Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel cupfinalen: Rosenborg blir norgesmestere

Oddssingel Premier League: Vi tror på hjemmeseier i London-derbyet

Oddssingel Premier League: Salah er ustoppelig hjemme på Anfield

Oddssingel cupfinalen: Helland scorer i nok en cupfinale

Ny stor fotballdag venter oss søndag. I England skal det spilles to herlige derbyer. Historiske Merseyside-derbyet mellom Liverpool og Everton spilles 17:15. London-derbyet mellom Arsenal og Tottenham spilles to timer tidligere. To timer før det igjen så er det dags for NM-finale på Ullevål mellom Rosenborg og Strømsgodset. I tillegg til dette spiller flere av storlagene i de største ligaene. Det er bare å glede seg!

Vanvittige 71 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Rochdale – Portsmouth 2,85 – 3,20 – 2,05 B (spillestopp kl. 1455)

Engelsk, FA-cup. 21 poeng skiller disse to lagene i League One. Portsmouth er serieleder i League One, ed 44 poeng, mens Rochdale befinner seg nede på 17.-plass med 23 poeng.

Rochdale er et lag det er vanskelig å bli klok på denne sesongen. De har vært kronisk ustabile. De slo Accrington 1–0 i helgen, men i midtuken tapte de 2–4 mot Oxford., og de skal virkelig bli satt på prøve når serielederen i League One kommer til Spotland.

Men dersom de klarer å holde tett bakover, så vil de ha en mulighet mot Portsmouth. Keith Hill sine menn går nemlig sjelden av banen uten å score, men det hjelper lite når målene renner inn bakover, slik det har vært tilfelle denne sesongen. De har 38 baklengsmål, kun ett lag har sluppet inn mer mål enn dem i League One denne sesongen.

Det er dårlig nytt mot et Portsmouth-lag som har vært effektive foran mål denne sesongen.

Klikk her for å levere dette spillet

Portsmouth har allerede vunnet 3–1 mot Rochdale i ligaen denne sesongen, og de skal være i stand til å gå videre i FA-cupen også. Spørsmålet er om de prioriterer cupen i en sesong hvor de kjemper om opprykk til Championship.

Pompey topper nemlig tabellen i League One, fire poeng foran Sunderland. Kenny Jackett sine menn er sterke hjemme på den engelske sørkysten, men de er enda bedre på bortebane. På ti bortekamper i ligaen viser fasiten åtte seire og to uavgjorte.

Andre Green var tilbake på benken hos Portsmouth på tirsdag, og han kan få sjansen i denne FA-cupkampen. Dion Donohue er ventet å måtte stå over dette oppgjøret.

Rochdale fikk Connor Randall skadet i midtuken, og han spiller trolig ikke søndagens kamp.

Det skal være klasseforskjell på disse to lagene. Portsmouth er bedre enn Rochdale i de meste, og jeg mener at 2,05 i odds på bortelaget virker som et bra tips. Jeg bruker det i en dobbel sammen med et annet lag i kjempeform, Eintracht Frankfurt.

Sjekk vårt forslag til søndagskupong her:

 

Eintracht Frankfurt – VfL Wolfsburg 1,72 – 3,25 – 3,85 H (spillestopp kl. 1755)

Eintracht Frankfurt er et av mest scoringsfarlige lagene i Europa for øyeblikket.

Adi Hutter sine menn har vunnet seks av de syv siste kampen i Bundesliga, og de har scoret to mål eller mer i alle kampene – en 1-1-kamp mot Nürnberg er det eneste poengtapet deres i denne perioden.

Dersom vi tar med resultatene deres i Europa League, så blir tallene enda mer imponerende. Der har de vunnet alle fem kampene sine i gruppespillet, og de har scoret tre mål i snitt i hver kamp.

Sebastien Haller (9), Luka Jovic (9) og Ante Rebic (5) herjer med forsvarene i Bundesliga. Den offensive trioen hos Eintracht Frankfurt har scoret totalt 23 mål i Bundesliga denne sesongen, og det er bare to færre enn Bayern har scoret totalt.

Forrige helg banket de Augsburg 3–1 på bortebane. Før søndagens kamper i Bundesliga ligger laget fra finansbyen på fjerdeplass, men med seier mot Wolfsburg vil de klatre opp på annenplass, syv poeng bak serieleder Dortmund.

Wolfsburg slo tilbake etter landslagspausen og tok en litt overraske 1-0-seier hjemme mot RB Leipzig. Trener Bruno Labbadia har gått vekk fra 4-3-3-formasjonen de vanligvis har spilt og forsøkt å spille 4-4-2. Det har gitt positive resultater.

Den tidligere Stuttgart-spissen Daniel Ginczek er i ferd med å utvikle et godt partnerskap med sommersigneringen Wout Weghorst, som har scoret fem mål på de åtte siste kampene. Resultatmessig har Wolfsburg vært inne i en blindgate. De har kun vunnet to av de siste ti kampene i Bundesliga. Jeg tror de vil få det tøft på Commerzbank-Arena.

Særlig forsvaret til Wolfsburg vil bli satt på prøve. Bakover lekker ulevene. På bortebane har de sluppet inn 1,5 mål i snitt denne sesongen. Nå møter de et Eintracht Frankfurt-lag som bøtter inn mål. De har scoret 29 mål så langt i Bundesliga, det er tredje mest.

Eintracht Frankfurt er i monsterform. De har tatt 19 poeng på de sist syv Bundesliga-kampene, det er like mange som serieleder Borussia Dortmund.

Eintracht Frankfurt har en del fravær i søndagens kamp. Forsvarsspillerne Timothy Chandler og Carlos Salcedo er begge ute. Midtbanespilleren Marco Fabián er heller ikke tilgjengelig. Gjestene mangler Josuha Guilavogui, Ignacio Camacho og Felix Klaus.

Wolfsburg har kun tapt én av de siste seks bortekampene i Frankfurt. Men jeg kan ikke se for meg at ulveflokken skal klare å stoppe hjemmelaget her.

Frankfurt er virkelig i flytsonen, spesielt offensivt, og jeg tror på en grei hjemmeseier til 1,72 i odds. Det er litt knapt som singelspill, men jeg bruker den i en flott dobbel.

Søndagens dobbelttips er Portsmouth + Eintracht Frankfurt. Denne kombinasjonen belønnes med herlige 3,53 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet