SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Brasil-stjernene slår urutinert England-lag

England får en tøff oppgave mot Neymar & Co. som viser flott form.

England får en tøff oppgave mot Neymar & Co. som viser flott form. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Brasil har vunnet 13 av de siste 16 kampene.

DEL

OddstipsSpillsenteret fikk en god start på oddsuken. Vi traff på singeltipset på Mexico som ga fine 2,35 i odds. Innsatsen var 100 kroner, og vi satt dermed igjen med en pen slump penger.

Norsk Tipping byr på et variert oddsprogram tirsdag, men det utvilsomme høydepunktet er returoppgjøret i VM-playoffen mellom Irland og Danmark som spilles i Dublin. Det er også full runde i eliteserien i ishockey, i tillegg er det FA-cupkamper fra England og privatlandskamper som krydrer oddsprogrammet.

Tirsdagens singeltips: Vi forsøker å doble pengene i Afrika

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

England - Brasil B

Privatlandskamp. England har møtt Brasil ti ganger siden 1958, og de har kun vunnet én gang. England slo Brasil i en privatlandskamp på Wembley i 2013.

Den engelske landslagssjefen Gareth Southgate har tatt ut flere urutinerte spillere til landskampene mot Tyskland og Brasil. Southgate bruker disse landskampene til å eksprimentere før VM i Russland neste sommer.

Det unge og urutinerte engelske laget som spilte mot de regjerende verdensmesterne Tyskland fredag klarte seg bra. Defensivt har de en del å jobbe med, men de holdt Tyskland til 0-0. Spillere som Ruben Loftus-Cheek og Jordan Pickford viste i den kampen at de fortjener nye sjanser hos Southgate.

Siden Phil Jones er ute med skade, har Southgate hentet inn Lewis Cook og Dominic Solanke. England er ubeseiret i de siste fem kampene, men jeg tror de får problemer tirsdag kveld.

Brasil stiller i motsetning til England med et meget sterkt lag. Paris St, Germain-spilleren Neymar er den største stjernen hos gjestene fra Samba-landet, men de har også med seg andre profiler som Gabriel Jesus, Casemiro, Thiago Silva og Marcelo. Phillipe Coutinho kan også komme til å spille denne kampen etter å ha måttet stå over kampen mot Japan.

Neymar scoret det første målet mot Japan på straffespark. Dermed har han scoret 53 mål på 82 kamper for Brasil. Det er en imponerende statistikk. Han har scoret elleve mål på tolv kamper siden han dro til PSG.

Brasil har utviklet seg betydelig siden Tite tok over som trener i juni 2016. De slet i VM-kvaliken og var traumatisert etter 1-7-tapet mot Tyskland i VM i 2014. Etter at Tite kom inn så har alt snudd seg. De vant den søramerikanske kvaliken og har nå vunnet 13 av de siste 16 kampene.

Grunnet skader og et behov for pauser så er det et ganske svekket engelsk lag som stiller på Wembley tirsdag. De klarte 0-0 mot Tyskland, men jeg tror de får det tøffere mot Brasil.

Jeg går for borteseier til Samba-landet. Det gir 1,70 i odds og innsatsen er 250 kroner. Spillestopp er klokken 2055.

Her er vårt dobbelttips tirsdag 14. november:

England - Brasil 3,90 - 3,35 - 1,70 B

Total odds: 1,70