SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Går for dristig bortedobbel

ÅPNET MÅLKONTOEN: Den tidligere Lillestrøm-spissen Olivier Occean scoret sitt første mål for Eintracht Frankfurt i forrige serierunde. Vi tror laget hans tar en ny seier i dag.

ÅPNET MÅLKONTOEN: Den tidligere Lillestrøm-spissen Olivier Occean scoret sitt første mål for Eintracht Frankfurt i forrige serierunde. Vi tror laget hans tar en ny seier i dag. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Vi tror Eintracht Frankfurt og Olivier Occean fortsetter suksessen. Sjekk vårt oddstips!

DEL

Fredagens langoddsprogram er som vanlig fullt med kamper fra nest øverste nivå i Tyskland og Frankrike. I tillegg er det kamper fra Danmark, Sverige, Belgia, Nederland og Portugal. I Tippeligaen møtes Viking og Strømsgodset på Viking stadion. Den kampen styrer vi unna.

Det ble nok en nesten dag på oddsen for oss torsdag. Sene scoringer har ødelagt kupongene for oss denne uken. I går gikk FC København inn, men en sen utligning fra Udinese gjorde at vi røk på dobbeltipset vårt, hvor vi stolte på russiske Anzhi. I dag har vi valgt å kjøre en høyoddser.

Nürnberg - Eintracht Frankfurt B

Tysk, Bundesliga. Det er ennå tidlig i sesongen, og begge disse lagene har fått en god start. Nürnberg er ubeseiret så langt denne sesongen. Står med 2-1-0 etter de tre første serierundene. De har vunnet borte mot sterke lag som Borussia Mönchengladbach og Hamburger SV, og på hjemmebane ble det 1-1 mot Borussia Dortmund. Den nyinnkjøpte japanske midtbanespilleren Hiroshi Kiyotake har vært en suksess. Det er en ny opplevelse for dem å være favoritter, og det spørs hvordan de takler den situasjonen.

Nyopprykkede Eintracht Frankfurt har fått en perfekt sesongstart med tre seire av tre mulige. Det er bare målforskjellen som skiller nykommeren fra finansmetroplen og storklubben Bayern München. Eintracht Frankfurt knuste Hoffenheim 4-0 i forrige bortekamp. Sist helg vant Frankfurt-klubben 3-2 mot Hamburger SV på eget gress. Spissparet Alexander Meier og den tidligere Lillestrøm-spilleren Olivier Occean ble toppscorere i 2. Bundesliga i fjor med 17 mål hver. Occean ble hentet fra en annen klubb som rykket opp til Bundesliga, Greuther Fürth. Den tidligere Lillestrøm-yndlingen scoret sitt første mål for klubben sist helg. Kaptein Pirmin Schwegler er usikker.

Innbyrdes oppgjør:

2011-02-18: Nürnberg-Eintracht Frankfurt 3-0

2010-09-25: Eintracht Frankfurt-Nürnberg 2-0

2010-01-23: Nürnberg-Eintracht Frankfurt 1-1

2009-08-15: Eintracht Frankfurt-Nürnberg 1-1

2008-04-05: Eintracht Frankfurt-Nürnberg 1-3

2007-10-20: Nürnberg-Eintracht Frankfurt 5-1

2007-04-17: Nürnberg-Eintracht Frankfurt 4-0 DFB-Pokal

2007-03-09: Nürnberg-Eintracht Frankfurt 2-2

2006-10-22: Eintracht Frankfurt-Nürnberg 2-2

2006-02-08: Nürnberg-Eintracht Frankfurt 0-1

Eintracht Frankfurt har ikke vunnet i Nürnberg siden 2006, men vi tror at det er dags for en ny seier for Vadim Demidovs tyske klubb i kveld. Vi innser at det er en viss U-fare her, men går for en dristig B. Den gir hele 2,95 i odds. Spillestopp 2025.

SPILL DAGENS TIPS HER (innsatsen styrer du selv)

GFCO Ajaccio – Angers B

Fransk, Ligue 2. Etter opprykket til Gazalec Ajaccio i våres, kan Korsika nå skilte med tre lag i de to øverste divisjonene i Frankrike, men nyopprykkede GFCO Ajaccio ligger helt nede på 17.-plass. Hjemme på Stade Ange Casanova har så langt til gode å vinne. Alle de tre kamper som er spilt har endt uavgjort.

