SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

3,45 i odds på en sprek tirsdagsdobbel

Basel og Michael Lang (i midten) jubler etter å ha scoret mot Manchester United. I kveld kan de få mer å juble for.

Basel og Michael Lang (i midten) jubler etter å ha scoret mot Manchester United. I kveld kan de få mer å juble for. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Vi kombinerer dansk ishockey og Mesterligaen i tirsdagens dobbel.

DEL

Spillsenteret fikk en god start på oddsuken. Mandagens singeltips på Udinese gikk inn til flotte 2,60 i odds (10 kroner i innsats).

Det er en herlig tirsdag for oss som elsker å tippe. Denne uken spilles den siste runden i Mesterligaen, og tirsdag er det åtte kamper å spille på. I tillegg er det håndball-VM og full runde i den hjemlige ishockeyligaen. I natt spilles det også en rekke kamper i NHL, for dem av dere som er interessert i ishockey.

Tirsdagens singeltips: Chelsea sender Atletico ut av Mesterligaen

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Odense Bulldogs - Rungsted Ishockey H

Dansk, AL-Bank Ligaen, ishockey. Det er tett i toppen av den danske eliteserien. Odense Bulldogs ligger på annenplass med 48 poeng, tre poeng bak serieleder Herning som har én kamp mer spilt.

Hjemme på egen is har de vært solide denne sesongen. Fyn-laget har vunnet åtte av elleve hjemmekamper så langt.

Odsense har historisk sett hatt et godt tak på Rungsted. Laget har vunnet de ti siste kampene mot Rungsted, uansett bane. På hjemmebane har Bulldogs vunnet de åtte siste innbyrdes oppgjørene.

De har faktisk ikke tapt hjemme mot Rungsted siden februar 2015, og jeg tror heller ikke at de gjør det tirsdag.

Rungsted får det tøft i H.C. Andersens fødeby. De har tapt halvparten av bortekampen sine tolv bortekamper så langt denne sesongen. Laget ligger nede på åttendeplass før tirsdagens serierunde. Dermed innehar de den siste playoffplassen. De er tre poeng foran Sønderjyske som ligger på niendeplass. De har også to kamper mindre spilt enn Sønderjyske.

Formen til Rungsted er elendig. I forrige serierunde ble det 2-4-tap mot Aalborg. Det var lagets femte tap på rad.

Jeg tror de står med seks tap etter kampen på Fyn. Odense er i kjempeform, og de har vist at de vet hvordan de skal slå Rungsted. Jeg tror ike de gjør noen feil på egen is.

1,50 i odds funker bra i en dobbel.

Sjekk tirsdagens singeltips:

Benfica - Basel B

Mesterligaen, gruppe A. Basel har hatt en god sesong i Mesterligaen, og de har skaffet seg et godt utgangspunkt før bortekampen mot et svakt Benfica tirsdag.

Portugiserne har null poeng etter fem runder i gruppespillet og har en målforskjell på dystre 1-12. Basel imponerte i forrige hjemmekamp, hvor de slo Manchester United 1-0.

Basel vil gå videre fra gruppespillet om de klarer et bedre resultat enn CSKA Moskva, og det burde være mulig. Jeg tviler på at russerne vil klare å ta poeng på Old Trafford tirsdag.

Sveitserne banket Benfica hele 5-0 hjemme på St. Jakob-Park. Benfica henger fortsatt med i kampen om seriemesterskapet i Portugal, og siden de nå er ute Mesterligaen vil de helt sikkert konsentere seg om den hjemlige ligaen. Da kan det hende at de vil hvile spillere i denne kampen.

Basel tapte den første bortekampen i gruppespillet 3-0 på Old Trafford, men slo tilbake i Moskva hvor de vant 2-0. Jeg tror de kan ta en ny borteseier tirsdag.

Jeg går derfor for borteseier til Basel mot Benfica. Det gir flotte 2,30 i odds, og denne kampen brukes i en spennende dobbel.

Tirsdagens dobbelttips er Odense Bulldogs + Basel. Denne kombinasjonen belønnes med flotte 3,45 i odds. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt dobbelttips tirsdag 5. desember:

Odense Bulldogs - Rungsted Ishockey S 1,50 4,55 3,70 H

Benfica - Basel S TV 2,65 3,35 2,30 B

Total odds: 3,45