SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Det brenner under Stabæks føtter

Erik Mjelde og Amin Askar har begge giftet seg i fotballferien.

Erik Mjelde og Amin Askar har begge giftet seg i fotballferien. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Vi tror på Brann og en østtysker.

DEL

Eliteserierunden dominerer, men det er også kamper i lavere norske divisjone, kvinnenes toppserie samt Tour de France-prologen. Vi har valgt oss et spill fra sistnevnte, samt oppgjøret på Stadion i ettermiddag.

45 Brann - Stabæk (0-1)

Brann ligger på 12. plass med 13 poeng, mens Stabæk ligger nederst på herrenes eliteserietaballe med syv poeng.

Brann fikk en treg start på sesongen med fem tap på de seks første kampene. Det er har gått noe bedre i det siste med tre seirer på de siste fem kampene, men det ble tap i den siste kampen før ferien, i snøværet i Tromsø.

Brann har 3-0-2 hjemme, men merk at de har 7-0 i målforskjell på sine to siste hjemmekamper.

Branns skadesituasjon er klart lysere enn den var i vårsesongen. Tomasz Sokolowski er klar for spill igjen, det samme er Erdin Demir og Piotr Leciejewski. Kristoffer Barmen har lyskeproblemer og blir ikke klar til denne kampen.

Selv om både Kristoffer Larsen og Fredrik Nordkvelle lukter på plass i førsteelleveren, tror vi på følgende elleve: Leciejewski - Sævarsson, Korcsmár, Jonsson, Dermir - Austin, Sokolowski - Askar, Mjelde, Bentley - Ojo.

Stabæk har i løpet av de to siste kampene tatt sesongens tø første seirer. Før det hadde bare plukket ett eneste poeng.

De vant borte mot Vålerenga sist, eller er det bare blitt tap på fremmed gress.

Det er neppe noen stor grunn til å gjøre endringer på laget som møtte Vålerenga, men Ricardo Clark er ute med karantene. Det kan bety følgende lag.: Sayoba - Hedenstad, Hammer, Cunningham, Bjarnasson - Haugsdal, Brustad, Haidar, Hanssen - Boli, Kleiven. Torstein Andersen Aase kan også bli å se på banen.

De tre kampene Brann har vunnet hjemme, har endt med tomålsseirer eller mer. Selv om Stabæk er i flyten, tror vi dette blir for tøft, og at Brann vinner med to mål eller mer. Oddsen er 2,05.

29. Tony Martin - Bradley Wiggins

Tour de France starter i dag med en 6,4 kilometer lang prolog i Liege.

Denne dueller består av to av de beste temporytterne i feltet, Omega Pharma-Quick Steps Tony Martin og Team Skys Bradley Wiggins. Forskjellen er at britiske Wiggins er en sammenlagtkandidat, mens tyske Martins mål nok er etappene der man sykler mot klokken.

De fleste har regnet med at dagens etappe blir en duell mellom regjerende verdensmester Martin og sveitsiske Fabian Cancellara. Begge har nok en OL-tempo i London i tankene, men å få muligheten til å sykle i gul trøye i Tour de France sier nok ingen av dem nei takk til.

Wiggins er absolutt en outsider på dagens etappe, men vi tror ikke han holder helt samme nivå som Martin i en kort tempoetappe der begge er uthvilt. Oddsen på at Tony Martin slår Bradley Wiggins er 1,70.

Rekkepris: 100,-
Systemtype: Enkeltrekke
Spillstopp: lørdag 2012.06.30 15:55:00
KampOdds
29 H Tony Martin - Bradley Wiggins 1,70
45 H Brann - Stabæk (0-1) 2,05
Odds totalt 3,48