SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

37 gode kjøp på fantasy

Raheem Sterling er ikke den dyreste spilleren i fantasy, men han kan være en lønnsom investering.  (AP Photo/Dave Thompson)

Raheem Sterling er ikke den dyreste spilleren i fantasy, men han kan være en lønnsom investering. (AP Photo/Dave Thompson) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er klart for start i Premier League, og vi gir deg de gode kjøpene akkurat før det hele sparkes igang.

DEL

Fantasy League Enten du spiller mot hele verden, en gjeng på jobben eller noen venner er det prestisje og spenning i månedene framover for å bli den beste på fantasy.

Les også: Han blir ikke toppscorer i årets Premier League

Spilleren du må ha: Raheem Sterling (Manchester City) 

Sterling er ikke den dyreste spilleren i fantasy (det er Salah), men vi våger å påstå at potensialet er størst for at Sterling skal sanke flest poeng. 31,8 prosent av lagene har Sterling i øyeblikket mot 40,3 prosent som har Salah. Begge to er en tilnærmet umulighet.  I fjor fikk Salah 259 poeng, mens Sterling endte på 234 poeng. Vi tror det bytter i år.

Bernardo Silva hadde en god sesong i fjor, og vi tror han leverer igjen denne sesongen.

Bernardo Silva hadde en god sesong i fjor, og vi tror han leverer igjen denne sesongen. Foto:

Alternativet på City: Bernarndo Silva 

Det er mulig å argumentere hardt for De Bruyne med prisen 9,5. Vi er likevel skremt av skadene og fristet av prisen på 8 på Silva. Han fikk 154 poeng i fjor. De Bruyne klarte bare 59 på grunn av skader foregående sesong, men var over 200 året før.

Joe Gomez kan være et smart forsvarskjøp.

Joe Gomez kan være et smart forsvarskjøp. Foto:

Forsvarsspillere fra Liverpool? Ja, takk.

Det er veldig tett bak hos Liverpool, men de to offensive backene Alexander-Arnold og Robertson koster mye. Riktignok trakk de mye poeng i fjor, men vi har troen på at giganten Van Dijk vil lage flere mål i år. Han er også så vidt billigere. Det er også verdt å merke seg prisen på Joe Gomez. Er han skadefri er det et godt kjøp. 5,5 for et lag som holder nullen så mye er bra.

Manchester Citys Oleksandr Zinchenko har en grei prislapp. (AP Photo/Rui Vieira)

Manchester Citys Oleksandr Zinchenko har en grei prislapp. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Forsvarsspillere fra City? Ja, takk.

Det er ikke mange mål som slippes inn av seriemesterne. Spørsmålet er hvem du skal gå for? Stones var ikke fast i fjor, mens Laporte er ganske sikker. I starten kan faktisk Zinchenko være en mulighet. I hvert fall for prisen (5,5). 

Hva med noen billige forsvarsspillere?

Selvfølgelig kan du gjøre noen skikkelige kupp. Vi har troen på Targett på Aston Villa (4,5) og Lewis Dunk (4,5) på Brighton. Hvis Targett slår til er det bare 1,5 prosent som har ham... Se også opp for El Mohamady på Aston Villa. Han fikk 114 poeng for to sesonger siden. Skriv også opp Joel Ward på Crystal Palace (4,5). Rosinen i pølsa på billige i forsvaret tror vi likevel er Max Aarons (Norwich).

Ederson kan være en lur investering.

Ederson kan være en lur investering. Foto:

Hvem skal stå i mål?

32,5 prosent av alle i fantasyspillet har Allison. Han koster 6,0, og det samme koster Ederson. Det skilte 7 poeng på de to i fjor. Vi mener du kan vurdere Ederson av de to for å få plass til mer Liverpool ute på banen fordi City ikke roterer målvakt (og Liverpool roterer lite i sine utespillere). Fabianski får alltid mye poeng, og er relativt rimelig på 5,0.

Raul Jimenez er et godt kjøp offensivt.

Raul Jimenez er et godt kjøp offensivt. Foto:

Greit, men hvem bør være i angrep?

Den store utfordringen er rimelige angrepsspillere etter at du har valgt mellom Kane og Aubemeyang (11,0). King tar straffer for Bournemouth, og med norske hjerter bør du vurdere ham. Giroud koster bare 7, og kan være interessant. Calvert-Lewin på Everton kan stå på en liste. Jay Rodriguez har vært fantasystjerne før, og kan bli det igjen. Vel verdt å vurdere. Beste kjøpet er likevel Raul Jimenez på Wolves for kun 7,0.

Jeg har noen penger igjen til midtbane, noen tips?

Onel Hernandez på Norwich var god i Championship, du kan gamble på Özil på Arsenal eller gjøre som oss og satse på Perez på Leicester. Det siste mener vi er det beste tipset.

Sjekk fredagens Premier League-tips: Liverpool har målrekord mot Norwich

Kommentarer til denne saken