SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Derfor vinner United

Romelu Lukaku og Marcus Rashford skal forsøke å skyte Manchester United til et nytt trofé lørdag.

Romelu Lukaku og Marcus Rashford skal forsøke å skyte Manchester United til et nytt trofé lørdag. Foto:

Av

United sikrer seg FA-cuptrofeet. Chelsea står tomhendte tilbake denne sesongen.

DEL

OddstipsHerlig treff på fredagens singeltips på FC Midtjylland til flotte 2,50 i odds (100 kroner i innsats). Det ga oss et fint lite overskudd.

Lørdagens soleklare høydepunkt er FA-cupfinalen i England mellom Chelsea og Manchester United. Det er begge klubbene sin mulighet til å sikre seg et trofé denne sesongen. Det spilles også drøssevis med kamper i 2. - og 3. divisjon her hjemme, i tillegg er det siste serierunden i La Liga og i fransk Ligue 1.

Lørdagskupongen: Drømte seg vekk

Søndagskupongen: Snubler Brann på Åråsen?

Søndagens råtips: Lazio skal til Mesterligaen

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Chelsea - Manchester United B

FA-cup, finale. Både Manchester United og Chelsea har skuffet denne sesongen, og FA-cupfinalen er siste muligheten til begge klubbene å sikre seg et trofé denne sesongen.

For Chelsea og Antonio Conte har denne sesongen var en skikkelig nedtur. De vant Premier League sist sesong, men havnet på femteplass i Premier League denne sesongen og røk ut av Mesterligaen mot Barcelona. Chelsea må dermed krysse fingrene for at Liverpool vinner Mesterliga-finalen, om de skal få spille i Mesterligaen neste sesong.

Den svake sesongen for London-klubben gjør at jobben til Antonio Conte henger i en tynn tråd. Selv om Chelsea vinner lørdagens FA-cupfinale risikerer italieneren å få sparken, og dersom laget taper vil han trolig kunne reise rett til Stamford Bridge og pakke sammen sakene sine.

Jose Mourinho sin situasjon er ikke like dårlig som konkurrenten fra Vest-London. Manchester United havnet utenfor topp fire sist sesong, men satset alt på å vinne Europaligaen. Det klarte de.

Denne sesongen har de vist bedre takter i Premier League, og de tok en flott annenplass, men prestasjonene på banen har tidvis vært svake og det har gjort fansen frustert.

Selv i de siste kampene denne sesongen, da topp fire-plasseringen var sikret, fortsatte Mourinho med sitt defensive spill. Fansen hadde håpet å se et mer offensivit United-lag når ingenting sto på spill.

I de tre siste kampene denne sesongen scoret Manchester United kun to mål. De tapte mot Brighton, spilte uavgjort mot West Ham og slo Watford.

Chelsea var ikke særlig mye bedre. De klarte kun 1-1 mot nedrykkstruede Huddersfield i en esktremt svak kamp, men enda verre gikk det da de tapte 0-3 borte mot Newcastle i siste serierunden. Det var en elendig kamp, og den må ha skadet selvtilliten til Conte og Chelsea-spillerne for FA-cupfinalen på Wembley.

Antonio Conte mangler fortsatt Ethan Ampadu og David Luiz som begge er skadet, men Thibaut Courtois vil antakeligvis være tilbake mellom stengene hos Chelsea.

Sannsynlig Chelsea-lag: Courtois, Azpilicueta, Cahill, Rudiger, Moses, Alonso, Kante Fabregas, Willian, Hazard, Morata.

Chelsea hadde en enklere vei i FA-cupen, slik jeg ser det. De møtte Norwich, Newcastle, Hull, Leicester og Southampton. Nå kommer en virkelig utfordring. United har holdt nullen i fire av sine fem FA-cupkamper denne sesongen.

Marouane Fellaini, Anthony Martial og Romelu Lukaku er alle usikre hos Manchester United, men de vil bli brukt om det er mulig. David De Gea er tilbake i United-målet etter at han sto over den siste Premier League-kampen.

Manchester United stiller trolig med denne startelleveren: De Gea, Bailly, Smalling, Jones, Valencia, Young, Matic, Pogba, Lingard, Sanchez, Lukaku.

Chelsea har kun tapt én av de siste seks kampene mot Manchester United, men jeg tror de får trøbbel i lørdagens kamp.

Jeg tror Manchester United vinner denne matchen. De har vunnet de syv siste kampene på Wembley i cupsammenheng, og de slo til og med Tottenham der i semifinalen for en måned siden.

2,40 i odds på Manchester United er greit, og vi smeller til med 250 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 1810.

Her er vårt singeltips lørdag 19. mai:

Chelsea - Manchester United 2,70 - 3,05 - 2,40 B

Total odds: 2,40