Gå til sidens hovedinnhold

Skyhøy bonuspott på midtukekupongen

Artikkelen er over 2 år gammel

Bonuspotten er på 3,3 mill kr på ukens midtukekupong.

Midtukekupongen

Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel FA-cupen: Brighton tar FA-cupen på alvor

Oddssingel Skottland: Knalltøff bortekamp for Gerrard og Rangers

Oddsdobbel håndball: Frisk håndballdobbel til over tre ganger innsatsen

Oddssingel Premier League: Manchester City skal tilbake på toppen

Midtukekupongen: Skyhøy bonuspott på midtukekupongen

V76 BjerkeVi jakter V75-opptur på Bjerke

V4 BergsåkerFrekke V4-objekter til lunsj

Ukens midtukekupong består av en kamp fra Premier League, seks kamper fra skotsk premiership, fire åttedelsfinaler fra den tyske cupen og avsluttes med en semifinale fra Portugal. Bonuspotten er på skyhøye 3,3 mill kr og det er siste mulighet i denne omgang for å fange denne. Men da må du være alene om å ha tolv rette. Innleveringsfristen er onsdag kl 18.25 og samtlige tolv kamper spilles onsdag.

NB! 117 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

 

1. Everton - Manchester City
Denne Premier League-kampen er framskutt siden Manchester City spiller ligacupfinale mot Chelsea søndag 24. februar.

Everton fortsetter å underprestere denne sesongen til tross for store forventninger til laget. Ligger riktignok på 9. plass men med "kun" 33 poeng, er det 14 poeng opp til Arsenal på 6. plass. Tapte 1-3 hjemme mot Wolverhampton lørdag, det var lagets tredje tap på de fem siste kampene og ingen av motstanderne har vært topp seks. Normalt hjemmesterke Everton har faktisk kun en hjemmeseier på sine seks siste på Goodison Park (1-2-3). Idrissa Gueye var lenge linket til en overgang til PSG, men den overgangen ble det ingenting av. Midtbaneterrieren er ventet tilbake i startoppstillingen i kveld.  Phil Jagielka, Leighton Baines og Yerry Mina er ute, mens Lucas Digne er klar igjen etter karantene.

Se alle sesongens Manchester City-trøyer her!

Manchester City slo umiddelbart tilbake etter 1-2 tapet borte for Newcastle forrige tirsdag, med en overbevisende 3-1 seier hjemme mot Arsenal søndag. I og med at Liverpool kun har maktet to poengdelinger i den samme perioden, er avstanden opp til serieleder Liverpool på kun tre poeng før onsdagens kamp. Og siden Manchester City har best målforskjell vil City overta serieledelsen med seier. 7-2-3 totalt på bortebane for City denne sesongen. Benjamin Mendy og Vincent Kompany er de eneste fraværene for City.

Det endte 1-3 på Goodison Park forrige sesong og Manchester City bør kunne vinne igjen. B.

Klikk her for å levere din tippekupong

2. Celtic - Hibernian
De seks neste kampene på midtukekupongen er alle hentet fra skotsk Premiership.

Det har vært et hektisk program i den skotske serien etter juleferien. Serien startet opp igjen for to uker siden, og Celtic spiller faktisk sin femte seriekamp på 14 dager denne onsdagen. Celtic tapte som kjent borte for Rangers i den siste seriekampen før nyttår, men har tatt fire seier etter oppholdet uten å slippe inn baklengsmål. Leder serien med seks poeng ned til Rangers på 2. plass. Står med full pott og 36 poeng etter tolv spilte hjemmekamper på Celtic Park. Kristoffer Ajer ble utvist i helgens seriekamp og må sone karantene i kveld.  James Forrest, Tony Ralston, Kieran Tierney, Filip Benkovic, Tom Rogic, Eboue Kouassi, Daniel Arzani og Leigh Griffiths er alle uaktuelle for serielederen, mens Mikal Lustig og Odsonne Edouard er usikre.

Se alle sesongens Celtic-drakter her!

Det gjenstår ni serierunder før den skotske serien deles i to. Hibernian ligger på 7. plass før midtukerunden med totalt 32 poeng og har fem poeng opp til St Johnstone på 6. plass. To av tre seriekamper etter pausen er tapt og borte står laget med moderate 4-3-5. Manager Neil Lennon fikk fyken i forrige uke, uten at det ga umiddelbar effekt lørdag da det ble 1-2 tap hjemme for Aberdeen.

