SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hva er det med tallet 2?

                Lotto, VikingLotto, kuler, Ingeborg, trekning, Gull-Lotto, tv, lykketall, sminke

Lotto, VikingLotto, kuler, Ingeborg, trekning, Gull-Lotto, tv, lykketall, sminke Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

I kveld kan du vinne 70 millioner kroner i Viking Lotto-potten. Sjekk hvilke tall som er trukket ut oftest!

DEL

Sykkel VM-tilbud: Få to uker med BA levert hjem gratis

Viking LottoBA har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at BA får en andel av inntektene fra spill på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på innholdet, som er utelukkende basert på redaksjonelle vurderinger.

Hver uke siden 1993 har det blitt trukket ut seks vinnertall i Viking Lotto. Norsk Tippings hjemmeside har en statistikk som viser hvilke lottokuler som har vært oftest med i vinnerkombinasjonene.

I kveld er det trippel jackpot i Viking Lotto, og vi har kikket nærmere på statistikken over hvilke tall som oftest har kommet ut av Lotto-maskinen siden trekningene startet.

Det er helt tilfeldig hvilke tall som trekkkes ut, men det er likevel store forskjeller på tallene som dukker opp flest og færrest ganger.

Tallet to er trukket ut hele 183 ganger som hovedtall i Viking Lotto, mens tallet 33 er kun trukket ut 125 ganger som hovedtall.

Hittil i år har de vært ramlet ut av Lotto-maskinen seks ganger. Det er ikke et av tallene som er trukket ut oftest i 2015. Tallene 46 og 32 er trukket ut flest ganger. Begge har havnet som hovedtall ti ganger så langt i år.

Disse seks tallene har vært trukket ut ofest som hovedtall siden 1993:

2 (183 ganger + 47 ganger som tilleggstall)

41 (178 ganger + 53 ganger som tilleggstall)

27 (174 ganger + 55 ganger som tilleggstall)

3 (166 ganger + 43 ganger som tilleggstall)

42 (165 ganger + 49 ganger som tilleggstall)

37 (162 ganger + 34 ganger som tilleggstall)

Flere spiller i desember

Siden ingen klarte å krysse av for de seks rette tallene i VikingLotto forrige onsdag, gikk førstepremiepotten videre til kveldens trekning. Dermed er det om lag 30 millioner kroner i den ordinære førstepremiepotten. Det vil altså si: Helt uten hjelp av lykketall kan du vinne hele 30 millioner kroner, men du kan også vinne mye mer.

Skulle lykketallet dukke opp i vinnerrekken, blir det ende mer penger: En norsk alenevinner kan stikke av med 70 millioner kroner.

Kommunikasjonsrådgiver i Norsk Tipping, Roar Jødahl, er tydelig på at tidligere vinnerrekker ikke vil påvirke hvilke tall som blir trukket ut.

– Sjansen er like stor uansett tall. Det er sannheten, dessverre. Det er bare tilfeldigheter som avgjør hvilke tall som blir trukket ut hver gang, sier han.

– Det er ikke slik at noen tall er i bedre form enn andre, humrer han.

Men spillselskapet på Hamar ser at det er flere som deltar i lykkespill i desember enn ellers.

– For Viking Lotto er det ikke måneden som er avgjørende for hvor mange som deltar i spillet. Det handler mer om hvor stor potten er. Det er flere som spiller på Viking Lotto når pottene er store, forteller han.

– Generelt for spillene våre er det flere som konkurrerer i desember. Det gjelder spesielt for Flax-loddene, forklarer Jødahl.