SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Duket for thriller på Lillehammer

Frisk Askers Kyle Bonis jubler for sin 2-3-scoring under eliteseriekampen i ishockey mellom Ringerike Panthers og Frisk Asker i Schjongshallen i grunnserien. Nå skal kanadieren forsøke å

Frisk Askers Kyle Bonis jubler for sin 2-3-scoring under eliteseriekampen i ishockey mellom Ringerike Panthers og Frisk Asker i Schjongshallen i grunnserien. Nå skal kanadieren forsøke å Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Lillehammer og Frisk-Asker har vunnet tre kamper hver før den syvende kampen i Eidsiva Arena. Vi tror det er helt åpent hvem som går til semifinalen.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddssingel ishockey: Duket for thriller på Lillehammer

Oddsdobbel: Tirsdagsdobbel til over fire i odds

Oddssingel NHL: Motivasjonsspill til 2,90 i odds

Flax: Ti ting du ikke visste om Flax

Vi er vel inne i en landslagspause og det bærer naturlig nok tirsdagens langoddsprogram preg av. Det er lite fotball på menyen og ingen kamper i toppdivisjonene rundt omkring i Europa. Det spilles tre kvalifiseringskamper i NM for menn, og det spilles en kamp i National League i England. I tillegg en toppkamp i skotsk Championship, samt en kamp i League 2 i Skottland. I tillegg er det sjuende og avgjørende NM-kvartfinale mellom Lillehammer og Frisk, og det er femte og avgjørende playoffkamp mellom AIK og Oskarshamn i Sverige.  Natt til onsdag spilles det hele 10 kamper i NHL.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Lillehammer IK - Frisk Asker 1,80 - 4,15 - 3,15 U (spillestopp kl. 1855)

NM-kvartfinale, best av syv, kamp 7. I kveld skal det avgjøres hvilket lag som går til semifinalen i NM-sluttspillet.

Etter en kaotisk sesong med sviktende resultater, få tilskuere og trenersparking – virket det omsider som at oppturen skulle komme til Askerhallen. Frisk-Asker ledet 3-2 før den tredje perioden, og det virket som vertene hadde grei kontroll.

Så feil kan man ta. Allerede 18 sekunder ut i tredjeperioden utlignet Lillehammer, og ett minutt senere var kampen snudd og gjestene fra Oppland ledet 4-3.Frisk-Asker klarte aldri å komme seg etter sjokkåpningen til Lillehammer, og gjestene økte til 5-3 og 6-3 før de satte kursen tilbake mot OL-byen. Nå kan opplendingene avgjøre NM-kvartfinalen hjemme i Eidsiva Arena

Det skulle vært en fordel å spille på hjemmebane for vertene, men hittoil har det ikke vært det. Det spesielle er nemlig at ingen av de to lagene har vunnet på hjemmebane, etter seks kamper.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Det var spådd at serien mellom disse to lagene ville bli jevn, og det har den blitt. Nå ligger det an til en thrilleravslutning.

Frisk Asker har hevet seg enormt etter sparkingen av trener Scott Hillman. De har sett ut som et helt annet lag. De spilte bra hockey i to perioder i forrige matchen, men rotet seg vekk i tredje perioden. 

Selv om de ikke har vunnet hjemme mot Frisk i sluttspillserien, så var Lillehammer det nest beste hjemmelaget i Get-ligaen i grunnserien. De vant 17 av 24 hjemmekamper. Nå får de et stort hjemmepublikum i ryggen. Det vil kunne løfte dem. Frisk har spilt over evne på bortebane i sluttspillet. For i grunnserien vant de bare 13 av 24 bortematcher.

Det er en semifinalepass som står på spill, og jeg tror begge lagene vil forsøke å være kompakte defensivt. Det kan gjøre at det blir en lang kved for de fremmøtte i Eidsiva Arena.

Det har vært jevnt mellom disse to lagene i de seks første oppgjørene. Denne kampen er helt åpen. Jeg tror ikke kampen blir avgjort etter ordinær spilletid. Oddsen på at det står U etter tre perioder er 4,15. Det mener jeg er et sannsynig resultat.

Klikk her for å levere dette spillet