SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Han har ikke tapt en hjemmekamp på tre år

Hull City-manager Marco Silva har en vanvittig hjemmestatistikk med lagene han har trent.

Hull City-manager Marco Silva har en vanvittig hjemmestatistikk med lagene han har trent. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Hull City er ubeseiret på hjemmebane etter at Marco Silva tok over laget.

DEL

OddstipsPå lørdagens oddsprogram er det kamper fra De britiske øyene som dominerer, men denne lørdagen er det også kamper fra norsk 2. divisjon på menyen. 

Lørdagskupongen: Generalprøve på gullkampen

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Hull – Middlesbrough H

Engelsk, Premier League. Marco Silva har i løpet av kort tid rukket å bli en profil i engelsk fotball etter at han overtok Hull. Portugiseren kan være en potensiell trenerkandidat for større klubber i Premier League etter hvert.

Det han har fått til med Hull City er i alle fall imponerende, og skulle The Tigers overleve i Premier League vil det være en sterk prestasjon av Silva, som sammenlignes med José Mourinho i hjemlandet Portugal.

Hull ligger på 17.-plass før lørdagens kamper. De er to poeng foran Swansea som er under nedrykksstreken. De har to tap på rad mot Manchester City og Stoke, men begge kampene har vært spilt på bortebane.

Det er på KCOM Stadium Marco Silva har hatt de beste opplevelsene som trener for Hull.

På hjemmebane har The Tigers vært brukbare. De står med 7-4-5 så langt denne sesongen, men under den nye Hull-manageren er de ubeseiret på hjemmebane.

Marco Silva har en sterk hjemmestatistikk å vise til. Etter at han overtok har Hull vunnet fem av seks hjemmekamper.

Silva har faktisk ikke tapt en hjemmekamp som manager på over tre år. I denne perioden har han trent fire forskjellige klubber: Estoril, Sporting, Olympiakos og Hull. Statistikken viser 33 hjemmeseire og syv poengdelinger.

Det er fortsatt en del skader hos Hull, men det er ikke noe nytt.

Watford på sin side ligger midt på tabellen. De har trygg avstand til nedrykkskampen og de er for langt bak til å blande seg inn i kampen om en plass i Europa neste sesong.

The Hornets innehar tiendeplassen i Premier League med 40 poeng. De har tatt mesteparten av poengene sine hjemme på Vicarage Road. På bortebane har de slitt. De står med 3-3-9 så langt. Målforskjellen viser 12-29!

Watford har kun vunnet en av de siste tolv bortekampene, og de har tapt ni av de siste elleve kampene på fremmed gress. Den dystre bortestatistikken til Watford gjør meg ganske sikker på at Hull tar tre poeng på hjemmebane lørdag.

Marco Silva har fått Hull til å spille med selvtillit på hjemmebane, og de har scoret mange mål etter at han tok over. Watford lekker når de spiller på bortebane, så 1,77 i odds på hjemmeseier virker som et spennende singeltips. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt singeltips lørdag 22. april:

Hull City – Watford 1,77 – 3,40 – 3,90 H

Total odds: 1,77