Gazalec hadde en svært god fjorårssesong , med opprykk til Ligue 2, og samtidig en semifinale plass i Coupe de France. Laget tapte imidlertid 4-0 mot Lyon. Klubben hentet flere spillere før sesongen, men ingen kjente navn. Til de frankofile av dere så har laget fra øyen i Middelhavet, ifølge frankfotball.com, hentet inn spillere som Kehiha (Istres), Mandrichi (Chateauroux), Flegeau (Istres), Lubasa (Clermont foot), Toure (Colmar), Laifa (Creteil) og Chevalier (Bordeaux). Eksperter på fransk fotball mener de vil havne i bunnen av tabellen.

Angers er det sterkeste bortelaget i Ligue 2 så langt. Tross tapet av stjernespissen Charbonnier, som meldte overgang til regjerende seriemester Montpellier før sesongen, ligger laget helt oppe på 5. plass med tolv poeng, tre poeng bak Dijon som leder. Angers hadde en svært ujevn og dårlig sesong i fjor, hvor de i store deler av sesongen kjempet for å unngå nedrykksplass. De siste årene har klubben vært en middelhavsfarer i landets nest best selskap, men det virker som klubben fra Maine-et-Loire regionen kan være med å kjempe om en plass høyere oppe på tabellen i år. Spillere som Ravet (Saint-Etienne), El Jadeyaoui (Guingamp), Diallo (Beveren), Gaudu (Louhans) og Boyer (Rennes) har ankommet klubben. Ravet har allerede scoret to mål, men det er rumenske Claudiu Keserü som er toppscorer med fire nettkjenninger.

Angers skal være det beste laget. Vi synes 2,55 på bortelaget er interessant nok til å spille på det. Spillestopp 1840

Her er vårt dobbeltips:

12. Ajaccio GFCO - Angers SCO 2,25 2,70 2,55 B

19. Nürnberg - Eintracht Frankfurt 2,05 3,05 2,95 B

Total odds: 7,52

Innsatsnivå* (1-10): 4

Innsats: 100 kr

SPILL DAGENS TIPS HER (innsatsen styrer du selv)

* Våre eksperter rangerer spilltipsene sine på en skala fra 1-10 slik at du kan selv vurdere hvor mye du vil satse. I vårt tilfelle øker vi innsatsen med 25 kroner pr. intervall.

Sjekk mer fotballstatistikk på nifs.no

DAGENS SINGELTIPS:

Blackburn - Middlesbrough

Engelsk, mesterskapsserien. Blackburn har fått en god start på sesongen etter nedrykket. Lancashire-klubben topper tabellen etter seks serierunder. Har vært mange hjemmeseiere i mesterskapsserien så langt, og Blackburn er ikke noe dårligere med 3-0-0 på Ewood Park.Blackburn er sammen med Nottingham det eneste laget som er ubeseiret i mesterskapsserien så langt. 2-1 mot Barnsley tirsdag, den skotske superspissen Jordan Rhodes scoret igjen.

Middlesbrough har ni poeng på seks kamper og ligger midt på tabellen. Har vunnet sine tre hjemmekamper og tapt de tre bortekampene. Var sterke på bortebane sist sesong med 10-6-7, men vant stort sett mot lagene fra nedre halvdel. Blackburn har kun tapt ett av de siste ti oppgjørene mot laget fra Riverside stadium. Vi mener at dette er dagens sikreste. Synes H til 1,65 i odds er greit som et singelspill med høy innsats. Spillestopp 2040.

Her er vårt singeltips:

22. Blackburn - Middlesbrough 1,65 3,15 3,95 H

Total odds: 1,65

Innsatsnivå* (1-10): 10

Innsats: 250 kr

SPILL DAGENS SINGELTIPS HER (innsatsen styrer du selv)

* Våre eksperter rangerer spilltipsene sine på en skala fra 1-10 slik at du kan selv vurdere hvor mye du vil satse. I vårt tilfelle øker vi innsatsen med 25 kroner pr. intervall.