SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Genoa har fått opp dampen

Genoa's Adel Taarabt celebrates after scoring his side's first goal during the Italian Serie A soccer match between Genoa and Napoli at the Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, Wednesday, Oct. 25, 2017. (Luca Zennaro/ANSA via AP)

Genoa's Adel Taarabt celebrates after scoring his side's first goal during the Italian Serie A soccer match between Genoa and Napoli at the Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, Wednesday, Oct. 25, 2017. (Luca Zennaro/ANSA via AP) Foto:

Av

Genoa har hatt en elendig start på sesongen i Serie A, men de har vist tegn til bedring i de siste to kampene.

DEL

Oddstips (Siste) Vi prikket inn borteseier til Burnley til herlige 3,80 i odds onsdag, men dobbelttipset gikk ikke inn. Dessverre!

Det er et fyldig oddsprogram denne torsdagen, og jeg har funnet flere interessante spillobjekter. Det spilles blant annet cupfotball i Spania og Italia, og det er fire kamper i den hjemlige eliteserien i ishockey. Natt til fredag er det full rulle i NHL.

Midtukekupongen: City virker uovervinnelige

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Genoa - Crotone H

Italiensk cup, Coppa Italia. For andre gang på elleve dager skal Genoa spille mot Crotone. Da lagene møttes i Crotone vant Genoa 1-0, og de fulgte opp med å spille 1-1 mot Roma i helgen.

Etter fire poeng på de to siste serierundene har Genoa klatret over nedrykksstreken i Serie A, men det er kun målforskjellen som skiller dem fra SPAL som ligger på nedrykksplass.

Genoa har ennå til gode å vinne på hjemmebane i Serie A denne sesongen. Etter syv hjemmekamper viser statistikken 0-2-5 og 8-15 i målforskjell, men 1-1kampen mot Roma viser at de er på riktig vei.

Crotone på sin side har tapt fire av de seks siste kampene. De overlevde så vidt i Serie A sist sesong etter at de slo Lazio 3-1 i den siste serierunden. Det er ventet at de vil kjempe for å unngå nedrykk også denne sesongen.

På bortebane har de vært svake. De står med 1-1-5 på de syv første bortekampene i Serie A. Målforskjellen er hele 5-18! Det gjør dem til det laget i Serie A som har sluppet inn flest mål på bortebane i den italienske toppserien så langt denne sesongen.

The Grifone har hatt et tøft kampprogram i starten av sesongen, og de har ennå ikke møtt et lag som ligger under niendeplass på tabellen. Crotone er en overkommelig. De har kun tatt fire poeng på bortebane denne sesongen.

Begge lagene er ventet å gjøre flere endringer i lagoppstillingene til torsdagens cupkamp, for begge lagene vil ha helgens seriekamper i tankene.

Genoa prioriterer neppe cupen, men når de møter et lag som holder omtrent samme nivå som dem på hjemmebane så bør de ha gode muligheter til å ta seg videre i cupen.

Genoa har aldri tapt mot Crotone hjemme i havnebyen ved Middelhavet. Ja, de har faktisk kun tapt én av de siste elleve mot Crotone, og det var tilbake i 2002.

Jeg venter at det blir en åpen kamp, men at hjemmebanefordelen blir avgjørende. Crotone er uten seier i de fem siste cupkampene, men de har scoret i ni av de siste ti. Jeg tror denne matchen ender med hjemmeseier. Oddsen er 1,78, og innsatsen blir 250 kroner.

Her er vårt singeltips torsdag 30. november:

Genoa - Crotone 1,78 - 3,25 - 3,60 H

Total odds:  1,78