Det står 7-3-0 på de ti siste tilsvarende på Celtic Park.  Celtic har slitt med store skadeproblemer i det siste, men likevel bare vunnet. H.

3. Aberdeen - Rangers
Aberdeen stod med fire strake seire, før det ble 3-4 tap hjemme for Celtic i den siste seriekampen i 2018. Har innledet strålende etter nyttår og tatt ti poeng på sine fire første seriekamper i 2019. Har avansert til 3. plass på tabellen med totalt 46 poeng og har kun to poeng opp til Rangers på 2. plass. Solide 7-2-3 hjemme på Pittodrie stadium i Aberdeen. Aberdeen-manager Derek McInnes kan glede seg over at førstekeeper Joe Lewis og toppscorer Sam Cosgrove som begge måtte ut med skader i lørdagens seriekamp mot Hibernian, er klare til kveldens toppkamp. Det samme gjelder for forsvarsspilleren Michael Devlin.  Forsvarskollega Scott McKenna er derimot fortsatt ute.

Rangers innledet 2019 med bortetap mot Kilmarnock (1-2), men har tatt to komfortable seire i sine to siste seriekamper. Holder 2. plassen og er seks poeng bak serieleder Celtic. Har dog ikke bedre enn 7-2-3 på bortebane. Nysigneringene Glen Kamara og Matt Polster er ikke helt friskmeldte enda, mens Graham Dorrans, Eros Grezda og Jamie Murphy fortsatt er ute med skader.

Se alle sesongens Rangers-drakter her!

Disse lagene møttes i seriepremieren i Aberdeen tilbake i august 2018, da endte det 1-1. Vi har feeling for formsterke Aberdeen her. Det er dårlig med sikkeralternativer på midtukekupongen. H.

4. Hearts - LIvingston
Hjemmelaget smalt til med nitten poeng på de sju første seriekampene, men har siden dabbet betraktelig av. Innledet etter pausen med skuffende 0-2 hjemme mot bunnlaget Dundee. Men har deretter vunnet de to neste og tok en sterk borteseier mot Kilmarnock fredag kveld. Ligger på 5. plass med 45 poeng og har hele 13 poeng ned til Hibernian på 7. plass. Solide 7-2-3 hjemme i Edinburgh.

Livingston har en jobb å gjøre dersom de skal klare topp seks. Ligger på 8. plass med 30 poeng og har sju poeng opp til St Johnstone på 6. plass. Fire strake tap nå og fortsetter å underprestere på bortebane. Står med kun en borteseier på 12 kamper (1-4-7).

Det endte 0-0 i tilsvarende møte 22. september.  Ikke helt utenkelig at bortelaget kan knipe poeng igjen og hjemmeseieren er overstreket her. HU.

5. St. Mirren - Motherwell
Tabelljumbo St. Mirren røk på sitt femte straka tap med 0-4 borte mot Rangers lørdag. Står med fattige tolv poeng, men har kun to poeng opp til Dundee på kvalifiseringsplass og kun tre poeng opp til Hamilton på sikker plass. Svært moderate 2-1-9 på 12 spilte hjemmekamper.

Motherwell er på 9. plass, men har likevel hele 15 poeng ned til Hamilton på 10. plass. Står med totalt 30 poeng og har sju poeng opp til St Johnstone på den attraktive sjetteplassen. Ustabile 5-0-7 på bortebane.

Det endte 0-2 i tilsvarende møte 31. oktober.  UB.

6. Dundee - Kilmarnock
Nestjumbo Dundee har kapret fire poeng på de tre spilte seriekampene etter vinterpausen, men har likevel ikke mer enn 14 poeng totalt. Det skiller to poeng ned til St. Mirren på nedrykk, og kun ett poeng opp til Hamilton på sikker plass. Kun en hjemmeseier på tolv kamper er svakest hjemmestatistikk av alle.

Formsterke Kilmarnock stod med 4-2-0 på de seks siste seriekampene, men skuffet stort med hjemmetap mot Hearts fredag kveld. Er uansett bra med i toppen og ligger på 4. plass med 45 poeng og har kun tre poeng opp til Rangers på 2. plass. Klart godkjente 5-5-2 på tolv spilte bortekamper.

Det endte 1-2 i tilsvarende møte 6. oktober, mens det endte 0-0 i det ene tilsvarende seriemøtet i fjorårssesongen.  Kilmarnock får vår fulle tillit. B.

7. Hamilton Academical - St. Johnstone
Etter fire strake tap, ble det endelig poeng igjen for svakt plasserte Hamilton lørdag. Men 1-1 hjemme mot nestjumbo Dundee var likevel skuffende. Har dermed fortsatt kun ett poeng ned til Dundee på kvalifiseringsplassen og kun tre poeng ned til St. Mirren på direkte nedrykk.

St. Johnstone har hatt dobbeltoppgjør mot serieleder Celtic i sine to siste seriekamper og tapt begge 0-2. Holder den viktige sjetteplassen med sine 37 poeng og har fem poeng ned til Hibernian på 7. plass. Fine 7-0-5 på bortebane.

Det endte 1-2 i tilsvarende møte 1. september, og St. Johnstone vant begge bortemøtene forrige sesong.  UB.

8. RB Leipzig - Wolfsburg
Det spilles fire åttedelsfinaler (3. runde) i den tyske cupen (DFB Pokal) tirsdag kveld og de fire siste spilles alle onsdag og er alle på midtukekupongen.

RB Leipzig røk ut allerede i andre runde i fjorårssesongen, men møtte da Bayern München. Kommer fra to flotte borteseire i Bundesliga med hhv 4-0 over Fortuna Düsseldorf og 3-0 mot Hannover. Ligger på den meget viktige 4. plassen med totalt 37 poeng og har fem poeng ned til Eintracht Frankfurt på 5. plass. Og tar imot nettopp Eintracht Frankfurt til seriekamp hjemme lørdag, så får vi se om den kampen har større fokus. Råsterke 7-2-1 på ti spilte hjemmekamper i serien. Forsvarsspilleren Upamecano er skadet, toppscorer Timo Werner er høyst usikker.

Sjekk alle årets Wolfsburg-drakter her!

Wolfsburg var tapende kvartfinalist forrige sesong da det 0-1 borte mot Schalke. Henger bra med i seriespillet og tok en sterk borteseier mot Hertha Berlin i helgen. Har totalt 31 poeng og ligger på 6. plass. Flotte 6-1-3 på bortebane. Spissen Daniel Ginczek er det eneste betydningsfulle fraværet for bortelaget.

Leipzig vant 4-1 i tilsvarende møte i serien forrige sesong, mens Wolfsburg vant 1-0 i Leipzig sesongen før der igjen.  Det er vrient å si hvor mye hjemmelaget prioriterer cupen, men de skal være favoritter. HU.

Klikk her for å levere din tippekupong

9. Holstein Kiel - Augsburg
Hjemmelaget var i opprykkskvalik til Bundesliga forrige sesong, men tapte da etter dobbeltoppgjør mot Wolfsburg. Henger bra med i opprykkskampen i 2. bundesliga også denne sesongen og ligger på 5. plass med 34 poeng. Det er kun to poeng opp til FC Köln på playoff og kun tre poeng opp til St. Pauli på direkte opprykk.  Røk ut allerede i andre runde av DFB Pokal i fjorårssesongen.  Så får vi om hjemmebane onsdag gjør at laget stiller med sitt beste lag, eller om serien har førsteprioritet.

Se den nye Augsburg-drakten her!

Alfred Finnbogasson smalt til med alle tre scoringen da Augsburg tok en meget viktig 3-0 seier hjemme mot Mainz søndag. Dermed er avstanden ned til Stuttgart på kvalifiseringsplass på tre poeng og det er seks poeng ned til Nürnberg på direkte nedrykk. Røk ut allerede i første runde av DFB Pokal forrige sesong. Svært moderate 2-2-6 på ti spilte bortekamper i serien. Midtbanespilleren Caiuby soner karantene.  Forøvrig skal det ikke være sentrale skader hos bortelaget.

To lag som kanskje prioriterer serien mest. HUB både på 96-rekkeren og 432-rekkeren.

10. Hertha Berlin - Bayern München
Hertha Berlin røk ut allerede i andre runde av DFB Pokal i fjorårssesongen, som også ble en skuffende sesong i serien med en 10. plass. Har variert en god del denne sesongen og røk på et skuffende 0-1 tap hjemme for Wolfsburg i helgen. Står med 28 poeng og ligger på 9. plass. Fine 4-4-2 hjemme i Berlin. Per Ciljan Skjelbreid har ikke startet mer enn fem seriekamper denne sesongen, men i følge kicker.de starter han trolig kveldens cupkamp.

Nå er det tilbud på bortedrakten til Bayern München. Sjekk drakten her!

Bayern München vant DFB-pokal i sesongen 2015/16, de røk ut i semifinalen sesongen etter og tapte finalen 1-3 mot Eintracht Frankfurt i fjorårssesongen. Stod med sju strake seire i serien, før det ble 1-3 tap borte for Bayer Leverkusen i helgen. Dermed er det sju poeng opp til serieleder Borussia Dortmund for Bayern som ligger på 3. plass. 8-0-3 på elleve spilte bortekamper i serien. Franck Ribery er tilbake, mens Arjen Robben og Corentin Tolisso fortsatt er ute med skader.

1-1 og 2-2 i de to foregående sesongene på Olympiastadion, mens Hertha Berlin vant denne sesongens møte 2-0 i slutten av september. U på 96-rekkeren, HUB på 432-rekkeren.

11. Schalke 04 - Fortuna Düsseldorf
Schalke 04 tok seg til semifinalen i fjor, men tapte der 0-1 hjemme for Eintracht Frankfurt. Hadde en katastrofestart på denne sesongen i Bundesliga og tapte de fem første seriekampene. Har dog kommet seg etterhvert og står med 6-4-10 totalt og ligger på 12. plass. Svake 4-0-6 hjemme i Gelsenkirchen for normalt hjemmesterke Schalke 04.

Sjekk alle sesongens nye Schalke-drakter her!

Nyopprykkede Fortuna Düsseldorf er med sine 22 poeng godt klar av nedrykksstriden i øyeblikket. Det er sju poeng ned til Stuttgart på kvalifiseringsplass og ti poeng ned til Nürnberg på direkte nedrykk. Røk ut med 0-1 hjemme for Borussia Mönchengladbach i andre runde av forrige sesongs DFB Pokal. Svake 2-4-4 på ti spilte bortekamper, men laget har tatt sju poeng på sine tre siste bortekamper.

Hjemmelaget blirr overstreket. Vi spiller HU på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

12. Benfica - Sporting Lisboa
Midtukekupongen avsluttes med første semifinaleoppgjør i Taca de Portugal, den ene av to cuper i Portugal. Her spilles det hjemme/borte.

Benfica "kvittet" seg trolig med Sporting Lisboa i gullkampen i serien etter at de vant 4-2 borte mot Sporting i serien søndag kveld. Benfica ligger på 2. plass i serien, tre poeng etter serieleder Porto, mens Sporting er åtte poeng bak Benfica på 4. plass. Solide 7-1-1 hjemme i seriespillet. Benfica røk forresten ut allerede i åttedelsfinalen i fjorårets Taca de Portugal etter 2-3 tap borte for Rio Ave.

Sporting Lisboa er altså nærmest hektet av i gullkampen etter å ha tapt 2-4 hjemme for Benfica i helgen. Hele 11 poeng skiller opp til serieleder Porto. Men vant finalen av Taca Da Liga som ble spilt 26. januar, da etter straffesparkkonkurranse mot Porto. Moderate 3-2-4 på ni spilte bortekamper i serien.

1-1 i tilsvarende seriemøte 25. august.  Men nå tror vi hjemmelaget vinner og skaffer seg et godt utgangspunkt foran returmøtet. H.

 

96-rekker:
1. Everton — Manchester City B

2. Celtic — Hibernian H

3. Aberdeen — Rangers H

4. Hearts — Livingston HU

5. St. Mirren — Motherwell UB

6. FC Dundee — Kilmarnock B

7. Hamilton Academical — St. Johnstone UB

8. RB Leipzig — VfL Wolfsburg HU

9. Holstein Kiel — Augsburg HUB

10. Hertha Berlin — Bayern München U

11. Schalke 04 — Fortuna Düsseldorf HU

12. Benfica — Sporting Lisboa H

 

432-rekker:

1. Everton — Manchester City B

2. Celtic — Hibernian H

3. Aberdeen — Rangers H

4. Hearts — Livingston HU

5. St. Mirren — Motherwell UB

6. FC Dundee — Kilmarnock B

7. Hamilton Academical — St. Johnstone UB

8. RB Leipzig — VfL Wolfsburg HU

9. Holstein Kiel — Augsburg HUB

10. Hertha Berlin — Bayern München HUB

11. Schalke 04 — Fortuna Düsseldorf HUB

12. Benfica — Sporting Lisboa H

Klikk her for å levere din tippekupong

Kommentarer til denne saken