SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Grealish og Villa jakter playoff

 Jack Grealish (t.v.)  blir avgjørende også i onsdagens kamp mot Nottingham Forest.  (Nick Potts/PA via AP)

Jack Grealish (t.v.) blir avgjørende også i onsdagens kamp mot Nottingham Forest. (Nick Potts/PA via AP) Foto:

Av

Aston Villa med og uten Jack Grealish er to forskjellige lag. Nå er han tilbake, og vi tror det vil gi Villa tre poeng mot Nottingham Forest.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Midtukekupongen: Midtukekupong med Bayern München og Liverpool

Oddssingel Champions League: Tallene som gir Liverpool håp

Oddsdobbel: Lyon byr opp til dans

Oddssingel håndball: Vi tror på en skrell i Framohallen

Oddssingel NM-sluttspillet: Disse lagene elsker å spille uavgjort

Det er et innholdsrikt oddsprogram denne onsdagen. Det utvilsomme høydepunktet er returkampen i Champions League mellom Bayern München og Liverpool. Det spilles også en returkamp på Camp Nou, hvorl Barcelona møter Lyon. I tillegg spilles det syv kamper i engelske Championship. Ellers er det flere interessante kamper i Eliteserien i håndball. Det tetter seg til både i toppen og bunnen for herrene og kvinnene. På ishockeyfronten spilles den fjerde runden i sluttspillet.  

NB! 222 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Nottingham Forest - Aston Villa 2,30 - 3,25 - 2,55 B (spillestopp kl. 2040)

Det ligger an til å bli et bikkjeslagsmål mellom syv klubber om de to siste playoffplassene. Både Nottingham Forest og Aston Villa er involvert i kampen.

Aston Villa har klatret opp til tiendeplass på Championship-tabellen etter helgens 1-0-seier i derbyet mot Birmingham. Nå har Villa los på en playoffplass. De er kun fire poeng bak Bristol City som innehar den viktige sjetteplassen, og to poeng bak onsdagens motstander, Nottingham Forest. 

Skogvokterne jakter også en playoffplass. Med ti kamper igjen av sesongen har de kun to poeng bak Bristol City som har den siste playoffplassen i øyeblikket.

Forest får en tøff oppgave onsdag. Villa har løftet seg spillemessig i de to siste kampene etter at Jack Grealish kom tilbake. Midtbanespilleren spilte en sentral rolle i helgens byderby mot Birmingham. Han ble matchvinner mot lokalrivalene. Villa har vunnet de to siste kampene med Grealish tilbake.

Fredag kan du stikke av med 513 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Da han var ute med skade scoret Villa bare 16 mål på 14 kamper, og de tok kun 13 poeng. Før skaden til Villa-stjernen hadde de seks akmper på rad uten tap, og de scoret 19 mål på de kampene. Det omvendte møtet mellom disse to lagene endte i en svært underholdende 5-5-kamp i slutten av november. Jeg tviler på at onsdagens kamp blir like målrik. 

Nå er Grealish tilbake og Villa har vunnet begge kampene. De har scoret fem mål mot Derby og Birmingham, og Grealish har scoret i begge kampene. Han har nesten på egenhånd sørget for å holde liv i playoffhåpet til Villa. At han er tilbake er dårlig nytt for Forest.

De har en svak statistikk mot Villa. Martin O'Neill sine karer har kun vunnet én av de siste 13 kampene mot laget fra Birmingham i alle turneringer.

Men: Forest har vist solid hjemmeform etter at O'Neill tok over på City Ground. De står med fire hjemmeseier på rad før kampen mot Villa. Sist gang den nordirske manageren vant fem kamper på rad var i april 1995 på tredje nivå med Wycombe Wanderers.

Jeg tror Forest får trøbbel i denne kampen. De møter et Villa-lag som har vist fremgang i de to siste kampene. Det er ikke Grealish de må passe seg for. Villa-spissen Tammy Abraham er en kar som trives mot Nottingham. Han har scoret fem Championship-mål mot Forest på tre kamper. Fire av dem kom i 5-5-kampen i november. 

Det største problemet til Martin O'Neill er at toppscorer Lewis Grabban og midtbanespiller Matty Cash er usikre. Begge har slitt med akillesproblemer. Han mangler fra før Jack Robinson som soner karantene. Dersom Grabban er ute vil de være vesentlig svekket før onsdagens match.

Villa har virket sterke i de to siste kampene, og jeg synes 2,55 i odds på Grealish og Villa virker å være et ok singeltips. Spillestopp er klokken 2040.

Klikk her for å levere dette spillet