SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Feit dobbel til 3,87 i odds

Gustav Valsvik (5) og Anders Trondsen depper etter tapet mot Makedonia. Tirsdag møter de tøffere motstand når Slovakia venter på motsatt banehalvdel.

Gustav Valsvik (5) og Anders Trondsen depper etter tapet mot Makedonia. Tirsdag møter de tøffere motstand når Slovakia venter på motsatt banehalvdel. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Lars Lagerbäck og Norge taper igjen.

DEL

OddstipsSpillsenteret fikk en god start på oddsuken. Vi traff på singeltipset på Mexico som ga fine 2,35 i odds. Innsatsen var 100 kroner, og vi satt dermed igjen med en pen slump penger.

Norsk Tipping byr på et variert oddsprogram tirsdag, men det utvilsomme høydepunktet er returoppgjøret i VM-playoffen mellom Irland og Danmark som spilles i Dublin. Det er også full runde i eliteserien i ishockey, i tillegg er det FA-cupkamper fra England og privatlandskamper som krydrer oddsprogrammet.

Tirsdagens råtips: I kveld kan Hareide bli folkehelt i Danmark

Tirsdagens singeltips: Vi forsøker å doble pengene i Afrika

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Slovakia – Norge H

Privatlandskamp. Kampen spilles på Štadión Antona Malatinského. Slovakia havnet på annenplass i sin kvalikgruppe, men de var det dårligste toerlaget i den europeiske kvaliken. Dermed fikk de ikke spille VM-playoff.

Slovakia spilte privatlandskamp borte mot Ukraina på fredag. De tok tidlig ledelsen 1-0, men ukrainerne snudde kampen og Slovakia tapte 1–2. Det var lagets tredje strake bortetap, og det hører med til sjeldenheten at de får med seg noe i slike kamper.

På hjemmebane har de vist betydelig bedre takter. Etter 0-1-tap mot England i september i fjor, vant slovakene de fire neste hjemmekampene i kvaliken mot Skottland, Litauen, Slovenia og Malta. Målforskjellen var formidable 11-0!

Norge tapte 0–2 borte mot Makedonia lørdag, men det tapet burde egentlig ikke komme som noen stor overraskelse. Norge har nemlig vært fryktelig svake på bortebane. Utenom San Marino-kampen har ikke Norge vunnet borte siden september 2015! Da vant de 1–0 mot Bulgaria.

Til kampen mot Slovakia vil det bli en del endringer på det norske laget. Thorsby og Ødegaard er ikke med, og King er fortsatt ute med skade. Slovakia mangler Vladimír Weiss. Pekarik, Mak, Lobotka og Bero kan alle komme inn i startelleveren.

Jeg mener at Slovakia er naturlige favoritter i denne kampen. 1,71 i odds på Slovakia er ok, og jeg bruker den i en dobbel. Spillestopp klokken 1755.

Sjekk tirsdagens råtips:

Stavanger Oilers – Frisk Asker B

Norsk, eliteserie, ishockey. Oilers har mistet en rekke sentrale spillere. Blant andre Kristiansen, Dahl Andersen og Kissel. Det merkes på resultatene.

Siddisene ligger helt nede på en skuffende syvendeplass, og de er hele 21 poeng bak Frisk Asker. Men Stavanger klubben har tatt grep. De har hentet inn Philippe Cornet som var en suksess i klubben i 2015-2016-sesongen, og de har også signert Willian Rapuzzi fra den sveitsiske klubben EHC Visp. Begge spillerne vil styrke laget, men det er usikkert om de spiller denne kampen.

Oilers har tapt de tre siste kampene, men det har vært knepne tap. Det kan bli en jevn kamp mot et Frisk Asker-lag som gikk på et flaut 3-7-tap mot Stjernen sist.

Frisk har allerede spilt tre ganger mot Stavanger denne sesongen, og de har vunnet alle tre kampene. Men kampene har vært tette og jevne. To av kampene ble vunnet med ett måls margin, og én kamp gikk til spilleforlengelse. 

Frisk Asker har fire solide rekker, og de skal ha et sterkere lag denne sesongen enn i fjor. Laget ligger på tredjeplass før tirsdagens kamper med 40 poeng. De er fire poeng bak Storhamar som topper tabellen.

Trener Sune Bergman tar med seg en nesten skadefri tropp til oljebyen i vest. Blant andre er Endre Melby tilbake på isen. Magnus Tveit Geheb er eneste på skadelisten, i tillegg er Cato Cocozza suspendert i åtte kamper. Det siste gjør at Sune må tenke nytt i undertallsspill.

Fem av de siste seks kampen mellom disse to lagene har vært vunnet med ett måls magin, så jeg venter en ny jevn kamp tirsdag. Frisk er nok revansjesugne etter den svake forestillingen mot Stjernen sist. Uansett om Stavanger får med nykommerne Philippe Cornet og William Rapuzzi, så vil de ikke være innkjørt.

Jeg tror på en knapp seier til bortelaget her. Oddsen er 2,25. Denne bruker vi i en spennende dobbel.

Tirsdagens dobbelttips er Slovakia + Frisk Asker. Denne kombinasjonen gir flotte 3,87 i odds, og innsatsen blir 100 kroner. Spillestopp er klokken 1755.

Her er vårt singeltips tirsdag 14. november:

Slovakia–Norge 1,72–3,20–4,20 H

Stavanger Oilers–Frisk Asker 2,30–4,00–2,25 B

Total odds: 3,87