Spillsenteret.no er et kommersielt samarbeid mellom Norsk Tipping og Bergensavisen/Amedia.

Lørdag klokken 1800 sparkes eliteserien i gang når Brann møter nyopprykkede Ranheim i Trondheim. Forrige sesong vant Rosenborg eliteserien for tredje året på rad. Men hvem blir best i år?

Lørdagskupongen: På trynet i Trondheim?

Kan Brann utfordre trønderne og ta sitt første seriegull siden 2007? Ja, eller skal Ole Gunnar Solskjærs Molde gjøre som de gjorde i 2014, da de gikk til topps i Eliteserien. Strømsgodset var sterke i siste halvdel av sesongen, og det virker som de er forsterket foran denne sesongen. Kan de rive ned Rosenborg fra tronen?

Vi kjører i gang en konkurranse, og vil ha dere til å tippe hvem som vinne Eliteserien i 2018! Alle svarene må være kommet inn før midnatt søndag.

Spillsenteret vil i samarbeid med Norsk Tipping gi vekk fire reisegavekort hver til en verdi av 1500 kroner. Det eneste du må gjøre er å svare på de to spørsmålene nedenfor, og det er flott hvis du tagger tre fotballinteresserte venner.

1. Hvilke lag vinner Eliteserien i 2018?
2. Hvem blir toppscorer i eliteserien 2018?

Du må inn på Facebook-siden til Spillsenteret for å kunne svare på ikonkurransen i kommentarfeltet

Greit å vite om eliteserien:

  • Rosenborg er regjerende seriemester. De vant eliteserien i 2017, syv poeng foran Molde som havnet på annenplass.
  • Rosenborgs Nicklas Bendtner ble toppscorer sist sesong med 19 scoringer. Han scoret åtte mål hjemme i Trondheim, og elleve mål på bortebane. Stabæk-spissen Ohi Omoijuanfo endte på annenplass med sine 17 fulltreffere.
  • Sogndal, Aalesund og Viking rykket ned fra eliteserien sist sesong. Sogndal gikk ned etter å ha tapt kvaliken mot Ranheim.
  • Ranheim, Start og Bodø/Glimt rykket opp til eliteserien før 2018-sesongen.

Bergensavisen er Amedias største elektroniske kommisjonær. BA leverer daglige oddstips og har også fullt fokus på fotballtipping. Vårt mål er å bruke vår kunnskap til å gi deg de beste tippetipsene.

BAs Spillsenteret.no er nå på Facebook, og vi vil gjerne ha deg med. Alt du skal gjøre er at gå inn på Facebook-siden vår og klikke på «Liker»-knappen her.

Vinnerne av den nye konkurransen trekkes og offentliggjøres på ba.no etter siste serierunde.

Konkurransen er avsluttet. Vinnerne trekkes etter siste serierunden.