Gå til sidens hovedinnhold

Tottenham tar endelig poeng på Wembley!

Artikkelen er over 5 år gammel

Her er våre forslag til midtukekupongen!

Midtukekupongen

Mesterligaen og Europa League på programmet. Det er siste kamp i gruppespillet, og flere av kampene på kupongen har betydning for hvem som tar seg videre til sluttspillet. Tottenham har for eksempel ingen mulighet til å ta seg videre til sluttspillet i Mesterligaen, men er helt nødt til å ta et poeng på «marerittarenaen» Wembley om de skal knabbe 3.-plassen i sin gruppe, og dermed få innpass til sluttspillet i Europa League.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Tottenham - CSKA Moskva U(H)

Spurs må unngå tap mot CSKA for å sikre seg tredjeplassen i gruppen og gå videre til Europaligaen. Kampen spilles på Wembley, og det har ikke vært noen lykkebane for Tottenham. De har tapt både mot Leverkusen og Monaco. Engelskmenne bør klare uavgjort!

2. Bayer 04 Leverkusen - Monaco B(U)

Monaco har allerede vunnet gruppe E, og Leverkusen havner på annenplass. Franskmenne har overtaket på Leverkusen. De har tre seire og to uavgjorte mot tyskerne. Monaco er i kanonform. De har vunnet seks av de siste syv kampene. Men det lukter litt uavgjort her!

3. Real Madrid - Borussia Dortmund H

Ren gruppefinale, dette. Dortmund leder gruppen to poeng foran Real, som må vinne for å ta gruppeseieren. Bare Barcelona har scoret flere mål enn disse to gigantene, så dette kan bli målrikt. Men Dortmund har aldri vunnet i Madrid. Fire store tap, én uavgjort.

4. Legia Warszawa - Sporting Lisboa U

Sporting må bare unngå å tape i den polske hovedstaden for å sikre seg tredjeplassen og en plass i Mesterligaen. På bortebane har Sporting slitt i Europa. De har ikke vunnet en bortekamp i Mesterligaen siden 2008. Men Legia har sluppet inn 24 mål på fem kamper!

5. Club Brugge - FC København B

Club Brugge har tapt alle fem kampene i sin gruppe. København må vinne for å kunne danke ut Porto. Ståle Solbakkens mannskap har spilt uavgjort i tre av fem gruppespillskamper, men kanskje løsner det mot et Brugge-lag som har sluppet inn tolv mål så langt.

6. FC Porto - Leicester City H(U)

Sensasjonen Leicester sliter i hjemlig liga, men har imponert i Europas jeveste selskap. Gruppeseieren er for lengt sikret, og de kan spare spillere til et hektisk kampprogram i ligaen. Porto ligger på 2.-plass, men må nesten vinne for å ikke bli tatt igjen av FCK.

7. Lyon - Sevilla U(HB)

Lyon har funnet formen, men må vinne med to mål for å kunne ta seg videre fra Mesterligaens gruppe H. Sevilla har bedre målforskjell, og 1-0 og gå på i innbyrdes oppgjør. Det kan derfor bli tøft for Lyon. Sevilla har imponert denne sesongen. Helgarderer.

8. Juventus - NK Dinamo Zagreb H

Juventus har allerede sikret avansement fra sin gruppe, men kan tape den viktige gruppeseieren til Sevilla. Men det skjer ikke. Juventus er bunnsolide, og mot et Dinamo Zagreb som har tapt alle sine kamper så langt blir det en enkel seier.

9. Zorya Lugansk - Manchester United B

United må trolig vinne for å ikke ryke på hodet ut av gruppespillet. Det tror jeg også de klarer. Har spilt bra over en lengre periode nå, Mourinhos menn, men har ikke fått det helt til å stemme resultatetmessig i ligaen. I cupene har de herjet. Solid B.

10. Feyenoord - Fenerbahce H(U)

Om United vinner må Feyenoord vinne med to i denne kampen for å ta seg videre fra gruppen. Da går de i så fall forbi Fenerbahce på innbyrdes oppgjør. Ikke umulig, hollenderne er sterke hjemme. Topper i hjemlig liga, og har 8-2-0 å vise til på hjemmebane.

11. Anderlecht - Saint-Etienne H(U)

Begge lagene er allerede sikret avansement, men kriger om 1.-plassen i gruppen. Anderlecht er sterke hjemme, men har vist ustabil form den siste måneden. Saint-Etienne svinger de også, men redder ofte uavgjort. Franskmennene vinner sjeldent borte.

12. Southampton - Hapoel Beer Sheva H

Ligger likt i gruppe K med 7.-poeng, og kjemper om avansementet. Southampton har vunnet begge hjemmekampene så langt, og spilte uavgjort borte mot Hapoel. Engelskmennene er meget sterke defensivt, og med kniven på strupen tror jeg de avgjør denne.