Ved midnatt fikk politiet melding om slagsmål på et utested i sentrum. Det skulle være mange folk involvert, men da politiet kom frem, hadde slagsmålet opphørt.

– Det var ingen skadde, og ingen som ønsket å anmelde noe etter hendelsen. Det endte med at vi viste bort to personer, forteller operasjonsleder i Vest politidistrikt, Jørgen Ommedal.

Kroppskrenkelse

Klokken 0120 rykket politiet til Nedre Nygård i sentrum der naboer varslet om mye skrik og skrål fra en privat adresse. På adressen fant politiet tre voksne personer, to menn og en kvinne, som hadde stått for rabalderet.

– Enden på visen var at en mann ble innsatt i drukkenskapsarresten. Det er opprettet sak etter at mannen ikke rettet seg etter våre instrukser, og for forulemping av tjenestemann i den forbindelse, sier Ommedal.

Politiet mistenker også at mannen utsatte kvinnen for kroppskrenkelse i tiden de tre var sammen på adressen.

Den siste mannen ble bortvist fra stedet.

Kniv

Klokken 0330 meldte vektere fra om at det var uønsket oppførsel på gang ved kjøpesenteret Xhibition i sentrum. Ifølge vekterne var det et antall rusmisbrukere som hadde satt seg til ved inngangspartiet, og det ville vekterne ikke ha noe av.

– Derfor kontaktet de politiet for assistanse for å få fjernet personene. Det ble noen «tildragninger» der da en av dem ikke ville oppgi personalia til politiet, uten at det ble noen større problem av det, sier Ommedal.

Ved visitering av de involverte fant politiet en kniv.

Ommedal understreker at kniven på ingen måte ble brukt eller vist fram i denne situasjonen, men det ble opprettet sak på ulovlig bæring av kniv, og alle personene ble bortvist fra stedet.