Gå til sidens hovedinnhold

Solskjær kan ikke ta noen sjanser

Artikkelen er over 2 år gammel

Manchester United kan ikke gjøre for store endringer på laget, selv om de møter PSG tirsdag. De trenger tre poeng mot Fulham.

Oddstips

Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Solskjær kan ikke ta noen sjanser

Oddssingel Premier League: Denne kampen stinker U lang vei

Oddsdobbel: Engelsk dobbel til over ni ganger innsatsen

Lørdagskupongen: Liverpool må ikke få panikk

Oddssingel alpin-VM: Paris skal bli VM-konge

Oddssingel Championship: Leeds er i ferd med å miste grepet

V75 Forus Lørdag: Stor V75-jackpot med 2,5 millioner ekstra

Lørdagens langoddsprogram byr blant annet på syv kamper fra Premier League, hvor Liverpool, Arsenal og Ole Gunnar Solskjærs Manchester United er i aksjon. Men i både Italia, Spania, Tyskland og Frankrike spilles det seriefotball og det er et rikholdig og innholdsrikt program. Det er også masse vintersport på menyen. I alpin-VM er det utfor for menn, og det verdenscup langrenn i Lahti i Finland.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Fulham – Manchester (pause/fulltid dobbel) B/B 2,25 (spillestopp lørdag kl. 1325)

Klikk her for å levere dette spillet

Ole Gunnar Solskjær har sørget for at smilene er tilbake på Old Trafford. Kristiansunderen gjorde et smart trekk da han tok med seg Sir Alex Ferguson sin tidligere assistent Mike Phelan tilbake til Manchester United. Nå har fansen fått tilbake det gamle Manchester United.

Manchester United er ubeseiret i ti kamper på rad etter at Solskjær overtok for José Mourinho.

De neste tre kampene blir den virkelige testen for Solskjær. I midtuken barker Manchester United sammen med PSG i Champions League, og deretter venter Chelsea og Liverpool. Dersom De røde djevlene vinner alle tre kampene vil nordmannens sjanser til å få jobben på permanent basis øke betydelig.

Se alle sesongens Fulham-drakter her!

Det er kun én mann jeg tror kan ødelegge lørdagen for Solskjær. Han heter Aleksandar Mitrovic. Om ikke serberen spiller opp mot sitt beste, skal United ta en enkel seier. Problemet hos Fulham er at målene renner inn. Den nyopprykkede London-klubben har sluppet inn flere ligamål enn noen andre lag i Europas 40 toppdivisjoner.

På de siste 15 årene er det kun to lag som har overlevd i Premier League med 17 poeng eller mindre etter 25 serierunder. Fulham har også en elendig statistikk mot United. De har ikke vunnet noen av de siste elleve kampene mot Old Trafford-klubben. Fasiten viser ni tap og to uavgjorte.

Fulham tente et ørlite håp da de snudde 0–2 til 4-2-seieren mot Brighton i slutten av januar, men forrige helg fikk de på trynet igjen. Da tapte de 0–2 mot Crystal Palace.

Laget ligger nede på 19.-plass på tabellen, og de har syv poeng opp til trygg plass før helgens kamper. London-laget sliter. De har tapt fire av de fem siste kampene. Samtidig er det hjemme på Craven Cottage at de har tatt flesteparten av poengene sine. 15 av 17 poeng denne sesongen har nemlig kommet hjemme i London.

Sjekk den nye bortedrakten til Manchester United her!

Fulham får tilbake André Schürrle og Cyrus Christie som begge har ristet av seg skadene sine, men Timothy Fosu-Mensah får ikke spille mot Manchester United. Nysigneringene Lazar Markovic og Håvard Nordtveit vil antakeligvis starte på benken.

Manchester United på sin side har fått en opptur med Ole Gunnar Solskjær, og etter åtte ligakamper på rad uten tap er de for fullt med i kampen om en topp fire-plassering.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Solskjær vil trolig gjøre noen endringer på Manchester United-laget siden de har en viktig kamp mot PSG allerede på tirsdag. Det kan bety at Marcus Rashford blir hvilt i lørdagens kamp, mens Chris Smalling er friskmeldt og kan få muligheten fra start.

Bortestatistikken til United har blitt vesentlig forbedret etter Solskjærs inntreden. De har vunnet samtlige fire bortekamper under vikarmanageren. Jeg tror de tar den femte seieren på rad lørdag formiddag.

Det er verdt å merke seg at Manchester United har kjørt på fra start i alle de fire bortekampene sine etter at Solskjær tok over. Det har gitt vresultater. De har ledet til pause i tre av de fire bortekampene sine, og de har gått seirende ut av alle fire. Et scenario hvor United leder til pause og etter 90 minutter gir 2,25 i odds. Det er absolutt spillbart.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken