SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Bergenser vant 1,2 millioner i Vegas

Yngve Steen var chipleader etter kort tid i World Series of Poker-event nummer 60, men gikk på store tap mot Loni Harwood fra USA.

Yngve Steen var chipleader etter kort tid i World Series of Poker-event nummer 60, men gikk på store tap mot Loni Harwood fra USA. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Tok sterk fjerdeplass i pokerturnering.

DEL

I World Series of Poker Event 60 tok Yngve Steen fjerdeplass etter 40 timers spill. Dermed kunne han innkassere 1,2 millioner kroner.

– Jeg vet ikke om jeg er glad eller skuffet akkurat nå. Jeg skulle jo gjerne ha vunnet, sier Steen til Vi Menn. 23-åringen fra Bergen har nylig tatt steget fra å være nettspiller til for alvor å spille live-poker, og dette ga gevinst ved deltakelsen fra fredag morgen.

UHELDIG HÅND

Etter kort tid ved finalebordet var bergenseren chipleader, men fikk plutselig en dårlig hånd.

«En dame på bordet er all-in med A-K, Yngve dekker henne og syner med A-A. Han er kjempefavoritt, men når floppen kommer med Q og J har plutselig damen straightdrag. Når da river bringer en 10'er, taper Yngve en monsterpott. Han klarer aldri ta seg helt inn igjen, og ryker til slutt ut på 4.plass, etter å ha tapt en pott mot den samme damen», melder Vi Menn.

Før den første store potten ble tapt, satt Steen på 2 500 000 i sjetonger. Han tapte hele 1 600 000 til Loni Harwood. Et par runder senere var han nede i 780 000, som han igjen tapte til Harwood.

– Hadde jeg fått de essene til å stå, hadde jeg virkelig hatt muligheten til å vinne. Men 193.000 dollar er jo heller ikke så verst, smiler den sindige og sympatiske bergenseren. Han er neppe like glad for å måtte gi fra seg 30 prosent av beløpet i skatt til den amerikanske stat, men sånn er reglene, uttalte Steen etter å ha vunnet sin største live-pokergevinst noen gang.

TILBAKE TIL BORDET I MORGEN

Allerede i morgen deltar han i den største WSOP-øvelsen, og får dermed ikke den lengste pausen før han skal i ilden igjen. Tirsdag går nemlig Main Even av stabelen som siste øvelse.

– Det blir litt tungt å sette seg ned igjen etter 3 dagers spilling, men jeg skal hvile godt ut og stille klar igjen i morgen.

I fjor kom Steen på en 68. og en 78. plass og kunne innkassere nærmere 22.000 dollar.