SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

En godbit i Premier League

Burnley og Ashley Barnes jubler over å ha scoret mot Manchester United. Kampen på Old Trafford endte 2-2.

Burnley og Ashley Barnes jubler over å ha scoret mot Manchester United. Kampen på Old Trafford endte 2-2. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Burnley har blitt en Spillsenter-favoritt denne sesongen, det fordi de simpelten ikke blir tatt på alvor.

DEL

OddstipsVi anbefalte ett oddstips fredag, og det gikk inn. Millwall vant 1-0 i London-derbyet mot QPR. Det ga fine 2,00 i odds og innsatsen var 250 kroner.

Lørdagens langoddsprogram er stappfullt av spennende objekter fra blant annet Premier League, Mesterskapserien, League One og League Two, i tillegg er det full rulle i italiensk Serie A.

Lørdagens singeltips: Rooney senker Bournemouth

Lørdagskupongen: Reddet jobben til sjefen

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Huddersfield - Burnley B

Engelsk, Premier League.  Huddersfield var muligens nedrykkskandidater før sesongen, men etter 20 serierunder ser de ut til å være det nyopprykkede laget som har størst sannsynlighet til å overleve. Det skyldes først og fremst David Wagner sin skarpe måte å lede laget på.

På Boxing Day spilte de 1-1 hjemme mot Stoke. Dermed har Huddersfield to seire, to uavgjorte og kun ett tap på de fem siste ligakampene.

De ligger på ellevteplass på tabellen, seks poeng foran Bournemouth som er under nedrykksstreken. David Wagners menn er to poeng foran Brighton og fem poeng foran Newcastle, og dersom de fortsetter å plukke poeng jevnt og trutt så vil de unngå en retur til Mesterskapserien neste sesong.

Burnley har blitt en Spillsenter-favoritt denne sesongen, fordi oddssetterne ikke tar dem på alvor. The Clarets har vært i toppen hele sesongen, men blir vurdert som underdog i kamp etter kamp.

Nå peker riktignok formpilen feil vei for Burnley. De står nemlig uten seier i de tre siste kampene. De ligger likevel fortsatt på en sterk syvendeplass, kun fire poeng bak Tottenham på femteplass.

Og enda viktigere for The Clarets: De er nær den magiske 40-poengs grensen.

Sjekk vårt forlag til lørdagskupong:

Sist sesong var Burnley nær ved å rykke ned fordi de var så dårlige på bortebane. Denne sesongen har forvandlingen vært totalt. Det er bare fire lag som har tatt flere poeng enn dem på bortebane.  De to bortetapene denne sesongen har kommet mot Manchester City og Leicester.

På Boxing Day sjokkerte de Manchester United på Old Trafford. De ledet 2-0 etter første omgang på Drømmenes teater, men etter en skuffende annen omgang endte kampen 2-2. Klarer de å spille slik de gjorde i første omgang på Old Trafford mot Huddersfield, så vinner Burnley, tror jeg.

Jeg sier ikke at det blir enkelt. For Huddersfield har kun tapt tre hjemmekamper denne sesongen, og alle tapene har kommet mot lag som endte blant de fire beste lagene sist sesong.

Huddersfield mangler Elias Kachunga, Phillip Billing, Michael Hefele og Jon Stankovic.

Chris Wood er ute hos The Clarets, mens Stephen Ward, Robie Brady, Tom Heaton og James Tarkowski er alle på skadelisten.

Både Huddersfield og Burnley har vist seg å være vanskelige å slå denne sesongen. Jeg tror det kan bli en tett og jevn kamp på John Smiths Stadium lørdag, men Burnley vinner med knapp margin. 1-0 eller 2-1 virker som sannsynlige resultat, slik jeg ser det.

Jeg satser på på borteseier til flotte 2,85 i odds, og innsatsen blir 100 kroner. Spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt råtips lørdag 30. desember:

Huddersfield Town - Burnley 2,25 - 3,10 - 2,85 B

Total odds: 2,85