SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Frankrike gjør ikke mer enn de må

France's Antoine Griezmann celebrates after scoring a goal during the Euro 2020 group H qualifying soccer match between Moldova and France at Zimbru stadium in Chisinau, Moldova, Friday, March 22, 2019. (AP Photo/ Roveliu Buga)

France's Antoine Griezmann celebrates after scoring a goal during the Euro 2020 group H qualifying soccer match between Moldova and France at Zimbru stadium in Chisinau, Moldova, Friday, March 22, 2019. (AP Photo/ Roveliu Buga) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Frankrike er naturligvis storfavoritt hjemme mot Island i kveld, men det er ikke sikkert de franske stjernene når opp til sitt beste.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel EM-kvalifisering: England har en vanvittig bortestatistikk

Oddssingel EM-kvalifisering: Lukter uavgjort lang vei

Oddssingel EM-kvalifisering: Hvor mye gidder Frankrike?

V65 LeangenSupermandag på Leangen

V4 ÅlborgInternasjonal V4-lunsj fra Ålborg

Det er kampene fra EM-kvalifiseringen som dominerer mandagens langoddsprogram. Det spilles syv kamper, og flere av de europeiske fotballgigantene er i aksjon. England spiller borte mot Montenegro, Portugal møter Serbia hjemme og Island skal til Stade de France for å møte verdensmester Frankrike. I tillegg spilles den tredje semifinalen i NM-sluttspillet mellom Vålerenga og Frisk/Asker. På hockeyfronten spilles det også sluttspillkamper i svensk SHL, i Tsjekkia og i Finland. Ellers er det ni kamper fra NHL natt til tirsdag.

NB! 42 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Frankrike - Island - pause/fulltid U/H (spillestopp kl 20.40)

Bortsett fra kampen mellom Kosovo - Bulgaria (2,30 i odds på hjemmelaget), er det meget lav odds på favorittene i kveldens seks øvrige EM-kvalifiseringskamper. Tyrkia (1,10 hjemme mot Moldova), England (1,35 borte mot Montenegro), Ukraina (1,30 borte mot Luxembourg), Albania (1,30 borte mot Andorra), Frankrike (1,12 hjemme mot Island) og Portugal (1,55 hjemme mot Serbia) er de "spreke" favorittoddsene.

Frankrike er ikke kjent for å løpe skjorta av seg i kvalifiseringskamper, men fredag slo de til med hele 4-1 borte mot Moldova i sin første kvalifiseringskamp. I Nations league i fjor høst vant laget 2-1 hjemme mot både Nederland og Tyskland, mens det endte 0-0 borte mot Tyskland og det ble 0-2 tap borte for Nederland. I tillegg har Frankrike spilt 2-2 hjemme mot Island og slått Uruguay 1-0 hjemme i to privatlandskamper etter at de sikret VM-gullet i Russland i fjor sommer. Didier Deschamps kan mønstre sitt beste lag, bortsett fra Anthony Martial og Lucas Digne som begge er skadet, men det er ikke sikkert noen av dem hadde startet om de var friske.

Erik Hamren fikk en tøff start som Island-trener og tapte 0-6 borte mot Sveits i sin første kamp. Det var i Nations League og den neste kampen endte med 0-3 tap hjemme for Belgia. Tapte også de to siste i Nations League med hhv 1-2 hjemme for Sveits og 0-2 borte mot Belgia. Men klarte 2-2 borte mot Frankrike i fjor høst i en privatlandskamp og innledet EM-kvalifiseringenn fredag med 2-0 seier borte mot Andorra.  Erik Hamren kan glede seg over at han har sine beste menn tilgjengelige, bortsett fra at det er litt usikkerhet rundt Aron Gunnarsson.

Frankrike er naturligvis store favoritter i kveld og er de franske stjernene påskrudd, vinner de normalt greit. Men Frankrike slår ikke alltid gnister i denne type kamper. Det er ikke helt utenkelig at det kan stå uavgjort til pause. Uansett er 1,12 på hjemmeseier helt ubrukelig. Vi setter heller pengene på pause/fulltiddobbelen U/H til klart mer fristende 3,50 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet