Gå til sidens hovedinnhold

– Slik de spiller nå, kan de rykke ned

Null poeng og 1-10 i målforskjell etter tre kamper: Nå brenner det allerede et blått lys for Brann, mener Mons Ivar Mjelde.

Spill av podden i vinduet nederst i saken.

– Det er ikke ofte jeg har vært her og følt at vi har hatt så god kontroll på Molde som det vi hadde i dag. Men vi blir hardt straffet for feilene vi gjør, sa Kåre Ingebrigtsen til BA etter tapet i Molde.

– Det går ikke an å si noe sånt etter å ha tapt 0-4. Absolutt alle lag har gode perioder i løpet av en kamp, og ja; de første 20 minuttene mot Molde og den første omgangen mot Vålerenga var bra av Brann. Men sannheten er at de har tapt fullt fortjent i alle tre kampene sine, sier BAs fotballekspert, den gamle gulltreneren Mons Ivar Mjelde.

Etter tapene mot Sogndal og Åsane i oppkjøringen, spurte ostringen om «ka i all verden Brann har drevet med i vinter». Og han lurer fortsatt.

– Brann er en av de mest ressurssterke klubbene i Norge, uansett hvordan du snur på vender på det. Men har de hentet de rette spillerne? Er planen deres god nok? Slik de spiller nå, kan de rykke ned, sier han.

Kommentarer til denne saken