SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Atletico ryker ut av Mesterligaen

Atletico's Antoine Griezmann celebrates scoring the opening goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)

Atletico's Antoine Griezmann celebrates scoring the opening goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Chelsea har et godt tak på spanske lag hjemme i London.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenteret fikk en god start på oddsuken. Mandagens singeltips på Udinese gikk inn til flotte 2,60 i odds (10 kroner i innsats).

Det er en herlig tirsdag for oss som elsker å tippe. Denne uken spilles den siste runden i Mesterligaen, og tirsdag er det åtte kamper å spille på. I tillegg er det håndball-VM og full runde i den hjemlige ishockeyligaen. I natt spilles det også en rekke kamper i NHL, for dem av dere som er interessert i ishockey.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Chelsea – Atletico Madrid H

Mesterligaen, gruppe C. Chelsea er allerede videre, men de sikrer førsteplassen i den knalltøffe gruppen med seier eller om Roma taper poeng hjemme mot Qarabag. De er to poeng foran Roma

Roma er bedre enn Chelsea på innbyrdes oppgjør, så det betyr at Chelsea antakeligvis må vinne denne kampen for å vinne gruppen, siden Roma møter svake Qarabag i sin siste kamp.

Antonio Contes menn viser fin form i Premier League. De står med sterke 6-1-0 på de syv siste kampene, og i helgen slo de Newcastle 3–1 hjemme i London.

Klubben fra Vest-London ligger på tredjeplass på tabellen, tre poeng bak Manchester United og elleve poeng bak Manchester City.

Chelsea har kun tapt to av 15 hjemmekamper mot spanske lag. Det siste tapet kom mot nettopp Atlético Madrid i 2014, og de har også tapt mot Barcelona. Det var i åttendedelsfinalen i 2005-2006-sesongen.

Atlético Madrid var regnet som favoritter til å gå videre fra denne gruppen. De har dominert i mesterligaen de siste sesongene. Laget fra den nepalske hovedstaden har tatt seg til finalen i Mesterligaen to ganger de siste fire årene. De var i finalen så sent som i mai 2016, men tirsdag kan de ryke ut av Mesterligaen.

Atletico må vinne på Stamford Bridge og samtidig håpe bat Roma ikke havner på annenplass. Dersom Roma og Atletico ender opp med ni poeng, har Atletico en overlegen innbyrdes statistikk mot dem.

Diego Simeones mannskap har hatt en vanskelig høst. De har slitt både i La Liga og i Mesterligaen, men formen i den hjemlige ligaen har vist tegn til bedring de siste ukene. Problemet er likevel at de spiller for mye uavgjort til å klare å holde følge med serieleder Barcelona.

På 21 kamper i serien, den spanske cupen og i Mesterligaen har de kun tapt én kamp, og det var 2-1-tapet hjemme mot Chelsea. I helgen snudde de 0–1 til 2-1-seier mot Real Sociedad. De står nå med fem seire på de seks siste kampene uansett turnering. De imponerte i hjemmekampen mot Roma. 2-0-seieren holdt liv i håpet om å gå videre.

Atletico har scoret i ni av de siste ti kampene, og Chelsea har vært gavmilde bakover i Mesterligaen denne sesongen. Det kan i all fall bety at begge lagene kommer til å score i denne kampen.

Chelsea har faktisk kun klart å holde nullen mot Qarabag, og de har sluppet inn syv mål på fem kamper i gruppespillet. Samtidig har de scoret 15 ganger, og de har scoret i de seks siste hjemmematchene.

Chelsea må klare seg uten David Luiz, Charly Musonda og Kenedy i denne kampen, men de fraværene vil ikke svekke dem.

Atlético Madrid på sin side mangler Juanfran i tirsdagens kamp. Han er en viktigere brikke i Atletico-laget.

Det ligger an til en utrolig spennende kamp på Stamford Bridge. Chelsea må sannsynligvis vinne for å ta gruppeseieren, mens Atletico må vinne for å ha mulighet til å gå videre. Uavgjort holder ikke for Atletico, så de må satse offensivt. Det vil gi Chelsea overgangsmuligheter, og jeg tror det kan bli avgjørende.

1,90 i odds på Chelsea-seier er ok, og klinker til med 250 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips tirsdag 5. desember:

Chelsea – Atletico Madrid 1,90 – 3,25 – 3,55 H

Total odds: 1,90