SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

I dag vinner Brann

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Vi tror på Bård Finne og Brann 2. Sjekk dagens andre oddstips!

DEL

Langoddsprogrammet tirsdag er tynt. Det er ikke mer enn 13 fotballkamper, men det er likevel flere interessante objekter på menyen. Høydepunktet er Fredrikstad mot Viking i eliteserien. I tillegg er det kamper fra norsk 2. divisjon og 3. divisjon, samt en kamp fra Toppserien for kvinner

Tromsø 2 - Kvik Halden FK

2. divisjon, avd. 4.

Tromsøs rekrutter har slitt på bortebane og tapt tre av tre kamper på fremmed gress, men hjemme på Alfheim har det blitt seiere mot både Finnsnes og Mo.

Bare Mjølner har tatt poeng i Tromsø denne sesongen. Likevel betyr seks poeng på seks kamper at Tromsø 2 befinner seg under nedrykksstreken i 2. divisjon og trenger virkelig poeng i hjemmekampen mot Kvik Halden.

En hektisk periode med et tettpakket serieprogram og to cupkamper á 120 minutter har slitt på kreftene hos Kvik Halden.

Spilte hjemmekampen mot Østsiden tre dager før opprinnelig oppsatt dato og dermed ble det en ekstra lang kamppause før møtet med Tromsø 2 i dag. Mot Østsiden vant de 1-0.

Pausen gjorde at lagets toppscorer Sabri Khattab kunne reise på prøvespill hos 1. divisjonsklubben Bryne. Han står med fire mål på seks kamper så langt denne sesongen.

Siden Mjølner tapte hjemme mot Moss på søndag kan Kvik Halden overta tabelltoppen med minst tremålsseier mot Tromsø 2.

Uansett vil tre poeng sende haldenserne opp på samme poengsum som Lørenskog, Senja og Mjølner i en den jevne 2. divisjonsavdelingen. Har tapt to av tre bortekamper. Begge mot lag fra Nord-Norge. De tapte 0-1 mot Finnsnes og 3-2 for Mo.

Været kan ha noe å si, og det er meldt to grader og sludd i Tromsø i dag.

Det er tradisjonelt sett forhold nordlendingene takler bedre enn søringene. Vi tror likevel et uthvilt Kvik-lag tar tre poeng på Alfheim. Spillestopp klokken 1655.

Brann 2 - Jerv

2. divisjon, avd. 3.

Mens A-laget tar ferie venter det tre hjemmekamper på Branns annetlag i 2. divisjon.

Branns rekrutter ligger på 8. plass med ni poeng. Er betydelig bedre hjemme enn borte. Begge hjemmekampene er vunnet mot henholdsvis Pors (2-1) og Mandalskameratene (3-2). På bortebane viser statistikken 1-0-3.Da Branns A-tropp kom hjem fra Tromsø i går fikk spillerne tolv fridager.

Brann-spillerne samles igjen på Stadion mandag 11. juni til trening. De eneste som ikke har fått helt fri ennå, er Fredrik Haugen, Oumar Niasse, Jørgen Mohus og Kristoffer Larsen.

De trenger matchtrening og er derfor med og styrker Brann 2 i kveld.

Men dette laget er ikke avhengig av målscorere fra A-laget. De har blant andre Bård Finne og Steffen Skålevik som også vet hvor målet står.

Jerv ligger på nest siste plass med fem poeng. Vant serieåpningen mot Vard Haugesund, laget som nå topper 2. divisjon avdeling 3.

Etter det har det blitt tre tap og to uavgjorte. I forrige serierunde ledet Jerv hele 3-0 til pause mot Vindbjart, men rotet vekk ledelsen i 2. omgang. Sørlandsderbyet endte til slutt 4-4. Grimstad-klubben har tapt begge bortekampene sine så langt.

Det kan bli målrikt på Stadion for dette er de to lagene som slipper inn mest mål henholdsvis 15 og 14 mål på seks kamper!

Vi tror Branns rekrutter tar sin tredje strake hjemmeseier for sesongen. Oddsen for H er 1,95, og det er absolutt spillbart.

Her er dagens andre dobbeltips:

102. Tromsø 2 - Kvik Halden FK 2,30 3,30 1,95 B

104. Brann 2 - Jerv 1,95 3,30 2,30 H

Total odds: 3,80

Klikk her for å spille. Innsatsen styrer du selv.