Gå til sidens hovedinnhold

Bournemouth slår kraftig tilbake

Artikkelen er over 2 år gammel

Vi spår at Eddie Howe og hans mannskap feier Huddersfield av banen!

Oddstips

Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Sterling leder City til ny seier

Oddssingel Premier League: Poengfangsten har startet for Palace

Oddsdobbel: Aldri vunnet en bortekamp i Premier League i London

V65 Solvalla: Gnistrende V65-jackpotomgang med 1,3 millioner ekstra

V65 Momarken: En Amazing vinner på Momarken

V5 Drammen: Skinner solen i Drammen?

V4 Sverige: Deilig V4-lunsj på Jägersro

Gårsdagen kunne vært bedre. Vi trodde at Norge (håndball) skulle vinne med mer enn seks mål, og det stemte. Men dessverre spilte både West Bromwich og Frankfurt uavgjort, og dermed satt kun et av tre spill i går. Det var Napoli-seier. Det er midtukerunde i Premier League, og det elsker vi! I dag skal vi ha fire herlige kamper, og vi i Nettavisen kommer til å ha tips til alle disse kampene. Ved siden av dette er det League 1 i Frankrike, cupspill i Spania (Copa del rey) og cup i Italia. Det er uten tvil Premier League som blir vårt hovedfokus i dag.

Vanvittige 71 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Vi spiller en dobbel her. Vi kunne gått tenkt oss en singel på Bournemouth-kampen, men dessverre er det ikke singelkamp. Da må vi kombinere. 

Bournemouth - Huddersfield (0-1) H - 2,60 (Spillestopp 20:40)

Fire strake tap svir for Eddie Howe og hans Bournemouth. Det så utrolig bra ut en stund. Laget hadde sin beste start på en sesong noensinne, men nå er altså 9. plass et faktum. 

La oss ta en titt bak disse tapene. Fjerde sist, mot Manchester United, hadde laget en del uflaks. De var gode, og burde uten tvil hatt med seg poeng. Rashford scoret vinnermålet to minutter på overtid. Tredje sist ryker man borte for Newcastle. Slike tap skjer i løpet av sesongen. Glem det. Nest sist er det Arsenal som tok turen til Bournemouth, og nok en gang ryker Howe sine gutter på en dag de spiller bra. De tar nok en gang ledelsen, men et håpløst selvmål gjorde at det sto 1-1 til pause. Kampen kunne gått begge veier, og det var Arsenal som tok tre poeng. Nå sist ventet årets tøffeste kamp - på Etihad - mot Manchester City. Nok en gang synes vi Bournemouth gjør det bra. De kommer under 1-0, men reduserer før pause. City er gode, og det var ikke noe sjokk at de vant. Bournemouth hang dog godt med, og leverte en finfin innsats.

Se alle de nye draktene til Premier League-lagene her!

Bortsett fra de to siste hjemmetapene, mot Arsenal og United, har ikke laget avgitt mer enn to poeng på Vitality. På disse fem kampene har laget vunnet med to eller mer i to av kampene. Bournemouth har med andre ord hatt litt marginer i mot seg, og vi forventer en ordentlig god innsats i dag. Vi mener faktisk at det er svært store muligheter for at de vinner dagens kamp. Dette er nemlig et godt fotballag. I 9 av 10 siste kampene har Bournemouth scoret. På Vitality har det vært nettsus, riktig vei, i 15 av de siste 17.

Huddersfield klarte, utrolig nok, å slå Wolverhampton 2-0 på bortebane nest sist. Et meget imponerende resultat. Før Brighton kom på besøk til Huddersfield i helgen, så sto dagens bortelag med syv poeng på de siste tre kampene. Dessverre klarte Michael Oliver å gi rødt kort til Steve Mounie. Dette var et svært billig rødt kort, og ødela naturligvis kampen for The Terriers. Dermed ble det et meget surt 2-0-tap for Brighton. I øyeblikket er laget på en 17. plass, med en poeng mer enn Southampton på nedrykk.

Denne Manchester United-drakten kommer bare et begrenset opplag!

Huddersfield har spilt seks bortekamper så langt i år, og fasiten er 1-2-3. I alle tre tapene har laget tapt med to mål eller mer (6-1, 3-1 og 3-0). Vi tror, som nevnt tidligere, at laget taper dagens kamp. Blir det nok en gang tap med flere mål? Vi tror det. I fjor vant laget tre bortekamper på 19 spilte. De er uten tvil best på hjemmebane. 

Steve Mounie, som ble utvist mot Brighton, mister dagens kamp. Laurent Depoitre er trolig erstatter. 

Begrunnelse (0-1) H: Bournemouth vil slå tilbake i dagens kamp, etter fire tap på rad. I tillegg møter dem et lag de skal slå. Vi ser for oss at det blir en 2 eller 3-0-seier til hjemmelaget, og mener at 2,60 på handicap-seier er klart innenfor!

Nå kan du skrape flax-lodd her!

Sparta Sarpsborg - Ringerike Panthers H - 1,22 (Spillestopp 18:55)

Denne spiller vi kun fordi vi må kombinere spillet over med noe.

Sparta skal vinne denne kampen. I øyeblikket  er Sparta på en femteplass. Litt blandede resultater og innsatser har gjort at dem ikke er høyere på tabellen. Det skal dog sies at laget er gode på hjemmebane. Syv av de siste åtte er vunnet hjemme, og da er blant annet Vålerenga og Lillehammer slått. De gjorde og en veldig god kamp i Stavanger på søndag. Etter tre perioder sto det 2-2, men dessverre taper Sparta i tilleggstiden. Det var uansett en fin innsats mot et bra lag. I dagens kamp bør de ta nok en hjemmeseier. 

Ringerike Panthers sliter veldig. Dønn sist med 10 poeng er tøft. Hele 10 poeng opp til laget på nest siste plass. Dette nivået har blitt for tøft for guttene fra Ringerike. Før Vålerenga slo dem sist (3-2) hadde dagens bortelag tre strake bortetap. 2-13 var målforskjellen på disse tre kampene. Laget har altså ikke vunnet en eneste bortekamp så langt i år, og jeg kan ikke se hvorfor de skal gjøre det her i dag, mot et godt hjemmelag.

Begrunnelse H: 1,22 er ikke en odds vi naturligvis opererer med, men vi har veldig god tro på Bournemouth (0-1), og da ikke det er singelkamp kombinerer vi med denne sikre hjemmeseieren. Mye skal gå galt for at ikke denne kampen skal ende med hjemmeseier. 

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken