Det ble en treg start på uken. Lillestrøm innfridde ikke i råtipset vårt, og Deportivo klarte å ryke på hjemmesmell mot nyopprykkede Girona.

Tirsdagens oddsprogram er meget innholdsrikt. Det er kamper blant annet fra den engelske ligacupen og den tyske cupen, i tillegg er det drøssevis av ishockeykamper fra Hele Europa. Natt til onsdag spilles kamper i NHL.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

AK Bars Kazan – Avtomobilist Jekaterinburg H

KHL, ishockey. Det er ikke så ofte vi tipper på russisk ishockey, men jeg liker ishockey og følger med på ligaen. AK Bars Kazan topper Eastern Conference i KHL, og de er et av de sterkeste hjemmelagene i den russiske proffligaen. Det er kun SKA St. Petersburg som har tatt mer poeng enn dem foran egne fans.

Tirsdag kveld kommer Avtomobilist Jekaterinburg på besøk. De er svake på borte is. Laget har kun vunnet fem av tolv kamper borte fra Russland 4. største by.

Hjemmelaget står med seks trake hjemmeseire og de scorer nesten fire mål i snitt per hjemmekamp. 3,66 mål i snitt for å være helt nøyaktig.

Gjestene fra Jekaterinburg har bare én seier på de fem siste bortekampene, og spillet i egen sone har ikke fungert.

Vi stoler på at Bars Kazan fortsetter den fine formen på hjemmebane. 1,55 i odds i er perfekt til å brukes i en spennende dobbel.

Bournemouth – Middlesbrough H

Engelsk, ligacup 4. runde. Bournemouth hadde kun vunnet én av de åtte første kampene før helgens serierunde i Premier League.

Eddie Howe sine menn tok sesongens andre seier borte mot Stoke etter to tidlige scoringer. Selv om Stoke presset dem, spesielt mot slutten av kampen, så klarte det The Cherries å vinne 2–1. Det gode resultatet til tross, de defensive svakhetene var tydelige.

Middlesbrough er uten seier i de fem siste kampene i Mesterskapsserien, men de er ikke sjanseløse mot Bournemouth. Gary Monks Boro-lag vil kunne true The Cherries på kontringer, så man skal ikke avskrive dem. Martin Braithwaite og Britt Assombalonga er spisser som kan lage trøbbel for Bournemouth.

Spørsmålet er om Monk velger å hvile noen av dem før helgens serierunde.

Men: Bournemouths måte å spille fotball på kan ikke bli kritisert. Eddie Howes menn spiller attraktiv angrepsfotball, og de går alltid fremover, uansett hvilke motstander de møter. Den fotballfilosofien gjør at jeg tror Bournemouth kommer til å score tirsdag.

Den norske landslagsspissen Joshua King kan være tilbake hos Bournemouth, mens Jermain Defoe er ute med skade. Også Tyrone Mings og Brad Smith er på skadelisten.

Middlesbrough har ikke vunnet på fem kamper, og de vil helst sikkert gjøre endringer på laget. Forsvarsspilleren Ryan Shotton og vingen Marvin Johnson får ikke spille i ligacupen, mens spissen Rudy Gestede er ute.

Formen til Boro er dårlig, og de har en tøff bortekamp mot Reading førstekommede helg. Bournemouth har vunnet to av de tre siste kampene, og de viser stigende form. Boro tapte 0–4 sist disse to lagene møttes. Jeg har størst tro på hjemmeseier til 1,65 i odds. Det er litt lavt som singeltips, så jeg bruker denne i en dobbel.

Tirsdagens dobbelttips på Bournemouth + AK Bars Kazan. Denne dobbelen gir pene 2,56 i odds, og innsatsen er 250 kroner. Spillestopp er klokken 1825.

Her er vårt dobbelttips tirsdag 24. oktober:

AK Bars Kazan – Avtomobilist Jekaterinburg 1,55 – 4,05 – 3,90 H

Bournemouth – Middlesbrough 1,65 – 3,45 – 4,15 H

Total odds: 2,56