SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

United kan tape uten Matic

Nemenja Matic (t.h.) måtte av med skade i kampen mot Watford og Abdoulaye Doucoure tirsdag. Midtbanegiganten rekker neppe storkampen mot Arsenal lørdag.

Nemenja Matic (t.h.) måtte av med skade i kampen mot Watford og Abdoulaye Doucoure tirsdag. Midtbanegiganten rekker neppe storkampen mot Arsenal lørdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

For Arsenal er i storform.

DEL

LørdagsbongenNemanja Matic rekker neppe kampen mot Arsenal lørdag. Han pådro seg noe som minnet om en strekk mot Watford i midtuken, og er han ute blir det et stort savn for Manchester United. Såpass stort at jeg setter HU for Arsenal i kamp 1 lørdag, for «The Gunners» er i storform!

Jeg tror også Leicester er på gang, såpass at jeg banker dem hjemme mot årets positive overraskelse Burnley.

Sjekk fakta og tabell fra Premier League her

Sjekk fakta og tabell fra Championship her

Bonuspotten vokser og vokser. Den er nå oppe i 2,7 millioner kroner. Pausepotten er bare på 50 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Arsenal - Manchester United  H(U)

Arsenal leker seg om dagen, det ble fem rett vei og ingen baklengs mot Huddersfield. Det skal bli veldig spennende å se om de også kan trille og trylle seg gjennom Manchester Uniteds solide forsvarsmur. Veldig tvilsomt om Matic spiller, og da er United svekket!

2. Brighton - Liverpool  B

Brighton imponerer, laget fra sørkysten kverner ut poeng og har ikke tapt mer enn én av sine syv siste. Prøver også å spille fotball som nyopprykket, det liker vi! Men her blir det nok tap, for med Mané tilbake i storform, og Salah i enda bedre form, er Liverpool skarpe.

3. Watford - Tottenham  (U)B

Watford yppet seg og klarte nesten å gjøre kampen mot United spennende da de reduserte to ganger, men måtte gi tapt. Likevel viste de nok en gang fine kvaliteter. Spurs er inne i en liten blindgate, men var også uheldige som ikke fikk poeng mot Leicester.

4. Leicester - Burnley  H

Herregud for noen mål fra Mahrez og Vardy på tirsdag! Det holdt til å slå Tottenham, og når disse guttene plutselig har bestemt seg for å vise sitt beste igjen, klarer nok ikke Burnley å stå imot. Uansett hvor mye de har imponert så langt.

5. Everton - Huddersfield  H

Ahh, så viste endelig Wayne Rooney at han fortsatt er klasse! 3-0-målet mot West Ham er det får som hadde gjort den gamle storscoreren etter, og han scoret hattrick i 4-0-seieren. Nå har Big Sam inntatt garderoben, og laget har stall til å klatre kraftig med rette grep.

6. West Bromwich - Crystal Palace  H(UB)

West Bromwich har ansatt nok en «gammel traver», de synes å like sånt der. Så får vi se om Alan Pardew kan gi gnist til en spillergruppe som gikk lei Tony Pulis. Han gyver løs med å møte klubben han ledet i mange år, og Palace er som vanlig gansek umulige å spå!

7. Stoke - Swansea  H

Stoke har ikke vunnet på fire kamper, og fikk seg en skikkelig leksjon av Liverpool i midtuken (0-3). Enda verre stilt er det i Swansea, som har gått av banen uten scoring i ni av 14 kamper så langt! De har ikke scoret på de fire siste, så jeg sier at Stoke reiser seg her.

8. Millwall - Sheffield United  B

Det kan fort hende at de marginene Millwall hadde mot seg i starten – for det hadde de – til slutt sender dem ned igjen i League One. For nå har de stoppet opp, nå er det ikke bare marginer. Gjestene har også en liten formdupp, men her bør de reise seg igjen.

9. Ipswich - Nottingham Forest  H

To lag med ambisjoner, som begge har hatt en litt skuffende høst, men fortsatt ligger på skuddhold av playoff. Ipswich scorer i snitt to mål i hjemmekampene sine (16-10 på åtte kamper), mens Forest slipper inn to i snitt borte (12-18 på ni kamper).

10. Sheffield Wednesday - Hull  H(B)

Sheffield Wednesday har ikke tapt på seks kamper, men fire av dem har endt uavgjort. Scorer for lite mål, bare syv lag i Championship har scoret færre. Faktisk har Hull, som ligger åtte poeng bak, scoret ni flere. Det er bare det at Hull har hull i forsvaret også.

11. Brentford - Fulham  (U)B

Herregud for en kjip smell Brenford gikk på mandag. Ledet 2-0 til 92 minutter var spilt mot QPR, men slapp inn to i de to siste av overtiden! Fulham har hevet seg etter en lang svak periode, to strake seire nå. Må fyre på for å nå playoff, men begge lag spiller mye U.

12. Preston - Queens Park Rangers  H(B)

Preston kom seg på sporet igjen etter fire strake tap. De tre siste har gitt fem poeng, mot ålreit motstand. QPR røvet med seg ett poeng i overtiden mot Brentford, det kan ha reddet jobben til Ian Holloway. Han trenger flere poeng, men dette er QPR, så hvem vet?!