SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Deilig odds på United-dødarne

Bristol City og Korey Smith gikk respektløst til verks mot Manchester United i ligacupen og vant 2-1. Lørdag tror vår oddstipper at de slår QPR.

Bristol City og Korey Smith gikk respektløst til verks mot Manchester United i ligacupen og vant 2-1. Lørdag tror vår oddstipper at de slår QPR. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Bristol City har fått blod på tann. Nå bryter de borteforbannelsen mot QPR.

DEL

OddstipsDet er et deilig oddsprogram på lille julaften. I Premier League skal Manchester United ut i en vanskelig bortekamp mot Leicester og Manchester City er vertskap for Bournemouth. Det spilles også full runde i italiensk Serie A, hvor godbiten er toppoppgjøret mellom Roma og Napoli lørdag kveld.

Lørdagens singeltips: West Ham fortsetter fremgangen

Lørdagskupongen: Har vi sett et bedre lag i Premier League?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

QPR - Bristol  City B

Engelsk, Mesterskapserie. Etter seks kamper på rad uten seier, vant QPR mot Birmingham i forrige serierunde.

London-laget ligger helt nede på 18.-plass, åtte poeng over nedrykksstreken. De har en tøff oppgave lørdag. Da kommer formlaget Bristol City til Loftus Road.

Bristol City slo selveste Manchester United ut av ligacupen på onsdag, og spørsmået er om de klarer å omstille seg til hverdagen i Mesterskapserien. Jeg tror de klarer det.

Men de får det ikke enkelt i London.

QPR er nemlig ubeseiret i 15 hjemmekamper på rad mot the Robins, i alle turneringer. De har ni seire og seks kamper har endt uavgjort.

Det er også på hjemmebane QPR har gjort det best så langt denne sesongen. De har tatt 14 av 25 poeng i London.

Luke Freeman har vært nest sist på ballen åtte ganger i Mesterskapserien denne sesongen. Det er mer enn noen annen spiller i ligaen. Han har også skapt flest sjanser (52). Bristol City trenger bare å lese statistikken for å skjønne at de må stoppe denne karen om de skl ha mulighet til å ta med seg tre poeng hjem til Ashton Gate.

Sjekk vårt singeltips her:

Det er slett ikke utenkelig. Bristol City har aldri vært bedre på bortebane enn de er denne sesongen. Nå har de ti ligakamper på rad uten tap. Statistikken viser seks seire og fire uavgjorte.

Laget ligger på en sterk tredjeplass i Mesterskapserien, og de er kun fire poeng bak Cardiff som innehar den siste direkte opprykksplassen.  Det laget har vist så langt denne sesongen gjør at Bristol City-fansen har grunn til å tro på opprykk denne sesongen.

Totalt har The Robins fantastiske 6-4-1 på bortebane, hvor det ene tapet kom mot Birmingham City i august. QPR bør være en overkommelig oppgave.

Queens Park Rangers-spissen Jamie Mackie er suspendert. Forsvarsspillerne Joel Lynch og James Perch er ventet å må stå over denne kampent, men Steven Caulker kan være tilbake.

Bristol City får tilbake Jonathan Leko og Cauley Woodrow tilbake på laget. De fikk ikke spille ligacupkampen mot United. Milan Djuric er imidlertid ute til januar.

Bristol City i fantastisk form, og på bortebane har de imponert stort denne sesongen. Jeg satser på borteseier til herlige 2,35 i odds. Vi satser 250 kroner, og spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt andre singeltips lørdag 23. desember:

Queens Park Rangers - Bristol City 2,45 - 3,30 - 2,35 B

Total odds: 2,35