SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Chelsea tenker mest på Manchester United-kampen

Andreas Vindheim (t.h.) og Malmö FF-spillerne jubler etter seieren mot Besiktas. Vi tror de kan overraske hjemme mot et Chelsea-lag i krise. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)

Andreas Vindheim (t.h.) og Malmö FF-spillerne jubler etter seieren mot Besiktas. Vi tror de kan overraske hjemme mot et Chelsea-lag i krise. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) Foto:

Av

Chelsea er inne i et tøft kampprogram. De møter Manchester United i FA-cupen på mandag, og kan ikke satse alt i Europa League-kampen mot Malmö.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddssingel alpin-VM: Ragnhild Mowinckel kan ta VM-gull

Oddssingel Europa League: Lazio må vinne på hjemmebane

Oddssingel Europa League: Arsenal gjør kort prosess i Minsk

Oddsdobbel Europa League: Chelsea tenker mest på Manchester United-kampen

Det ble en nydelig onsdag for oddstipsene med treff på fire av fem spillforslag. Begge håndballanbefalingene våre gikk inn. Nærbø vant mot Halden til 2,07 i odds og Runar slo Kolstad borte til herlige 2,70 i odds. Senere på kvelden traff vi blink med dobbelttipset på Leeds og Preston til 4,04 i odds, og tipset på uavgjort til pause og hjemmeseier til Spurs til slutt satt til hele 5,25 i odds.

Torsdag er det klart for første runde av 16-delsfinalene i Europa League og dessuten er det full runde både i den norske og svenske eliteserien i ishockey. I alpin-VM er det klart for storslalåm for kvinner og det sprint skiskyting for kvinner i Salt Lake City. Natt til fredag spilles det 11 kamper i NHL.

Fredag kan du stikke av med 97 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Malmö FF – Chelsea (Handikap fulltid 2-0) 1,70 – 3,80 – 3,10 H (spillestopp kl. 2055)

Malmö FF tok seg videre fra gruppespillet sammen med belgiske Genk, etter å ha slått ut Besiktas i Istanbul i siste gruppespillkampen. 

Svenskene har ikke spilt seriekamper siden starten av november, men etter gruppespillkampene i Europa League dro de på treningsleir i Marbella, hvor de møtte Krasnodar og Dynamo Kiev. De viste bra defensivt spill i begge kampene, men Malmö FF var tannløse offensivt.

Det er god stemning i spillergruppen siden flere av spillerne har signert nye kontrakter med klubben.

Swedbank Arena er utsolgt før torsdagens kamp, og fansen venter på en sjokkseier mot et Chelsea-lag som ble ydmyket og tapte 0–6 mot Manchester City sist helg. Malmö har levert gode resultater på hjemmebane i Europa tidligere når det virkelig har betydd noe. Det har vært en trend at skåningene har levert mot storklubber fra Europa hvor de har vært underdogs.

Dette er den viktigste begivenheten som finner sted i den svenske byen og i mange av spillerne sine karrierer. Det er et match som et hypet til de grader.

Trener Uwe Rösler er en populær mann som spillerne vil gi alt for. Det burde derfor ikke være noe problem med motivasjonen.

Chelsea har vært en katastrofe på bortebane de siste to ukene. Forsvaret har blitt revet i fillebiter av Bournemouth (0–4) og Manchester City (0-6). Stemningen på Stamford Bridge er alt annet enn bra, og Maurizio Sarri må snu motgangen.

Chelsea har et tøft kampprogram. Allerede på mandag er det storkamp i FA-cupen mot Ole Gunnar Solskjærs Manchester United. Chelsea vil antakeligvis gjøre en del endringer på laget. Willian, Olivier Giroud og Ngolo Kante ligger an til å måtte ta det største ansvaret. På papiret virker det som Malmö kan få en litt enklere oppgave, men man skal aldri undervurdere Chelsea, selv om det er krise i klubben.

Chelsea-spillerne er profesjonelle, og de vil slå tilbake etter den flaue matchen mot Manchester City. Malmö møter nok likevel London-klubben på et gunstig tidspunkt. Det vil være en elektrisk atmosfære på tribunen i Sverige, og hjemmelaget vil forsøke å være kompakte bakover og kontre når de får sjansen.

Jeg synes 1,70 i odds på tomålsforsprang til Malmö er et interessant tips. Chelsea vil trolig være fornøyd med en knapp seier eller uavgjort, så kan de avgjøre kampen hjemme på Stamford Bridge. Denne kan ikke brukes som singel, men vi bruker den i en spennende dobbel.

Rennes – Real Betis 2,45 – 3,05 – 2,65 H (spillestopp kl. 1850)

Klikk her for å levere dette spillet

Rennes viser glimrende form. De har vunnet fire av de fem siste kampene. Det eneste tapet i denne perioden kom mot PSG.

To av seirene kom mot nedrykksfavoritt Amiens og Saint-Pryvé fra fjerde nivå i det franske ligasystemet i cupen, men de to siste seirene var imponerende. Theoson Siebatcheu scoret to mål i løpet av de siste 20 minuttene da Rennes slo serietoer Lille i Coupe de France, før de banket Saint-Étienne 3–0 i Ligue 1 på søndag. Rennes var fullstendig overlegen da de slo laget som innehar femteplassen.

Rennes ligger på åttendeplass, og de slet i starten av sesongen under Sabri Lamouchi som trener, men de har virkelig fått opp dampen de siste tre månedene under lagets nye manager Julien Stéphan. Han har ledet laget i 15 kamper og vunnet ti av dem.

De har skjerpet seg i begge ender av banen. Rennes har scoret minst to mål i ni av de siste 15 kampene, og bakover har de klart å renske bedre opp. Det gjør at de har holdt nullen i ni av de siste 15 kampene.

Å ta en plass i Europa neste sesong virket utopisk tidligere i sesongen, men nå har de los på fjerdeplassen.

Betis gikk på et sviende 0-3-tap mot Leganés som ligger nede på ellevteplass. Selv om de hadde 68 prosent ballinnehav, så klarte de ikke å få mer enn tre skudd på mål. Men de fikk hele 16 skudd mot seg, og Youssef En-Nesyri rev Betis i stykker og scoret tre mål.

Sjekk bortedrakten til Chelsea her!

Real Betis ligger på syvendeplass i La Liga, men ville lagt høyere på tabellen om det ikke hadde vært for en svak bortestatistikk. De har nemlig kun vunnet én av de siste åtte bortekampene.

Nå møter spanjolene et Rennes-lag som er fantastisk gode på hjemmebane. De har syv seire og to uavgjorte på de ni siste Roazhon Park.

Rennes hadde 25 000 tilskuere i ryggen i helgens seriekamp, og det er ventet at de vil få enda flere tilskuere på tribunen i torsdagens Europa League-match.

Betis er fryktelig dårlig på bortebane, og jeg tror Rennes vinner denne kampen. De har vist solid hjemmeform. De scoret tre ganger mot et meget bra St. Etienne-lag, og da tror jeg iallfall at de kan score et par goaler mot et Betis-lag som har tapt fire av de seks siste La-Liga-kampene.

Torsdagens dobbelttips er Malmö med to måls forsprang + Rennes. Denne kombinasjonen gir finfine 4,17 i odds. Spillestopp er klokken 1850.

Klikk her for å levere dette spillet