SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Dansk mandagsdobbel til over fem ganger innsatsen

Ayo Simon Okosun (t.v.) er tilbake hos FC Midtjylland til kampen mot Vendsyssel.  (Claus Fisker/Ritzau Scanpix via AP)

Ayo Simon Okosun (t.v.) er tilbake hos FC Midtjylland til kampen mot Vendsyssel. (Claus Fisker/Ritzau Scanpix via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi stoler på to danske favoritter denne mandagen.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel Premier League: Wolves taper alltid mandagskampene

Oddssingel La Liga: Alaves er solide på hjemmebane

Oddsdobbel: Dansk mandagsdobbel til over fem ganger innsatsen

V64 Sverige: Frekk V64-banker i spennende omgang

Mandagens langoddsprogram byr blant annet på Premier League-kampen mellom Wolverhampton og Newcastle, i tillegg er det spennende kamp fra La Liga hvor Alaves møter Levante. Det er også kamper fra 2. Bundesliga, italiensk Serie B og fransk Ligue 2. Natt til tirsdag spilles det tre kamper i NHL og det spilles fire kamper i NBA.

NB! 136 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Vendsyssel FF - FC Midtjylland (Handikap fulltid 1-0) 2,30 - 3,35 - 2,25 B (spillestopp kl. 1855)

Klikk her for å levere dette spillet

Vinterpausen er over i den danske Superligaen. Vendsyssel viste i første halvdel av sesongen at de har mulighet til å overleve i den danske toppdivisjonen.

Jens Berthel Askous mannskap har 19 poeng etter 20 kamper. De ligger på tredje sisteplass og har spilt mange tette og jevne kamper, hvor det største nederlaget var 3-0 mot henholdsvis FC Nordsjælland og FC Midtjylland.

Askou har hentet inn flere nye spillere i løpet av januar - blant andre Matti Steinmann, som er leid inn fra Hamburger SV. Det virker som laget er styrket før siste halvdel av sesongen. Det viktigste for laget fra Nordjylland nå er å få samsplt de nye folkene og ta poeng.

Vendsyssel FF mangler forsvarsspilleren Jakob Hjorth, som sliter med en hjernerystelse som har holdt ham unna fotballen i nesten hele høst. Også Mikkel Frankoch og Sebastian Czajkowski er utilgjengelige.

De danske mesterne i FC Midtjylland ligger seks poeng bak Ståle Solbakkens FCK, men de har én kamp mindre spilt enn hovedstadslaget. De har ikke råd til å tape poeng i denne kampen, så jeg tror vi kommer til å se et topp motivert FCM-lag i mandagens match.

Sist sesong kjempet FC Midtjylland med Brøndby om seriegullet, og de tok knekken på hovedstadslaget og vant mesterskapet. Nå er det FC København de skal bryne seg på.

FCM har gjort en del endringer i stallen i løpet av januar. De har blant annet hentet inn en venstreback og to brasilianere, og Kenneth Andersen har nå dobbeldekning i alle posisjoner. De må imidlertid klare seg uten Rasmus Nicolaisen og tidligere Brann-spiller Zsolt Korcsmar. Begge blir ute en stund. Artem Dovbyk er heller ikke spilleklar.

Ayo Simon Okosun er imidlertid tilbake.

Vendsyssel FF tok kun ni poeng på hjemmebane i første halvdel av sesongen, og det er nest dårligst i Superligaen, kun aalborg var svakere. Jeg tror de får det tøft mot et FCM-lag som må ta tre poeng om de skal holde følge med FCK.

På hjemmebane er FCM suverene, men på bortebane har de ikke vært like gode. Det er bortestatistikken de må gjøre noe md hvis de skal hamle opp med Ståle Solbakken & Co. Det skal være kvalitetsforskjell på FCM og Vendsyssel FF. Jeg tror bortelaget vinner med to mål eller mer. Det gir finfine 2,25 i odd. Spillestopp er klokken 1855.

Nordsjælland Håndbold - Sønderjyske (Handikap fulltid 1-0) 1,68 - 7,50 - 2,25 B (spillestopp kl. 1855)

Danske, håndball. Nordsjælland ligger nede på elleveteplass med elleve poeng. De slo Kolding 26-24 i forrige serierunde på bortebane. På hjemmebane derimot har de vært forferdelig svake denne sesongen.

Ja, de er faktisk ligaens dårligste hjemmelag. Statistikken viser at de kun har vunnet tre av ti hjemmekamper så langt denne sesongen. Jeg tror ikke den statistikken blir noe bedre etter mandagens match. 

Sønderjyske har gjort det brukbart på bortebane. De står med 4-2-3 på de ni første bortekampene, og de har en god statistikk mot Nordsjælland. De er ubeseiret i de elleve siste kampene mot Nordsjælland.

Sist Nordsjælland vant mot Sønderjyske var i 2011. Det begynner å bli en stund siden.

Gjestene fra Jylland kjemper for en plass i neste gruppespillet, og de har gode muligheter til å ta seg videre til neste gruppespillet om de vinner mandagens kamp. Med seier i mandagens kamp vil de skaffe seg en luke på fire poeng ned til Ribe-Esbjerg. Det burde være motivasjon i massevis. Jeg tror Sønderjyske vinner mandagens kamp med to mål eller mer. Oddsen på et slikt scenario er 2,25 i odds.

Mandagens dobbelttips er at Sønderjyske vinner med to mål eller mer mot Nordsjælland i håndball. og at FC Midtjylland slår Vendsyssel med to mål eller mer i den danske Superligaen i fotball. Denne kombinasjonen belønnes med 5,06 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet