Gå til sidens hovedinnhold

Fenne: – Håper på mitt livs løp

Artikkelen er over 4 år gammel

Hilde Fenne var syk så sent som foran VM-generalprøven i Antholz, men lar ikke det legge noen demper på forventningene foran sprinten i Hochfilzen.

Hilde Fenne var syk så sent som foran VM-generalprøven i Antholz, men lar ikke det legge noen demper på forventningene foran sprinten i Hochfilzen.

Vossingen er offensiv i tankegangen og har lagt lista høyt foran fredagens VM-oppgave.

– Jeg håper at formen er bra. Det kjennes ut som det har løsnet litt i det siste. Skytingen har også vært bra, så jeg håper jeg skal få til mitt livs løp på fredag, sier 23-åringen til NTB.

– Hva kan ditt livs løp holde til?

– Jeg liker å si at alt er mulig hvis jeg får det til, smiler Fenne, som har en vinter bak seg med flere sykdomsavbrekk.

– Det har vært litt mye sykdom, som gjør at jeg ikke har fått prøvd meg så mye i verdenscupen. Men noen gode løp har det blitt, særlig noen gode stafetter, sier vossingen.

I Ruhpolding på nyåret gikk hun en meget sterk stafettetappe og bidro til at de norske jentene var på pallen for første gang denne sesongen.

Sykdomsavbrekket som tvang henne til å stå over verdenscuprennene i Antholz for tre uker siden kom samtidig svært ubeleilig. Tiden frem til VM ble plutselig knapp.

– Men jeg tror det skal være akkurat nok tid til at jeg kunne klare å komme i form etter sykdomsperioden. Det er på hengende håret, så får vi håpe jeg har truffet bra. Jeg har egentlig ikke hatt mer enn tid av veien, fastslår Fenne.

Det første svaret på om kroppen spiller på lag kommer fredag.

 

Kommentarer til denne saken