SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

15,20 i odds på frekt singelspill

Real Sociedad-spillerne jubler etter 2-0-seieren mot Real Madrid. (AP Photo/Paul White)

Real Sociedad-spillerne jubler etter 2-0-seieren mot Real Madrid. (AP Photo/Paul White) Foto:

Av

Vi prøver oss på et dristig singelspill i Spania mandag kveld.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel PL: Manchester City setter full fart fra start

Oddsdobbel: Mandagsdobbel til nesten fire ganger innsatsen

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Mandagens langoddsprogram byr blant annet på Premier League-kampen mellom Manchester City og Tottenham. I tillegg spilles det en kamp i La Liga og det spilles to åttedelsfinaler i Coppa Italia. I håndball-VM er det en meget hektisk dag og det skal spilles 12 kamper i løpet av mandagen. Norge skal i aksjon mot Østerrike og er storfavoritter. I NHL spilles det seks kamper natt til tirsdag.

NB! 69 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Real Sociedad – Espanyol (Pause/fulltid dobbel) B/U 15,20 i odds

Snakk om drømmestart som trener! Imanol Alguacil ledet Real Sociedad til 2-0-seier borte mot Real Madrid for halvannen uke siden, og de fulgte opp med å spille 0–0 borte i Copa del Rey mot Real Betis før helgen.

Alguacil var vikartrener i Real Sociedad mot slutten av sist sesong, men han fikk ikke jobben permanent i sommer. I stedet valgte klubben å ansette Asier Garitano. Han fikk fyken i slutten av desember etter kun syv måneder som sjef hos baskerne. Dermed hentet klubben inn igjen Alguacil som leverte brukbare resultater som vikar. Sociedad vant nemlig fem av ni kamper mellom mars og mai.

Før seieren mot giganten Real Madrid hadde Sociedad fire tap på rad i La Liga. Espanyol på sin side sto med seks tap på rappen før de vant 1–0 hjemme mot Leganés for en drøy uke siden. De fulgte opp med å spille 2–2 borte mot Villarreal i Copa del Rey.

Det er vanskelig å vite om disse to lagene nå har snudd motgangen. Denne kampen vil muligens gi svar på det.

Espanyol har vært bedre defensivt i de siste kampene. De to siste ligakampene har endt 1–0. Først tapte de 0–1 borte mot Atlético Madrid, og deretter slo de Leganés med samme sifre.

Sociedad har også en bra defensiv statistikk under Imanol. De har kun sluppet inn syv mål på elleve kamper med ham som sjef. Etter at han tok over i desember har de ikke sluppet inn mål.

Utfallet av denne kampen er vanskelig å spå, men statistikken gjør at jeg prøver meg på et litt dristig tips her.

Espanyol har kun vunnet én av ni bortekamper denne sesongen, men de har faktisk ledet til pause i seks av kampene! Det er en spesiell statistikk. Real Sociedad på sin side har kun vunnet én hjemmekamp denne sesongen, og de har ligget under til pause i fire av de åtte kampene hjemme i San Sebastian. Jeg tror Real Sociedad vil styre denne kampen, men Espanyol vil få overgangsmuligheter. Det kan fort gi en Espanyol-scoring. De har scoret det første målet på bortebane i flere kamper denne sesongen, og jeg tror de kan gjøre det igjen.

Oddsen på at Espanyol leder til pause, men at kampen ender uavgjort gir formidable 15,20 i odds. Det er selvsagt et meget vågalt tips, og det er et tips hvor man skal gå inn med moderat innsats. Man skal iallfall ikke sette hus, bil og hytte på spill. 15,20 i odds for et slikt scenario som får oppbacking av statistikken er likevel verdt et forsøk. Vi satser 100 kroner. Spillestopp er klokken 2055.

Klikk her for å levere dette spillet