SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Derby har ikke råd til å tape poeng

Derby og den skotske landslagsspilleren Ikechi Anya (t.h.) vet at de trenger tre poeng mot Sheffield Wednesday om de skal ta en av de direkte opprykksplassene.

Derby og den skotske landslagsspilleren Ikechi Anya (t.h.) vet at de trenger tre poeng mot Sheffield Wednesday om de skal ta en av de direkte opprykksplassene. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Derby kjemper om direkte opprykk til Premier League denne sesongen.

DEL

OddstipsNattens tips på Florida Panthers satt som et skudd. Oddsen var nydelige 2,70, og vi hadde 100 kroner i innsats. Dermed fikk vi en god start på uken.

Herlig oddsprogram denne tirsdagen. Det inneholder to spennende kvartfinaler i Mesterligaen: Juventus – Tottenham og Basel – Manchester City. I tillegg er det full runde i engelsk League One og League Two. Det er også et par kamper fra Mesterskapsserien.

Tirsdagens råtips: Tottenham kan sjokkere i Italia

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Sheffield Wednesday - Derby County B

Engelsk, Mesterskapserie. Wolverhampton har allerede stukket fra i toppen av Mesterskapserien, så kampen står om den andre direkte opprykksplassen.

Derby lå på annenplass før helgens kamper, men etter kun 1-1 mot Norwich falt de ned til tredjeplass. Aston Villa, som står med syv seire på rad, tok over annenplassen etter helgens 2-0-seier mot Birmingham.

The Rams vet at de trenger tre poeng mot Wednesday tirsdag, om de skal henge med i kampen om den siste direkte opprykksplassen. De har gode muligheter til å klare det. Iallfall om man kikker på statistikken.

The Owls har nemlig kun vunnet én av de siste 19 kampene mot Derby i alle turneringer (ti seire og åtte uavgjorte). Seieren kom på Hillsborough sist sesong. Da vant Sheffield Wednesday 2-1.

Derby har imidlertid ikke tapt to bortekamper på rad mot Wednesday siden desember 1987, og jeg tror heller ikke at de gjør det tirsdag kveld.

Wednesday har faktisk ennå ikke vunnet i ligaen med klubbens nye manager Jos Luhukay. De står med fire uavgjorte på hans fem kamper som sjef i stålbyen.

Her er tirsdagens råtips:

The Rams har vært bunnsolide bakover etter nyttår. De har kun sluppet inn to mål i Mesterskapserien i 2018, og det er færre enn noen andre lag.

Det er verdt å merke seg at sist Derby slapp inn så få mål som 24 etter 31 ligakamper var i sesongen 1985-1986. Den sesongen rykket The Rams opp fra tredje nivå i England til andre nivå.

Denne sesongen kan også ende med opprykk, tror jeg. Laget virker solid, og jeg tror lørdagens uavgjort kamp mot Norwich kun var et feilskjær.

Sheffield Wednesday får tilbake forsvarsspillerne Glenn Loovens og Daniel Pudil etter henholdsvis sykdom og suspensjon. Midtbanespilleren David Jones måtte gå av banen i helgens kamp mot Barnsley, men han er ventet å være tilbake i startelleveren tirsdag. Joost van Aken, Gary Hooper, Tom Lees and Barry Bannan er alle ute.

Derby har tre spillere som er usikre. Curtis Davies, midtbanespilleren George Thorne og spissen Matej Vydra fikk alle seg en smell i kampen mot Norwich, men de kan bli spilleklare til kampen mot The Owls. Keeper Jonathan Mitchell derimot er ute med en brukket finger.

Derby har vært et sterkt bortelag denne sesongen. De står med 7-6-2 og 18-14 i målforskjell. Bare serieleder Wolves er bedre enn dem. Wednesday har ikke overbevist foran egne fans denne sesongen.

Jeg tror Derby vinner denne matchen. Oddsen er 2,10, og vi smeller til med 250 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips tirsdag 13. februar:

Sheffield Wednesday - Derby County 3,05 - 3,00 - 2,10 B

Total odds: 2,10