SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

FCK er helt ute av form

FCK og trener Ståle Solbakken må vinne torsdagens kamp mot Sheriff for å gå videre i Europaligaen.

FCK og trener Ståle Solbakken må vinne torsdagens kamp mot Sheriff for å gå videre i Europaligaen. Foto:

Av

Ståle Solbakkens menn kan gå på en smell.

DEL

OddstipsEn deilig onsdag for Spillsenteret. Vi traff blink med råtipset vårt på Besiktas til herlige 7,70 i odds. Innsatsen var 100 kroner, så vi satt igjen med et solid overskudd. 

Det er en nydelig torsdag med 24 kamper fra Europaligaen på oddsprogrammet. I tillegg er det ishocket både fra den norske og svenske eliteserien.

Torsdagens singeltips: FC Köln går på en stjernesmell

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

FC København - Sheriff Tiraspol B

Europaligaen, gruppe F. De færre hadde forventet at Sheriff fra Moldova skulle ligge på topp i denne gruppen før siste runden, men denne gruppen er ikke avgjort.

Lokomotiv Moskva er kun ett poeng bak Sheriff, og de møter Zlin som ikke har vunnet en eneste kamp i gruppespillet så langt. Dette er normalt sett en kamp russerne skal vinne. Det betyr at laget fra Moldova antakeligvis trenger en seier i København for å vinne gruppen, men ett poeng vil sikre dem en plass i 16-delsfinalen.

Sheriff går ikke videre hvis de taper og Lokomotiv vinner, så det ligger an til å bli en dramatisk aften i Parken.

Siden Sheriff vet at ett poeng vil sørge for at de går videre i Europaligaen, for første gang i historien, så vil de garantert være kompakte defensivt. Da vil de legge seg bakpå og vente på overgangsmuligheter. Det har vært en resept de har hatt god erfaring med. 

FCK skal få slite. Sheriff har nemlig vært sterke på bortebane i Europa denne høsten. De er ubeseiret i de fire siste bortekampene i turneringen ( én seier og tre uavgjorte).

Det har ikke overraskende vært scoret få mål i de kampene Sheriff har vært involvert. Moldova-laget har vært solide defensivt. De har holdt nullen i tre av de fem første kampene i gruppespillet, så Ståle Solbakkens menn har en hard nøtt å knekke på hjemmebane.

FCK har kun tapt én av de siste 13 kampene i Europa (åtte seire, fire uavgjorte, ett tap), men det går ikke an å stole på FCK om dagen. De har tapt fire av de fem siste kampene sine.

Det er krisestemning i Køben. Ståle Solbakken & Co. er 17 poeng bak erkerival og serieleder Brøndby i den danske Superligaen. I Europaligaen ligger FCK på tredjeplass, men de kan gå videre om de slår Sheriff. Problemet er bare at danskene har vært svake offensivt. Den omvendte kampen mellom disse lagene endte uavgjort, 0-0.

Ståle Solbakken mangler Johansson, mens Antonsson, Kvist og Toutouh er alle usikre.

Gjestene fra Moldova har ingen nye skader. Den eneste spilleren som antakeligvis ikke spiller i Parken er Tripic. Han er trolig fortsatt ute.

Jeg tror det blir få mål i denne kampen. Begge lagene har tettet igjen bakover, men slitt med uttellingen fremover. Ståle Solbakkens menn sliter i den hjemlige ligaen, og jeg tror de får trøbbel mot Sheriff i dene kampen. FCK må fremover på banen. De må vinne, og det kan åpne opp for kontringer til Moldova-laget.

Jeg går for en dristig borteseier til 4,65 i odds. Innsatsen blir 100 kroner og spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt råtips torsdag 7. desember:

FC København - FC Sheriff Tiraspol 1,60 - 3,40 - 4,65 B

Total odds: 4,65