SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Burnley kan skrelle

Burnley og Robbie Brady (midten) jubler etter 1-0-seieren på bortebane mot Bournemouth forrige helg.

Burnley og Robbie Brady (midten) jubler etter 1-0-seieren på bortebane mot Bournemouth forrige helg. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Norsk Tipping tar ikke Burnley på alvor.

DEL

OddstipsDet ble full klaff på fredagens singeltips på Cardiff til fine 1,75 i odds (250 kroner i innsats), men fredagens andre singeltips på Napoli gikk dessverre ikke inn. Likevel ble det pluss i fredagens oddsregnskap.

Det er bare å glede seg til en stor spilldag på lørdag. Oddsprogram domineres som vanlig av kampene fra England. Det spilles blant annet kamper i Premier League, Mesterskapserien og i FA-cupen. I tillegg er det flere interessante oppgjør i tysk 1. Bundesliga og i spansk La Liga.

Lørdagens singeltips. United sliter borte mot topplagene

Lørdagskupongen: United kan tape uten Matic

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Leicester – Burnley B

Engelsk, Premier League. Oddssetterne på Hamar har fortsatt ikke troen på Burnley. 4,45 i odds på et Burnley-lag som har vært solide på bortebane virker noe høyt.

Leicester skal passe seg for Burnley. Tabellen lyver ikke. Denne kampen er jevnere enn hva oddsen tilsier, slik jeg ser det.

Den tidligere Southampton-manageren Claude Puel har løftet laget på tabellen etter at han tok over på King Power Stadium.

Leicester har tatt elleve poeng på de seks siste ligakampene siden Craig Shakespeare fikk fyken. Det er ett poeng mer enn de tok på tolv kamper med Shakespeare som sjef.

I forrige serierunde vant Leicester 2–1 mot Tottenham, og nå kan laget for første gang denne sesongen vinne to hjemmekamper på rad. Men det blir ikke lett. De møter et Burnley-lag som har vært solide på bortebane.

Sjekk lørdagens råtips:

The Clarets har vunnet fire bortekamper i Premier League for første gang. De har ikke vunnet så mange bortekamper i en sesong siden 1974-1975-sesongen!

Mannen bak fremgangen på Turf Moor er Sean Dyche. Han er stadig linket til nye managerjobber, men hvorfor skal han forlate Burnley nå. The Clarets ligger på en flott sjetteplass i Premier League med 25 poeng, kun tre poeng bak Arsenal på fjerdeplassen.

Leicester har vært noen skikkelige busemenn for Burnley. Men etter ti kamper på rad uten seier mot Leicester vant endelig Burnley 1–0 hjemme på Turf Moor i januar. På King Power Stadium har de ikke vunnet på ti år. Sist gang de slo Leicester på bortebane var i 2007.

De kan gjøre det igjen lørdag, tror jeg.

En av grunnene til at jeg tror på Burnley er at de har tettet igjen bakover denne sesongen. De har kun sluppet inn elleve mål. Bare Manchester United og Manchester City har sluppet inn færre baklengsmål denne sesongen.

Mot The Foxes vil Burnley-forsvaret bli satt på en skikkelig prøve. Leicester har nemlig bare gått målløs av banen i én av de siste 14 hjemmekampene. De tapte 0–2 mot Manchester City. Men er det et lag som kan klare å stoppe Vardy & Co, så er det Burnley.

Burnley stopperen Matt Lowton er usikker. Steven Defour måtte forlate banen sist lørdag etter en smell i kneet, men han er ventet tilbake til lørdagens match. 

Flere av Leicester sine nøkkelspillere har begynt å prestere under manager Claude Puel, men Burnley blir en tøff oppgave. The Clarets har et lag som gir alt, og det er viktig for å vinne kamper.

4,45 i odds er fristende på Burnley som kun har tapt én av syv bortekamper denne sesongen.

Her er vårt andre råtips lørdag 2. desember:

Leicester City – Burnley 1,70 – 3,30 – 4,45 B

Total odds: 4,45