SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Burnley ødelegger bursdagen hans

Bournemouth-manager Eddie Howe feirer 40-årsdagen sin med kamp mot Burnley onsdag.

Bournemouth-manager Eddie Howe feirer 40-årsdagen sin med kamp mot Burnley onsdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Burnley har ingen planer om å gi tre poeng i bursdagsgave til Bournemouth-manager Eddie Howe.

DEL

OddstipsSpillsenteret har ikke marginene på sin side så langt denne uken. I går var det West Brom som ledet 2-0, men Newcastle kom tilbake og utlignet til 2–2 helt på tampen av kampen. Dobbelen snakker vi ikke om. Den bommet vi grovt på, men heldigvis er det nye muligheter onsdag.

Onsdagens oddsprogram er full av godbiter blant annet fra Premier League, hvor storklubber som Liverpool, Manchester City og Chelsea er i aksjon. I tillegg spilles det kamper i fransk Ligue 1, og i den spanske og italienske cupen.

Midtukekupongen: City virker uovervinnelige

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Bournemouth – Burnley B

Engelsk, Mesterskapsserien. Eddie Howe fyller 40 år onsdag, og jeg er sikker på at den beste gaven han kan få av spillerne sine er tre poeng mot Burnley.

Men jeg tror Burnley vil krasje bursdagen til Bournemouth-sjefen. The Cherries har riktignok sett bedre ut de siste ukene, men helgens forestilling var skuffende. De klarte bare 0–0 borte mot bunnlaget Swansea.

Bournemouth har imidlertid kun tapt én av de siste fem kampene i Premier League, og at de har klart å holde nullen i de tre siste kampene viser at laget er bedre organisert defensivt enn på lenge. Problemet er bare at det har klabbet offensivt for dem. Med tanke på at Bournemouth ikke maktet å score på Swansea i helgen, så skal de i alle fall få trøbbel med å score på et kompakt og godt organisert Burnley-forsvar.

The Clarets er et av Premier Leagues aller beste lag defensivt. De har kun sluppet inn ti mål på 13 kamper, kun to lag i Premier League som har sluppet inn færre mål enn dem denne sesongen. Manchester City og Manchester United har begge åtte baklengsmål så langt denne sesongen.

Burnley spilte en meget god kamp mot Arsenal i helgen, men tapte 0–1 etter et sent straffespark. Manager Sean Dyche har likevel god grunn til å være fornøyd med spillerne sine, og Burnley virker å være svært vanskelige å slå nå. 

The Clarets ligger på en sterk syvendeplass etter 13 serierunder. De er kun fire poeng bak Chelsea som innehar tredjeplassen. På de syv siste kampene har de fire seire, én uavgjort og to tap. I denne perioden har de holdt nullen fire ganger, men de har kun scoret seks mål.

På bortebane har Burnley imponert, til tross for et svært tøft kampprogram. De har blant annet møtt Chelsea, Tottenham, Liverpool og Manchester City. De har likevel tatt elleve av 18 mulige poeng på fremmed gress. Det eneste bortetapet så langt kom på Etihad mot Manchester City.

Sjekk vårt forslag til midtukekupong:

Burnley har også en god statistikk mot Bournemouth. De har kun tapt én av de siste åtte kampene mot laget fra Sør-England. Det kom på Vitality Stadium i mai.

De har imidlertid kun vunet to av elleve bortekamper mot Bournemouth.

Bournemouth-kaptein Simon Francis er tilbake etter å ha vært suspendert i én kamp, men det er usikker om han starter kampen. Jermain Defoe og Junior Stanislas er også tvilsomme hos The Cherries.

Burnley mangler Jon Walters og keeper Tom Heaton, i tillegg er det usikkert om Dean Marney kan spille denne kampen.

The Clarets valgte å starte med rekordsigneringen Chris Wood på benken sist søndag. Han kan komme til å starte onsdagen.

Burnley har vært solide på bortebane denne sesongen. De har kun tapt mot ligaleder City. Bournemouth har slitt med å score mål, og jeg tror Burnley kan vinne denne matchen, men det blir neppe noen målfest. Jeg tipper denne kampen ender 1–0 til Burnley. 3,80 i odds på borteseier er ok, og jeg satser 100 kroner.

Her er vårt råtips onsdag 29. november:

Bournemouth – Burnley 1,85 – 3,20 – 3,80 B

Total odds: 3,80