SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Crotone har stoppet å score mål

Crotone's Marcello Trotta, center, celebrates with his teammates after scoring during the Serie A soccer match between Crotone and Fiorentina,  at the Ezio Scida stadium in Crotone, Italy, Sunday, Oct. 29, 2017. (Albano Angilletta/ANSA via AP)

Crotone's Marcello Trotta, center, celebrates with his teammates after scoring during the Serie A soccer match between Crotone and Fiorentina, at the Ezio Scida stadium in Crotone, Italy, Sunday, Oct. 29, 2017. (Albano Angilletta/ANSA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Udinese tar tre poeng på bortebane i Crotone.

DEL

Oddstips (Siste) Vi traff blink med søndagens tips på Lillestrøm i cupfinalen. Det ga flotte 3,0 i odds, og innsatsen var 100 kroner. Dessverre innfridde ikke verken Marseille eller Valencia i sine kamper (250 kroner i innsats på begge kampene). Dermed ble det ikke overskudd på søndagens tips.

Mandagens oddsprogram er fyldig, men det er ikke altfor mange spennende spillobjekter. Det spilles imidlertid kamper i italiensk Serie A, en kamp fra spansk La Liga og en kamp fra den engelske Mesterskapserien. Natt til tirsdag spilles det full serierunde i den japanske J-ligaen og det er også både ishockey fra NHL og basket fra NBA på programmet.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Crotone - Udinese B

Italiensk, Serie A. Begge lagene var i aksjon i Coppa Italia torsdag, men de fikk to vidt forskjellige opplevelser. Crotone røk ut av cupen etter å ha tapt 0-1 mot Genoa på bortebane. Det var lagets andre tap mot Grifone på tre kamper. Cuptapet mot Genoa var den tredje kampen på rad de gikk av banen uten å score.

Laget fra Calabria har slitt offensivt i høst. Det samme kan ikke sies om Udinese, som gikk videre til femte runden i cupen etter å ha vunnet hele 8-3 mot Perugia. Spørsmålet er om den elleville kampen var et blaff, eller om den var et signal om hvordan den nye Udinese-treneren Massimo Oddo vil spille.

Udinese vil få problemer med å score like mange mål i neste runde, da møter de Serie A-toer Napoli.

Uansett, det var en imponerende måte Oddo tok sin første seier som Udinese-trener.

I kampen før møtet med Perugia tapte de 0-1 mot Napoli, og den kampen indikerte at den nye treneren ville legge om til en mer defensiv spillestil. Kampen mot Perugia viste at behersker å spille både offensivt og defensivt, avhengig av hvilke motstander de møter.

Crotone har god grunn til å frykte oppgjøret mot Udinese, som kan vise seg å bli en avgjørende match i nedrykkskampen. Begge lagene er kun to poeng over nedrykksstreken, og de vet at flere dårlige resultater på rad kan gjøre at de havner i nedrykkssumpen.

Crotone vet hvordan det er å kjempe i bunnen av tabellen. De overlevde så vidt sist sesong, da de reddet plassen i siste kampen.

Det er kun to lag som har scoret færre mål enn Calabria-laget så langt i Serie A., og det gir Udinese er kjempemulighet til å ta tre poeng, slik jeg ser det.

Udinese har ikke klart å score i de siste to Serie A-kampene, men de satte en stopper for måltørken i mandagens cupkamp.

Det har vært litt enten eller med Udinese denne sesongen. De har fire seire og ni tap så langt. The Zebrette slo Sassuolo i den forrige bortekampen, og jeg tror de tar en ny borteseier her.

Det er flere grunner til det:

  • Crotone har gått målløse av banen i fire av de siste sesks Serie A-kampene.
  • Crotone mangler viktige Ante Budimir som er suspendert. De gjorde store endringer på laget i cupkampen, men de vil stille med sine antatt beste spillere i denne kampen.

Emil Hallfredsson er Udineses eneste skadefravær i denne kampen.

Jeg satser på en litt dristig borteseier i denne kampen. Udinese-seier belønnes med 2,60 i odds, og innsatsen blir 100 kroner. Spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt singeltips mandag 4. desember:

Crotone - Udinese 2,55 - 2,80 - 2,60 B

Total odds: 2,60