SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ny smell for Monsamjelden?

Mons Ivar Mjelde vant både serien og cupen med Brann, men klarer han å rykke opp med Start? Vi tror han får det vanskelig mot Tommy Knarvik og Glimt i dag.

Mons Ivar Mjelde vant både serien og cupen med Brann, men klarer han å rykke opp med Start? Vi tror han får det vanskelig mot Tommy Knarvik og Glimt i dag. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Får det tøft mot Tommy Knarvik og co. Her er dagens oddstips.

DEL

Med unntak av et fåtall kamper fra Danmark og Sverige består dagens oddsprogram utelukkende av norsk fotball.

Brann besøker Tromsø i det som er den siste runden før EM-pausen.

Vi går derimot for et toppoppgjør i den nest øverste divisjonen når Bodø/Glimt besøker Sør Arena og Start.

47. Start-Bodø/Glimt B

Begge lag har startet sesongen bra. Glimt har 5-2-1 og ligger på en 2. plass, mens Mons Ivar Mjeldes menn står med 4-3-1 på en 5. plass.

Alle de tre hjemmekampene på Sør Arena har endt med komfortable seire. Forrige hjemmekamp endte med hele 7-0 hjemme mot Notodden.

Men alt er ikke rosenrødt i Start-leiren. 3-0-tapet borte mot Mjøndalen forrige helg var en skikkelig vekker, og avslørte at sørlendingene har store svakheter.

Glimt har startet sesongen glimrende med fantastisk angrepsfotball, og er faktisk uheldig som ikke har tatt enda flere poeng. Særlig spissen Vegard Braathen og den gamle kjenningen Tommy Knarvik har imponert stort.

Har vunnet fire av de siste fem kampene, og sist ble Sandefjord sendt hjem fra nord med 4-0 i sekken. Har vært bedre hjemme enn borte, noe bortestatistikken (1-2-0) viser, men Glimt kunne likegodt stått med full pott også her. Ingen av lagene melder om noen nye forfall.

Norsk Tipping har gjort Start til stor favoritt i dette oppgjøret, som seg hør og bør når sørlendingene spiller på hjemmebane, men dette er så absolutt en kamp Glimt kan vinne. Dette er ingen bankers på kupongen, men B til 3,90 er uansett verdt et spill.

Kampen begynner klokken 1500 og går direkte på TV 2 Zebra.

Vi kjører denne kampen alene på kupongen.

47. Start-Bodø/Glimt 1,65 3,50 3,90 B

Klikk her for å spille! Innsatsen styrer du selv.