Gå til sidens hovedinnhold

Oddstips søndag: Lekker odds på VIF-seier

Artikkelen er over 4 år gammel

Vålerenga viser kjempeform!

Oddstips

Det er flere interessante oppgjør på søndagens oddsprogram. Det spilles kamper i Tippeligaen og 1. divisjon, i tillegg er det kamper fra Premier League, La Liga og Serie A på menyen.

Spillsenter: Hordalending vant over 30 millioner

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Odd - Vålerenga B

Norsk, Tippeliga. Hjemmelaget må komme seg tilbake på vinnersporet. Det virket en stund som Odd skulle ta opp kampen med Rosenborg, men telemarkingene har kollapset. De står med kun én seier på de seks siste kampene

Til tross for at Skien-laget har klappet sammen, så ligger de fortsatt på annenplass med 38 poeng. De er tolv poeng bak Rosenborg, og Brann puster dem i nakken. De er bare ett poeng bak dem på tabellen.

Odd opplevde et dramatisk tap på Aker stadion i forrige serierunde. Dramaet startet i det 90. minutt da Björn Bergmann Sigurdarson og Steffen Hagen smalt sammen i en hodeduell da Molde var på vei opp i angrep. Dommer Ken Henry Johnsen så hva som skjedde, men valgte å la spillet gå.

Det endte med at Tobias Svendsen sendte moldenserne opp i 3-2-ledelse, på overtid av kampen. Harmeet Singh la for øvrig på til 4-2 rett etterpå, og sikret tre poeng. Odd mente at kampen burde vært stoppet på grunn av hodeskaden, og de har levert inn en formell protest. Spørsmålet er om alt oppstyret rundt kampen mot Molde ødelegger inngangen til hjemmekampen mot Vålerenga.

Formkurven til Vålerenga har pekt motsatt vei av Odd. De er ubeseiret i de seks siste seriekampene. I forrige serierunde skuffet de med å spille 1-1 mot Bodø/Glimt. Før den kampen hadde de fire seire på rad. Tre kamper uten seier på hjemmebane, er ikke vanlig kost for Dag-Eilev Fagermos menn. Pleier å være bunnsolide hjemme i Telemark.

Nå er jeg fullt klar over at Oslo-laget ikke har imponert på bortebane denne sesongen. De har kun vunnet to av ti bortekamper så langt, og målforskjellen viser 12-20. De er bare tre lag som har sluppet inn flere mål på bortebane enn dem. De to eneste seierne på bortebane denne sesongen har kommet i de to siste bortematchene.

De slo Start 4-2 i Kristiansand, og de vant 2-0 mot Sarpsborg 08 i Østfold.

Jonathan Tollås Nation og Daniel Fredheim Holm er usikre, mens Kjetil Wæhler og Simon Andreas Larsen soner karantene.

1,80 i odds på et hjemmelag som er helt ute av form, synes jeg er uaktuelt. Da mener jeg det er mer spennende å forsøke å tippe på laget som virkelig har vist best form den siste måneden.

3,70 i odds på Kjetil Rekdals menn er verdt et forsøk. Jeg innser at det er risikofylt, spesielt med tanke på at VIF kun har vunnet én av de siste åtte kampene. Men jeg smeller til med 100 kroner i innsats på et råtips. Spillestopp er klokken 1955.

Her er vårt råtips søndag 28. august:

Odd - Vålerenga 1,80 - 3,50 - 3,70 B

Total odds: 3,70

 

Kommentarer til denne saken