SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Southampton sikrer plassen

Southampton og Nathan Redmondgår på banen for å sikre plassen i Premier League i dag. (Mark Kerton/PA via AP)

Southampton og Nathan Redmondgår på banen for å sikre plassen i Premier League i dag. (Mark Kerton/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Southampton er inne i positiv trend på St. Mary's. Vi kliner til med en lørdagsdobbel til deilige 4,68 i odds.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Londons beste lag leverer igjen

Målscorerspill PL: Son kommer tilbake på scoringslisten

Oddsdobbel Premier League: Southampton sikrer plassen

Oddssingel Premier League: Cardiff trenger virkelig en trepoenger

Oddsdobbel: Engelsk dobbel til 3,46 i odds

Lørdagskupongen: Svært spillbar lørdagskupong venter

Det er klart for en ny herlig helg for oss som elsker fotball. Denne lørdagen er det flere høydepunkter. Ikke bare er det seks kamper fra Premier League og full runde i Championship, League One og League Two i England, men det er også en interessant kamp fra eliteserien hvor Sarpsborg tar imot Mjøndalen. I tillegg til dette er det flust med kamper fra Post Nord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen her hjemme.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

Southampton – Bournemouth 1,87 – 3,35 – 3,55 H (spillestopp kl. 1555)

Det har vært en tøff sesong for Southampton-fansen, men de vet at en seier mot Bournemouth i lørdagens kamp vil sikre plassen i Premier League neste sesong. Da kan manager Ralph Hasenhuttl konsentrere seg om å bygge opp et nytt lag som kan kjempe om en plass høyere oppe på tabellen.

The Saints har hevet seg etter at østerrikeren tok over på St. Mary's. De har scoret flere mål, og klart å holde seg over nedrykksstreken.

Tirsdag klarte de 1–1 mot et Watford-lag som har vært solide på hjemmebane denne sesongen. Dermed har Southampton tre seire, én uavgjort og to tap på de seks siste kampene.

Hjemme på den engelske sørkysten har det enda bedre for dem, der har de vunnet tre av de fire siste kampene. Det eneste tapet kom mot gulljagende Liverpool. Og i den kampen hang de godt med, men to sene scoringer fra tittelutfordrerne fra Anfield avgjorde kampen.

Bournemouth opplevd stikk motsatt utvikling av Southampton. Eddie Howe sine karer startet sesongen fantastisk. De hadde seks seire på de ti første kampene og var med i kampen om syvendeplassen frem til juletider, men andre halvdel av sesongen har vært svak. I forrige uke tapte Joshua King & Co. 0–1 hjemme mot Fulham som allerede er nedrykksklare. De har nå kun vunnet to av de siste elleve Premier League-kampene, syv av kampene har endt med tap.

NB! På fredag kan du vinne vanvittige 744 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

De ligger nede på 14.-plass før helgens serierunde i Premier League, og er bare fire poeng foran Southampton.

På bortebane har The Cherries vært elendige. De har vunnet mot nedrykksklare Huddersfield og et Brighton-lag som er helt ute av form, men de har tapt ti av de siste tolv bortekampene, og sluppet inn hele 30 mål. Nå møter de et Southampton-lag som opplever et oppsving.

Ikke nok med det, men Southampton har statistikken på sin side før lørdagens kamp på St. Mary's. De har kun tapt én av de siste elleve hjemmekampene mot Bournemouth.

Southampton skal ta tre poeng i denne matchen. 1,87 på hjemmeseier er spillbart. Den brukes i en fin dobbel.

Crystal Palace – Everton 2,45 – 3,25 – 2,50 B (spillestopp kl. 1555)

Både Crystal Palace og Everton imponerte i Premier League forrige søndag. The Eagles slo Arsenal 3–2 på Emirates, mens The Toffees banket Ole Gunnar Solskjærs Manchester United hele 4–0 på Goodison Park.

Crystal Palace har hatt en berg- og-dalbane-sesong. Roy Hodgson har både begeistret og skuffet fansen, og det viser også statistikken. På de åtte siste kampene har de fire seire og fire tap. De har vunnet og tapt annenhver kamp siden februar. Dersom den trenden fortsetter, taper de lørdagens kamp mot Everton ...

Det som er litt spesielt med Palace denne sesongen er at de har bedre resultater borte enn hjemme på Selhurst Park. De har faktisk den sjette beste bortestatistikken i Premier League denne sesongen, men bare edrykksklare Huddersfield har en svakere hjemmestatistikk enn dem.

De har kun vunnet én av de fem siste hjemmekampene, og lørdag møter de et Everton-lag som er i kjempeform.

Marco Silva sitt lag har underprestert i starten av sesongen, men nå har de vunnet fire av de fem siste kampene. De har i denne perioden vunnet mot Chelsea, Arsenal og Manchester United. Nå kjemper Everton om syvendeplassen som kan gi spill i Europa neste sesong.

Fremtiden virker lys på Goodison Park, og jeg tror Everton vil kjøre på i lørdagens kamp for å henge med i kampen om syvendeplassen. The Toffees har vunnet tre av de siste seks bortekampene i Premier League, og de er ubeseiret i de siste åtte kampene mot Palace.

De trives også godt på Selhurst Park, hvor de står uten tap på de syv siste matchene.

Everton har overbevist stort de siste ukene. Selvtilliten er på topp, og jeg tror de tar en ny seier i London. Tre poeng til Everton gir 2,50 i odds. Det er mulig å spille som singel, men jeg bruker det i en dobbel.

Lørdagens dobbelttips er Southampton + Everton. Denne kombinasjonen gir deilige 4,68 i odds. Spillestopp er klokken 1555.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken