SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

7,55 i odds på en spinnvill lørdagsdobbel

West Ham og Andy Carroll har vist fin form etter at David Moyes tok over som manager.

West Ham og Andy Carroll har vist fin form etter at David Moyes tok over som manager. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi satser på en bortedobbel fra England.

DEL

OddstipsLørdagens oddsprogram domineres av kamper fra De britiske øyene. Det spilles blant annet kamper i Premier League, Mesterskapserien, League One og League Two, i tillegg er det full rulle i Skottland. Det er også åpningshelg i håndball-VM for herrer, og Bundesliga er tilbake på oddsprogrammet etter vinterpausen.

Lørdagens singeltips: Nå løsner det for Watford

Lørdagens andre singeltips: Krasjlander etter sjokkseier i cupen

Lørdagskupongen: Endelig opptur for Newcastle?

Søndagskupongen: Liverpool kan slå City

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Southend United – Fleetwood Town B

Engelsk, League One. Phil Brown er under presset som manager i Southend siden laget fortsetter å stupe nedover tabellen i League One.

The Shrimps var nær ved å skaffe seg en playoffplass sist sesong, men nå kjemper laget for å overleve i divisjonen.

De har tapt seks av de syv siste kampene, og ligger kun fire poeng foran Wimbledon som er under nedrykksstreken. De har tidvis spilt god fotball, men svakt forsvarsspill og skader på nøkkelspillere har ødelagt for dem.

Fleetwood på sin side viser flott form. De har vunnet tre av de fire siste kampene. Manager Uwe Rösler har også gjort et par varp på overgangsmarkedet. Han har fått kloen i Toumani Diagouraga, spilleren som har vært drivkraften bak Plymouth sine gode resultater de siste ukene, og Paddy Madden, som er en erfaren målsnik i League One.

The Cod Army kan begynne å se oppover tabellen nå, tror jeg. De bør ha gode sjanser til å ta tre poeng mot et Southend-lag som sliter, og situasjonen for The Shrimps blir ikke bedre av at de mistet nøkkelspilleren Ryan Leonard. Phil Brown mangler også viktige Josh Wright, Anton Ferdinand og Rob Kiernan til lørdagens kamp.

Fleetwood har kun tapt én av de fire siste kampene på bortebane mot Southend. Jeg tror Fleetwood tar alle poengene på Roots Hall lørdag.

Sjekk lørdagens singeltips:

Huddersfield – West Ham B

Engelsk, Premier League. Huddersfield har klart seg bra etter opprykket, men det er tett på nedre halvdel av Premier League-tabellen.

Med 16 runder igjen ligger The Terriers på ellevteplass med 24 poeng, fire poeng foran Stoke som er under nedrykksstreken. 

De som var skeptisk til utnevnelsen av David Moyes som ny West Ham-manager må muligens tenke seg om en gang til.

Det er ikke noe lag utenfor topp fem-lagene som har tatt flere poeng enn West Ham på de syv siste kampene.

West Ham tok sesongens første seier i det omvendte møtet med David Wagners lag tilbake i september. Den gangen vant de 2-0, men Huddersfield har vunnet ti av de siste tolv kampene mot West Ham. Men dette er første kampen lagene spiller i Huddersfield siden 1971.

Huddersfield har før lørdagens kamp gått fire kamper på rad uten seier, og de har kun én seier på de seks siste kampene. Det er først og fremst offensivt det har buttet imot for Wagners menn. De har kun scoret to mål på de fire siste kampene.

Huddersfield trives også svært dårlig mot lag fra London. De har nemlig tapt de fire siste kampene mot lag fra London. Målforskjellen er formidable 1-14!

West Ham viser fin form. De har kun tapt én av de siste syv kampene i Premier League.

Men: De har kun én borteseier så langt denne sesongen. De slo Stoke 3–0 i starten av desember.

Laget fra Øst-London har slitt mot de nyopprykkede lagene denne sesongen. Dersom de taper mot Huddersfield, så har de tapt mot tre forskjellige opprykkslag denne sesongen.

En kuriositet er at Andy Carroll har scoret åtte mål på de siste åtte kampene han har spilt i januar.

Huddersfield kan starte med nysigneringene Terence Kongolo og Alex Pritchard. Chris Lowe, Martin Cranie og Collin Quaner er alle ute.

Marko Arnautovic og James Collins står antakeligvis også over denne kampen, mens Winston Reid og Aaron Cresswell er usikre.

Manchester City, Chelsea og Tottenham er de eneste som har vunnet i Huddersfield, men jeg tror West Ham kan klare det samme. 2,65 i odds er ok, og jeg vil bruke den i en spenstig dobbel. 

Lørdagens dobbelttips er West Ham + Fleetwood. Denne kombinasjonen gir fine 7,55 i odds. Innsatsen er 100 kroner, og spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt dobbelttips lørdag 13. januar:

Southend United–Fleetwood Town 2,10–3,10–2,85 B

Huddersfield Town–West Ham United 2,55–2,90–2,65 B

Total odds: 7,55