SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Engelsk dobbel til over ni ganger innsatsen

West Ham og Marko Arnautovic trives godt på Selhurst Park. De har vunnet tre av de fire siste kampene der, og vi tror de kan ta en ny seier lørdag. (AP Photo/Tim Ireland)

West Ham og Marko Arnautovic trives godt på Selhurst Park. De har vunnet tre av de fire siste kampene der, og vi tror de kan ta en ny seier lørdag. (AP Photo/Tim Ireland) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi satser på to spenstige borteseire i Premier League og Championship.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Solskjær kan ikke ta noen sjanser

Oddssingel Premier League: Denne kampen stinker U lang vei

Oddsdobbel: Engelsk dobbel til over ni ganger innsatsen

Lørdagskupongen: Liverpool må ikke få panikk

Oddssingel alpin-VM: Paris skal bli VM-konge

Oddssingel Championship: Leeds er i ferd med å miste grepet

V75 Forus Lørdag: Stor V75-jackpot med 2,5 millioner ekstra

Lørdagens langoddsprogram byr blant annet på syv kamper fra Premier League, hvor Liverpool, Arsenal og Ole Gunnar Solskjærs Manchester United er i aksjon. Men i både Italia, Spania, Tyskland og Frankrike spilles det seriefotball og det er et rikholdig og innholdsrikt program. Det er også masse vintersport på menyen. I alpin-VM er det utfor for menn, og det verdenscup langrenn i Lahti i Finland.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Crystal Palace – West Ham United 1,93 – 3,25 – 3,45 B (spillestopp kl. 1555)

Klikk her for å levere dette spillet

Det er kun scoret 19 ligamål på Selhurst Park denne sesongen. Det gjør stadionet i Sør-London til arenaen hvor det er scoret færrest mål denne sesongen i Premier League.

Men: London-derbyene pleier å være målrike. Senest for to måneder siden kom West Ham tilbake etter å ha ligget under mot Palace, og vant en femmålsthriller. Det er antakeligvis den beste kampen til West Ham denne sesongen.

Laget fra Øst-London viste også bra takter mot Liverpool sist, da de spilte 1–1 mot ligalederen. Nå får The Hammers tilbake Marko Arnautovic. Østerrikeren har vært viktig for West Ham denne sesongen, og jeg tror han vil løfte laget mot et Crystal Palace som har slitt på hjemmebane. De har kun vunnet tre av tolv hjemmekamper så langt.

Statistikken mot West Ham er dyster. The Hammers er ubeseiret i de fire siste kampene på Selhurst Park, hvor av tre av dem er vunnet. Ja, de er faktisk ubeseiret i de syv siste ligakampene mot Palace. Fasiten viser fire seire og tre uavgjorte.

Palace har ikke vunnet to kamper på rad denne sesongen, og jeg tror heller ikke at de klarer det denne gangen.

Crystal Palace mangler forsvarsspilleren James Tomkins, midtbanemannen Cheikhou Kouyaté og Connor Wickham, men Wilfried Zaha er tilbake etter å ha vært suspendert.

West Ham får tilbake den viktige spissen Marko Arnautovic som var ute mot Liverpool. Samir Nasri, som har vært ute i de to siste kampene for West Ham, blir ikke spilleklar.

Crystal Palacehar vunnet de to siste hjemmekampene i ligaen og i FA-cupen, men resultatene på Selhurst Park har ikke vært imponerende denne sesongen.

West Ham har tapt tre bortekamper på rad uten å score mål, men de liker seg på Selhurst Park. Jeg tror West Ham kan vinne denne kampen til flotte 3,45 i odds.

Stoke City – West Bromwich Albion S TV 2,30 3,10 2,65 B (spillestopp kl. 1825)

West Brom røk ut av FA-cupen på onsdag, men de ga Brighton hard kamp og Premier League-laget måtte ha ekstraomganger for å sikre avansement.  

Cupexiten kan ha vært en fordel for The Baggies som har som mål denne sesongen å rykke opp igjen til Premier League. De ligger på fjerdeplass i Championship før lørdagens bortekamp mot Stoke, og de holder i det minste stø kurs mot en playoffplass, men manager Darren Moore har ambisjoner om å rykke direkte opp.

Stoke var opprykksfavoritter denne sesongen i Championship, men The Potters har rotet det til for seg selv igjen. De ligger midt på tabellen etter at de kun har vunnet én av de siste syv kampene i Championship. Nå har laget ni poeng opp til Bristol City som innehar den siste playoffplassen.

Det var ikke tilsvarende store forventninger til West Brom, men de har levert en bra sesong under Darren Moore. Han var mannen som gjorde WBA til et av ligaens mest underholdende lag sist sesong.

Problemet til WBA er at de slipper inn for mange mål, men de scorer også mye mål. Det gjør at de ligger i toppen av tabellen.

West Brom hadde en tøff start på 2019. De tapte mot Middlesbrough forrige helg, og de klarte ikke å slå Brighton ut av FA-cupen. WBA har kun vunnet én av de siste fem kampene hjemme på The Hawthorns, men de har vært sterke på bortebane. Før lørdagens kamp har de vunnet fem av de siste seks bortekampene.

Stoke på sin side har tapt tre av de siste fire hjemmekampene sine. West Brom som viser strålende borteform har en god mulighet til å ta tre v\viktige poeng mot et Stoke-lag som er i trøbbel. Borteseier gir 2,65 i odds. Den brukes i en ellevill dobbel.

Lørdagens dobbelttips er West Ham + West Brom. Denne kombinasjonen belønnes med hele 9,14 i odds. Spillestopp er klokken 1555.

Klikk her for å levere dette spillet