Gå til sidens hovedinnhold

Banen Athletic hater å spille på

Artikkelen er over 3 år gammel

Athletic har kun vunnet to av de siste 25 bortekampene på Mestalla.

Oddstips

Vi traff kun på ett av fire oddstips lørdag. Singeltipset på West Ham gikk inn til fine 1,80 i odds. Innsatsen var 250 kroner, men vi gikk likevel med minus i oddsregnskapet i går.

Denne søndagen har et herlig variert tilbud på langoddsen. Det er full serierunde i norsk eliteserie og 1. divisjon, i tillegg spilles det tre interessante kamper i Premier League hvor blant andre Arsenal, Liverpool og Everton er involvert. I tillegg er det kamper fra tysk 1. Bundesliga, italiensk Serie A og fra spansk La Liga.

Søndagskupongen: Liverpool må få opp farten

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Valencia – Athletic Bilbao H

Spansk, La Liga. Valencia overrasket litt forrige helg da de slo Real Sociedad 3–2 på bortebane. Det var lagets andre seier på rad, og de har scoret åtte mål på de to kampene. Mestalla-laget har ennå til gode å tape denne sesongen.

Etter to sesonger på nedre halvdel av La Liga-tabellen, er Valencia tilbake som i toppen denne sesongen. De ligger på fjerdeplass før søndagens kamper, seks poeng bak Barcelona og kun tre poeng bak Atlético Madrid på annenplass.

Med seier i søndagens kamp vil Valencia for alvor melde seg på i kampen om en topp fire-plassering denne sesongen.

Den store forskjellen fra de to foregående sesongene heter Marcelino. Den tidligere Villarreal-treneren er den beste treneren klubben har hatt på lenge, og han får mer ut av spillerne enn noen av forgjengerne. Ikke bare er Valencia bedre offensivt nå, men de har holdt nullen i alle tre hjemmekampene så langt.

Nå møter de en motstander de har et godt tak på. Athletic har nemlig kun vunnet to av de siste 25 bortekampene mot Valencia, og de kommer til Mestalla ute av form.

Bilbao står uten seier i de fem siste kampene, tre i La Liga og to i Europaligaen. 

Baskerne var favoritter borte i forrige serierunde mot Malaga, som har vært et av de svakeste lagene i La Liga så langt, men de klarte ikke å vinne mot laget fra Costa del Sol. Kampen endte 3–3.

Sjekk vårt forslag til søndagskupong:

Les også

Liverpool må få opp farten

 

Når sant skal sies så var Athletic bedre enn Malaga. Aduriz ga baskerne ledelsen fra straffemerket men Malaga utlignet i det 35. minutt. Williams sørget for at de tok ledelsen på nytt i starten av andre omgang og økte til 3–1 20 minutter før slutt, men det holdt ikke inn. Selv om hjemmelaget spilte med en mann mindre i nesten hele andre omgang så scoret Malaga to ganger mot slutte n av kampen.

Elendigheten fortsatt på torsdag da de gikk på et sjokktap i Europaligaen mot Zorya Luhansk.

Bilbao har et potent offensivt lag med spillere som Aduriz, Williams, Garcia og Cordoba, men de har ikke vist det ennå. Baskerne har vært dårlige offensivt med José Ángel Ziganda som trener. de har kun scoret syv mål på seks ligakamper hittil.

Den offensive midtbanespilleren Iker Muniain ble skadet torsdag, og han spiller ikke søndagens kamp. En annen midtbanespiller, Mikel Rico, er langtidsskadet, mens Mikel Vesga og Oscar, som også er midtbanespillere, er usikre.

Valencia vil antakeligvis starte med Moreno og Zaza på topp. Angriperen Nacho Gil er skadet. Det er også Ruben Vezo. Den defensive midtbanespilleren Geoffrey Kondogbia er suspendert.

Valencia virker veldig gode denne sesongen. Bilbao er et svakt bortelag, og de kommer fra en tung kamp torsdag. Jeg tror ikke de er klarer å ta poeng fra Valencia på Mestalla. Vi går for hjemmeseier til 1,80 i odds. Innsatsen blir 250 kroner. Spillestopp er klokken 1825.

Her er vårt singeltips søndag 1. oktober:

Valencia–Athletic Bilbao 1,80–3,10–3,90 H

Total odds: 1,80

Kommentarer til denne saken