SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Arsenal gjør kort prosess i Minsk

Alexandre Lacazette scoret borte mot Huddersfield i lørdagens seriekamp.  Lacazette startet kun en av seks kamper i gruppespillet, men er trolig i startoppstillingen i kveld.  (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Alexandre Lacazette scoret borte mot Huddersfield i lørdagens seriekamp. Lacazette startet kun en av seks kamper i gruppespillet, men er trolig i startoppstillingen i kveld. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Foto:

Arsenal er storfavoritter borte mot Bate Borisov i kveldens kami Europa League.

DEL

Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddssingel alpin-VM: Ragnhild Mowinckel kan ta VM-gull

Oddssingel Europa League: Lazio må vinne på hjemmebane

Oddssingel Europa League: Arsenal gjør kort prosess i Minsk

Oddsdobbel Europa League: Chelsea tenker mest på Manchester United-kampen

Det ble en nydelig onsdag for oddstipsene med treff på fire av fem spillforslag. Begge håndballanbefalingene våre gikk inn. Nærbø vant mot Halden til 2,07 i odds og Runar slo Kolstad borte til herlige 2,70 i odds. Senere på kvelden traff vi blink med dobbelttipset på Leeds og Preston til 4,04 i odds, og tipset på uavgjort til pause og hjemmeseier til Spurs til slutt satt til hele 5,25 i odds.

Torsdag er det klart for første runde av 16-delsfinalene i Europa League og dessuten er det full runde både i den norske og svenske eliteserien i ishockey. I alpin-VM er det klart for storslalåm for kvinner og det sprint skiskyting for kvinner i Salt Lake City. Natt til fredag spilles det 11 kamper i NHL.

Fredag kan du stikke av med 97 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Bate Borisov - Arsenal pause/fulltid dobbel B/B - 2,00 (spillestopp kl 18.50)

Bate Borisov tok seg videre til sluttspillet i en svak gruppe. Chelsea var riktignok med i den gruppen og som ventet suverene. Men Vidi fra Ungarn og PAOK fra Hellas de to øvrige lagene. Bate vant begge kampene mot Vidi og en av kampene mot PAOK og det var nok til avansement. Tapte forøvrig 0-1 i hjemmekampen mot Chelsea. Den hjemlige serien har hattt vinterpause siden midten av desember. Møtte forøvrig Arsenal også i forrige sesongs Europa League. Tapte da hjemmekampen 2-4.

NB: Gulltrekning i Lotto på lørdag. Ca. 29 millioner kroner i førstepremiepotten på lørdag. Leverer kupongen her!

Arsenal tok fem seire og spilte i tillegg 0-0 hjemme mot Sporting Lisboa i sin gruppe som de naturligvis også vant. Hadde kun tatt to poeng på de seks foregående bortekampene i Premier League (0-2-4), da det endelig ble borteseier igjen lørdag med 2-1 seier mot tabelljumbo Huddersfield. Arsenal slo både Qarabag og Vorskla Poltava 3-0 borte i gruppespillet og bortsett fra Aaron Ramsey og Mezut Özil samt forsvarsspilleren Sokratis, har Unai Emery alle sine beste menn med til Minsk.

Se alle sesongens Arsenal-drakter her!

Bate Borisov er utenfor sesong. Arsenal gjør trolig kort prosess i kveld. 1,40 på ren hjemmeseier er ikke særlig spennende som singelspill. Vi høyner risikoen litt og spiller pause/fulltid dobbel B/B til godkjente 2,00 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet