90   27   63 80
KBK b   90       45 90
FKH h   66 15     24 90
LSK b   78         90
Vik h   73       17 90
RBK b 59 90 31       90
MFK h   74 16 1      
SF h   56       34 66
SIL b 16 57   26     90
Aal h 9 90         90
Odd b 19 90 89     71 90
Sta h   67 26 17   23 90
S08 b 20 87 56     34 90
VIF h 17 90   8     90
Sta b 60 90   80     90
S08 h 16 90 84       90
               
Totalt 216 1365 331 162 0 311 1316
Kamp 8 17 8 7 0 8 15
Starte 2 17 3 1 0 2 15
Mål 1 3       1 1
Gule           2 2
2 gule              
Røde              

Linker:

Høydepunkter

BA om kampen

VG om kampen

VGs livedekning

Dagbladet om kampen

TV2 om kampen

NRK om kampen

Brann.no om kampen

Flashscore.nu

Artikkeltags