SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

4,11 i odds på en deilig torsdagsdobbel

Mattia Bottani og Lugano har hatt et tøft kampprogram, men vår oddstipper tror likevl de vinner torsdagens cupkamp mot Grasshoppers.

Mattia Bottani og Lugano har hatt et tøft kampprogram, men vår oddstipper tror likevl de vinner torsdagens cupkamp mot Grasshoppers. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi satser på to hjemmseire i torsdagens dobbeltips.

DEL

OddstipsVi prikket inn borteseier til Burnley til herlige 3,80 i odds onsdag, men dobbelttipset gikk ikke inn. Dessverre!

Det er et fyldig oddsprogram denne torsdagen, og jeg har funnet flere interessante spillobjekter. Det spilles blant annet cupfotball i Spania og Italia, og det er fire kamper i den hjemlige eliteserien i ishockey. Natt til fredag er det full rulle i NHL.

Torsdagens singeltips: Senker han Crotone igjen?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Lugano – Grasshoppers H

Sveitsisk, cup, kvartfinale. Lugano har hatt et knalltøft kampprogram i høst med Europaligaspill. Det har gått utover prestasjonene i den hjemlige Super League, hvor de ligger på tredje sisteplass.

Etter 16 serierunder er Lugano kun to poeng foran Luzern som er bunnlaget. Torsdagens cupkamp mot Grasshoppers blir den tredje kampen deres på åtte dager.

Spørsmålet er hvordan Lugano prioriterer denne kampen siden de skal spille seriekamp mot Grasshoppers igjen allerede søndag.

Lugano spilte en god kamp mot Young Boys i helgen, hvor de hold nullen mot serielederen fra Bern til det gjensto åtte minutter av kampen. Da scoret gjestene to mål i løpet av tre minutter. Lugano fikk et trøstemål på overtid. 

Grasshoppers ligger syv poeng foran Lugano i den svetiske Super League. Etter en svak start på sesongen har Zürich-laget løftet seg utover høsten. De har kun tapt to av de siste tolv kampene.

I helgen gikk de på en smell mot Sion. De tapte 0–3 på bortebane. Grasshoppers har tapt de to siste bortekampene, og jeg tror også de får problemer i Lugano.

Nå skal det sies at Grasshoppers er forsterket etter at Murat Yakin tok over som trener. Djuricin er tilbake til denne kampen. Han var suspendert i helgens seriekamp. Sigurjónsson er trolig fortsatt ute.

Lugano røk ut av Europaligaen i forrige uke, så nå kan de konsentrere seg om den hjemlige ligaen. Da kan de også ta seg råd til å stille med et bra lag i cupen. Det er tross alt en kvartfinale.  Vi går for hjemmeseier.

Sjekk torsdagens singeltips:

Nashville Predators – Vancouver Canucks H

NHL, ishockey. Nashville slo Chicago Blackhawks 3–2 på hjemmebane natt til onsdag. Tennessee-laget har dermed vunnet fem av de seks siste kampene.

Ja, statistikken er faktisk enda bedre enn som så. De har vunnet ti av de siste tolv kampene.

Vancouver har faktisk vært mye bedre borte enn hjemme denne sesongen, og de startet denne borteturneen med to seire mot Philadelphia og Pittsburgh.

Kanadierne er et av de beste bortelagene så langt denne sesongen i NHL. Det er kun Devils som har tatt flere bortepoeng enn dem så langt. De har vunnet åtte av 14 bortekamper hittil.

Canucks tapte imidlertid natt til onsdag 2–5 mot NY Islanders. Det var kanadiernes tredje bortetap på rad. Natten kamp i Bridgestone Arena er den sjette bortekampen deres på rad. Etter kampen i countryhovedstaden setter de kursen hjemover til British Columbia.

Vancouver har vært svake offensivt så langt. De ligger helt nede på 24.-plass på den offensive rankingen i NHL med et snitt på 2,72 mål per kamp.

De skal få kjørt seg mot et Nashville-lag som viser flott form om dagen. De har kun tapt én av de siste seks kampene, og det var borte mot Carolina. Det sto uavgjort etter ordinærtid og spilleforlengelse, og kampen måtte avgjøres etter straffeslag.

Jacob Markström vil antakeligvis starte kampen i mål for Vancouver, mens Pekka Rinne står mellom stengene hos Nashville. Rinne er en matchvinner. Han har vært god denne sesongen. Mot Blackhawks stoppet han 37 av 39 skudd. Det er virkelig bra, og han er en av grunnene til at jeg tror denne kampen ender med hjemmeseier.

Nashville er også sterke på egen is. De er det beste hjemmelaget i Western Conference med ni seire og kun to tap. Det er kun Rangers som er bedre på egen is enn Predatores så langt i NHL. Vancouver virker slitne etter mange dager på reise, og jeg tror de taper denne matchen. 1,75 i odds på hjemmeseier er ok. Dene brukes i en dobbel.

Torsdagens dobbelttips er Lugano + Nashville Predators. Dene kombinasjonen belønnes med 4,11 i odds. Innsatsen blir 100 kroner og spillestopp er klokken 2010.

Her er vårt dobbeltspill torsdag 30. november:

Lugano–Grasshoppers 2,35–3,05–2,45 H

Nashville Predators–Vancouver Canucks 1,75–3,85–3,15 H

Total odds: 4,11