SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Inter mener alvor

Vår oddstipper har latt seg imponere av Inter og Icardi denne sesongen. De er ubeseiret så langt i den italienske serien, og virker å kunne bli en utforderer til seriegullet.

Vår oddstipper har latt seg imponere av Inter og Icardi denne sesongen. De er ubeseiret så langt i den italienske serien, og virker å kunne bli en utforderer til seriegullet.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er søndagens singeltips!

DEL

Sykkel VM-tilbud: Få to uker med BA levert hjem gratis

OddstipsSøndagens oddsprogram inneholder kamper fra norske eliteserie og 1. divisjon, men også fra alle de store ligaene i Europa. Det er oppgjør fra engelsk Premier League, spansk La Liga, Serie A i Italia, franske Ligue 1 og tysk Bundesliga.

Søndagskupongen: Smell for Rosenborg?

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Chievo - Inter B

Italiensk, Serie A. Hvem hadde trodd at dette skulle være et toppoppgjør etter tre serierunder? I alle fall ikke jeg. Chievo havnet på 14.-pladss sist sesong, mens Inter endte på åttendeplass.

Begge lagene har fått en god start på sesongen. Inter topper tabellen med full pott etter tre kamper, mens Chievo innehar annenplassen med syv av ni mulige poeng.

I forrige serierunde vant Inter byderbyet mot AC Milan 1-0, mens Chievo var syv minutter unna en sensasjonell seier mot regjerende seriemester Juventus i Torino. Kampen endte 1-1.

Men: Jeg mener Chivo møtte Juventus på et gunstig tidspunkt. Torino-klubben hadde nok Mesterliga-kampen mot Manchester City-kampen i tankene forrige helg. Jeg tror Chievo skal få det tøffere søndag formiddag når Inter kommer på besøk.

Chievo har historisk hatt trøbbel mot Inter. De har kun vunnet to av de siste 22 kampene mot Inter. Begge seirene kom på hjemmebane, hvor de har to seire på de siste ti hjemmekampene.

Til toppkampen mangler Chievo-trener Marana midtbanespiller Izco og Radovanovic på grunn av skader. Izco har ikke spilt noe denne sesongen, og Radovanovic ble skadet i serieåpningen.

Alessandro Gamberini og Dario Dainelli kjemper om å spille sammen med Bostjan Cesar på topp for hjemmelaget, men jeg tror de vil mønstre omtrent det samme laget som spilte uavgjort mot Juventus.

Sannsynlig Chievo-lag (4-3-3): Bizarri; Frey, Gamberini, Cesar, Gobbi; Castro, Rigoni, Hetemaj; Birsa, Meggiorini, Paloschi.

Sist sesong slet Inter mot lag som la seg bakpå, men det er ikke utenkelig at de vil møte en slik situasjon i Verona. Chievo vil nok først og fremst forsøke å holde tett bakover, men jeg tror Inter har spillertyper som kan lage problemer for vertene.

Inter Milan har vært aktive på overgangsmarkedet i sommer. De har hentet inn Stevan Jovetic (Manchester City), Melo (Galatasaray), Ljajic (Roma) og Ivan Perisic (Wolfsburg), men de har også mistet Hernanes til Serie A-rivalene Juventus. Foreløpig virker det ikke som de savner ham.

Roberto Mancinis bekymringer knytter seg først og fremst til forsvarsspillet, hvor han mangler fire spillere på grunn av skader. Gary Medel kommer trolig inn i backrekken, mens Andrea Ranocchia neppe spiller denne kampen. Det gjør heller ikke Miranda, Dodo og Vidic.

Inter vil antakeligvis i en 4-3-3-formasjon: Handanovic; Telles, Murillo, Miranda, Santon; Kondogbia, Melo, Guarin; Jovetic, Icardi, Perisic.

Inter er et mye bedre lag enn Verona-vertene. Jovetic scoret tre mål på de to første kampene, og det er offensivt Inter virkelig skinner. De har flere spillere med machvinnerferdigheter, og jeg tror de kommer til å vise det i søndagens kamp.

Jeg synes borteseier til 2,05 i odds er bra betalt for Inter-seier. Innsats vår blir 250 kroner. Spillestopp klokken 1225. 

Her er vårt singeltips søndag 20. september:

ChievoVerona - Inter 3,25 - 2,95 - 2,05 B

Total odds: 2,05