SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Du kan vinne reisegavekort om du følger med på BAs oddstips. Det kan du f. eks bruke til å reise å se Manchester United og Wayne Rooney på Old Trafford.

Du kan vinne reisegavekort om du følger med på BAs oddstips. Det kan du f. eks bruke til å reise å se Manchester United og Wayne Rooney på Old Trafford. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi deler ut fire reisegavekort på 2.500 kroner.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Spillsenteret er et kommersielt samarbeid mellom Norsk Tipping og Bergensavisen/Amedia.

Det skal lønne seg å være en del av Spillsenteret og dele innholdet vårt. Derfor vil BA i samarbeid med Norsk Tipping gi vekk fire reisegavekort hver til en verdi av 2.500 kroner.

Det eneste du trenger å gjøre er å klikk liker og du er med i trekningen av de fire reisegavekortene. Dersom du allerede har «liket» Spillsenteret sin Facebook-side kan du fortsatt være med i trekningen ved å dele eller like innleggene på Spillsenterets side.

Du kan like Facebook-siden her.

Bergensavisen opplever stor suksess med vårt konsept Spillsenter. Vi er Amedias største elektroniske kommisjonær. BA leverer daglige oddstips og har også tips på midtuke-, lørdag- og søndagskupongen. Vårt mål er å bruke vår kunnskap til å gi deg de beste tippetipsene - hver dag!

BAs Spillsenteret vil gjerne ha deg med. Alt du skal gjøre er å gå inn på Facebook-siden vår og klikke på «Liker»-knappen her.

Vinnerne av konkurransen trekkes og offentliggjøres på BA 15. januar 2016!

Spillsenteret gir deg daglige oddstips.